Help - Search - Members - Calendar
Full Version: scoateti reclama!
Masini.ro Forum > Administrare > Admin www.masini.ro
Pages: 1, 2, 3
gabi4
E absolut stupid modul de a face reclama punand dupa fiecare pagina de pe forum un post cu reclama. "Ati vazut-o pe asta ? Eu zic sa nu mai cautati cauciucuri de iarna. Mai bine le luati cu tot cu masina...."

e enervanta si reclama in sine si modalitatea! no.gif ninja.gif
mike.omega
Acesta este singurul mod, diplomatic zic eu, de a asigura o parte din fondurile necesarii mentinerii forumului in viata.
Nu cred ca trebuie sa insir lista de cheltuieli insa vreau sa va aduc aminte de reclamele folosite pe soft-ul vechi, care erau mult mai deranjante decat asta.

PS: majoritatea forumurilor care folosesc acest soft folosesc si acest tip de reclama, tocmai pentru ca nu deranjeaza asa de tare ca un pop-up wink.gif
gabi4
puneti o imagine? linkuri pe cuvinte? e mult mai placut ochiului decat un text stupid si care vrand nevrand il citesti de fiecare data confused.gif
22nst
sincer... si pe mine ma cam deranjeaza... arata mai bine in josul paginii decat asa, atasata topicului smile.gif
mike.omega
Pe mine cuvintele cu linkuri ma enerveaza pentru ca mi-am facut un obicei sa urmaresc cu mouse-ul cand citesc posturi kilometrice si cand dau peste un cuvant din asta ma sperii si pierd ideea, enervant deci!
Cand am avut reclame sub forma de imagini(pe laterala) nu era bine, acum e? unsure.gif
Hoinar
Eu sunt de acord cu reclama asta. Si chiar mi se pare mai simpatica decat (iertati-ma) cacaturile de bannere idioate si cretine si enervante si care clipesc si care... (mai pot continua cateva ore in sir... biggrin.gif).
Ce mi-as dori e sa mai schimbati textul smile.gif. Adica sa mai puneti si alte reclame.
Dar banuiesc ca asta depinde de necesitati..contracte...etc.
guerilla
si cu ****-n *** si cu sufletu-n rai nu se poate.
daca voi gasiti o alta sursa de finantare atunci bagati idei.
pana atunci aceste reclame raman.
iar textele se vor schimba pe masura ce vor apare mai multi cumparatori de astfel de reclame.
22nst
sper sa nu fie probleme ca pun poza asta... (eventual stergeti postul)

eu ziceam ca reclamele sa fie asa:
guerilla
aia e "reclama" de la google.
_Constantin_
Pe mine nu ma deranjeaza. Sincer arata mult mai civilizat decat 1032959347589 de banere peste tot. Oricum nu cumpara publicitate firme de ambalat gheare de pui. Sunt firme cunoscute si de multe ori ... e info mai mult decat reclama, cel putin eu asa vad problema.
T u d o r
Oricum, pana unul dintre noi nu se gaseste sa sponsorizeze forumul, reclama e necesara si fara ea nu se poate. Sau ar fi mai bine sa se ia cotizatie? whistling.gif Io cre'ca nu...
Watcher
Eu personal prefer reclama cu bannere pe toate partile caci este foarte usor sa le dai block si sa nu le mai vezi niciodata wink.gif

Pe alte forumuri exista aceeasi metoda de publicitate (cu user care "posteaza") dar for some reason nu este la fel de stresanta - fie textul fie avatarul, ceva este care ma face sa nu ma enervez smile.gif (ma refer la forumul fight)
drabisan
Daca ar fi textul un pic modificat fata de default. Desi si alte forumuri folosesc exact acelasi template standard care te face sa citesti.
Oricum, decit reclama aia tembela de pe Google de i-am sesizat-o lu' admin acum citeva luni...mai bine citesc de 10 ori pe zi porcaria cu gumele...

Misto de stiu citi au dat click pentru un fiat...Eu cred ca nu merita reclama asta, dar doar presupun...
Mariustom
Referitor la acel mesaj care spuneți voi că apare, cel arătat cu print screen de Ovidiu aici, vreau să vă zic că e prima oară când îl văd, doar că eu nu folosesc IE, ci Opera.

Chiar sunt curios, toți care spuneți că vă apare acea reclamă, ce browser folosiți ?

PS: poate acum, că am divulgat, își pune ambiția să-mi apară și mie. Îl și sparg dacă apare no.gif ermm.gif
_Constantin_
Nici mie nu imi apare in aria unde sunt moderator. In rest il vad peste tot. Folosesc si Opera si Firefox si in ambele e la fel. Poate pentru ca tu esti modertaor peste tot. Nush ... oricum pe alte forumuri ( softpedia) apare si la mine.
mike.omega
@Mariustom: s-ar putea sa fie vorba de setari, eu il vad, si m-am obisnuit cu ideea thumbsup.gif
f1anatic
Nu vad nici o reclama. In schimb eu vreau sa banez Google Robot !
drabisan
QUOTE(_Constantin_ @ Dec 5 2007, 12:02 PM) *
Nici mie nu imi apare in aria unde sunt moderator. In rest il vad peste tot. Folosesc si Opera si Firefox si in ambele e la fel. Poate pentru ca tu esti modertaor peste tot. Nush ... oricum pe alte forumuri ( softpedia) apare si la mine.



Numai avantaje pe moderatorii astia! Mariustom, apare cu orice browser. Si pe Win, Mac, Linux. Pare sa fi gasit Costache explicatia de ce nu apare si la tine.
De pofta, delogheaza-te si o sa o vezi.
admin
Eeeee, ba e alba, ba e neagra, maine bag 2 reclame google sus si laterala!:)
developer
Structura forumului este conceputa si implementata de echipa Masini.ro
Sugestiile legate de imbunatatirea structurii sunt binevenite, dar unele comentarii din acest topic sunt total deplasate.
Urmatorul utilizator care isi exprima parerea prin expresii de genul "mod absolut stupid", "reclame tembele", "porcarie de reclama" sau orice alte expresii jignitoare adresate echipei Masini.ro sau clientilor nostri, va fi sanctionat, indiferent de statutul pe care il are pe acest forum.
drabisan
Developer, nu te supara pe noi, dar reclama la Fiat e cel putin violatoare! Daca era scrisa altfel, sa aduca a reclama, nu aveam nimic impotriva ei. (Am comentat romana dintr-un banner cu porneturi, de acum citeva luni - NU AVEA CE CAUTA SCRIS NE-ROMANESTE.) Pina la urma ei platesc si din punctul vostru de vedere e ok. Dar pentru cei de dau cu click-ul pe forumul asta e cel putin ciudata! Pentru ca aduce a post si o citesti de 20 de ori pe zi, fara cea mai mica idee de a da click pe ea. Eventual o urasti!
Daca nu ar fi si fratele sport membru in marca aia, cred ca m-as jura ca nu o sa le dau niciodata banii, exclusiv din cauza reclamei asteia.
Dpdv agresivitate al reclamei, in momentul asta, nu vad nimic altceva peste! Decit, teoretic, reclame aruncate intre posturi. Si atunci ar fi perfect viol! Si eu m-as retrage!
Daca voua va aduce suficienti bani modul asta de a face reclama, tot respectul. Dar permiteti-ne sa o injuram!
developer
QUOTE(drabisan @ Dec 9 2007, 02:45 PM) *
Dar permiteti-ne sa o injuram!


drabisan io inteleg ca esti expert in cazuri de viol ... dar daca nu intelegi ce inseamna "fara jigniri aduse noua sau clientilor nostri" .... vrei sa iti desenez?
Watcher
Imi cer scuze dar ultimele doua mesaje postate de 'Developer' dovedesc de ce exista pozitii de comunicare in firme (External Relations, etc).
In primul rand ca problema este gresit ridicata:
'daca considerati ca reclama nu este eficienta in nici un caz sa nu ne spuneti ca nu isi atinge scopul, ci mai bine plecati de pe forum in liniste (nu mai intrati)'
Este evident o greseala de rationament care invalideaza insusi scopul reclamei, si anume acela de a atinge cati mai multi utilizatori si a le crea macar imboldul de a afla mai multe. Daca aci o reclama care deranjeaza grupul tinta, banii sunt aruncati.

In al doilea rand inca nu reusesc sa inteleg, si poate DA, imi trebuie un desen, cum expresia 'porcarie de reclama' este o jignire adusa 'echipei masini.ro'
drabisan
QUOTE(developer @ Dec 11 2007, 12:38 PM) *
QUOTE(drabisan @ Dec 9 2007, 02:45 PM) *
Dar permiteti-ne sa o injuram!


drabisan io inteleg ca esti expert in cazuri de viol ... dar daca nu intelegi ce inseamna "fara jigniri aduse noua sau clientilor nostri" .... vrei sa iti desenez?


Nu, nu, nu...nu ma interpreta ca nu este cazul!
Nu o sa injur si nu o sa jignesc niciodata pe forumul asta, pentru ca e un forum care imi place!
Ce am vrut sa spun e cu totul si cu totul altceva: dupa sute de ori de citit, in mod repetat mesajul ala, am ajuns de incep sa-l citesc si apoi incep sa vorbesc urit in gind! Asta nu intra la categoria jignirilor!

Repet: "Daca voua va aduce suficienti bani modul asta de a face reclama, tot respectul!"

Nu intentionez sa fac deservicii nici voua si nici userilor de pe acest forum! Daca voi considerati ca mesajele astea 2 ale mele aduc deservicii, te rog sa-mi spui si le sterg sau stergeti-le chiar voi!
admin
Ati vazut-o pe asta ? Eu zic sa nu mai cautati nod in papura. Mai bine va apucati de postat pe topicuri serioase ca e oferta de la masini.ro !

A K U
Offf....trebuie sa fiu atent la praguri, capota, zgraieturi, toba finala, discul de ambreiaj... E mai greu sa-ti alegi masina decat sa o platesti. Leasing second hand pe o perioda de pana la 6 ani. Motoractive Leasing

Nu am nimic cu reclamele pe un forum, sunt de acord ca trebuie platite cheltuielile cumva. Da' Motoractive ce zice de greselile din reclama asta a lor? rolleyes.gif
A K U
Asa mai merge banana.gif
drabisan
Asa cum sint scrise acum, reclamele astea sint chiar ok.
Inseamna ca a fost un topic constructiv si sper sa nu fi suparat pe nimeni cu "protestele" noastre!
A K U
Tare reclama de pe prima pagina a forumului. Ascultam muzica relaxanta la casti si cand am intrat pe site era cat pe ce sa fac un mic atac de cord din cauza pacaniturilor din frumoasa reclama. Felicitari celui care a gandit-o! wallbash.gif stupid.gif
A K U
Va anunt ca nu-mi voi cumpara NICIODATA prostia asta de koleos care-mi blocheaza juma' de ecran. Cred ca e masina cea mai injurata de utilizatorii forumului arigato.gif
f1anatic
QUOTE (A K U @ Oct 3 2008, 08:22 AM) *
Va anunt ca nu-mi voi cumpara NICIODATA prostia asta de koleos care-mi blocheaza juma' de ecran. Cred ca e masina cea mai injurata de utilizatorii forumului arigato.gif



Man, ce reclama ? Eu folosesc Firefox si cind mai vzitez pagini cu reclame, blochez elementul nedorit. Acum sa zic o chestie...daca reclama este bazata pe adresa de IP, atunci e clar ca eu nu o vad...ca nici nu stiu ce este Koleos.
20krpm
(1) stie cineva cum se pot evita reclamele alea doua cu renault-u ala splendid si patrat si cu miraculosul deschizator de usa de garaj? m-ar interesa o metoda prin care le pot fenta, in asa fel incit sa nu apara, sau barem daca apas pe butonul ala care le inchide sa nu ramin cu un patrat mare si alb pe mijlocul ecranului in locul lor.
(2) stie cineva macar pe cita vreme e facut contractul cu firmele respective?...

orice sugestie imi dati, in afara de rebut computer, fa update la internet explorer, clear history si clear cookies e binevenita. nu folosesc un sistem de operare windows, si toate browserele pe care le am fac la fel. nu, n-am sa cumpar un pc ca sa folosesc internet explorer pentru a scapa de problema asta.
f1anatic
QUOTE (20krpm @ Oct 3 2008, 09:17 AM) *
(1) stie cineva cum se pot evita reclamele alea doua cu renault-u ala splendid si patrat si cu miraculosul deschizator de usa de garaj? m-ar interesa o metoda prin care le pot fenta, in asa fel incit sa nu apara, sau barem daca apas pe butonul ala care le inchide sa nu ramin cu un patrat mare si alb pe mijlocul ecranului in locul lor.
(2) stie cineva macar pe cita vreme e facut contractul cu firmele respective?...

orice sugestie imi dati, in afara de rebut computer, fa update la internet explorer, clear history si clear cookies e binevenita. nu folosesc un sistem de operare windows, si toate browserele pe care le am fac la fel. nu, n-am sa cumpar un pc ca sa folosesc internet explorer pentru a scapa de problema asta.



https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
20krpm
QUOTE (f1anatic @ Oct 3 2008, 12:01 PM) *

QUOTE (20krpm @ Oct 3 2008, 09:17 AM) *
nu folosesc un sistem de operare windows

Watcher
Din cate stiu eu firefox merge si pe linux/unix si pe mac.
In plus, imi imaginez ca si pt Safari exista add onuri de tipul ad block.

Era mai usor daca ziceai de la inceput ce broswer (si OS folosesti) decat sa zici ca folosesti 'oricare altu'
20krpm
QUOTE (Watcher @ Oct 3 2008, 12:00 PM) *
Din cate stiu eu firefox merge si pe linux/unix si pe mac.

firefox da, ad-blocker-ul ala nu. desi am impresia ca ar trebui sa mearga... poate tre sa-l repar un pic wink.gif

mi-e totuna ce browser folosesc. de-aia nu mi s-a parut important sa spun. nici nu il folosesc in mod constant pe acelasi. nu ma deranjeaza sa inchid un ad, dar felul in care e facut ad-ul in sine e aiurea. cind apesi x-uletzul ascunde imaginea, dar nu si frame-ul in care e prezentata. frame-ul ramine, alb, pe ecran, inca o bucata de vreme. daca cineva vrea sa se ocupe sa-l faca sa mearga cum trebuie, n-o sa mai fie nevoie sa spuna la fiecare cu ce tre sa-si impodoibeasca calculatorul.
drabisan
Urari de bine si sanatate financiara firmei reno si firmei de ad-uri!!!
Cine-o cumpara vreodata chestia aia fabricata de reno ca noi sa pateasca (sa-si dea close dar sa-i mai ramina un dreptunghi alb vreme de vreo 3 secunde!!!!!!!)

Ad-ul asta e cel mai penalo-manelist din cite am vazut vreodata! De toata jena!
Watcher
QUOTE (20krpm @ Oct 3 2008, 06:53 PM) *
felul in care e facut ad-ul in sine e aiurea. cind apesi x-uletzul ascunde imaginea, dar nu si frame-ul in care e prezentata. frame-ul ramine, alb, pe ecran, inca o bucata de vreme. daca cineva vrea sa se ocupe sa-l faca sa mearga cum trebuie, n-o sa mai fie nevoie sa spuna la fiecare cu ce tre sa-si impodoibeasca calculatorul.

BRR!
Nici nu imi dadeam seama ce fericit sunt cu ad block on.
Drabisan, tu ce ai cu FF?
f1anatic
QUOTE (20krpm @ Oct 3 2008, 11:53 AM) *
QUOTE (Watcher @ Oct 3 2008, 12:00 PM) *
Din cate stiu eu firefox merge si pe linux/unix si pe mac.

firefox da, ad-blocker-ul ala nu. desi am impresia ca ar trebui sa mearga... poate tre sa-l repar un pic wink.gif

mi-e totuna ce browser folosesc. de-aia nu mi s-a parut important sa spun. nici nu il folosesc in mod constant pe acelasi. nu ma deranjeaza sa inchid un ad, dar felul in care e facut ad-ul in sine e aiurea. cind apesi x-uletzul ascunde imaginea, dar nu si frame-ul in care e prezentata. frame-ul ramine, alb, pe ecran, inca o bucata de vreme. daca cineva vrea sa se ocupe sa-l faca sa mearga cum trebuie, n-o sa mai fie nevoie sa spuna la fiecare cu ce tre sa-si impodoibeasca calculatorul.


Pai man, Firefox nu are legatura cu Linux sau Mac sau ce folosesti tu. De fapt ar trebui sa mearga si cu OS-urile alea. Dar link-ul la AdBlock pe care ti l-am dat eu este probabil version specific: adica daca tu ai Firefox 1 sau 2 si eu ti-am dat link-ul pt AdBlock codificat pentru FireFox 3... clar ca nu o sa mearga.
22nst
Pe mine ma streseaza rau de tot reclama aia cu Nissan din coltul dreapta sus.
Nu mai pot sa folosesc butoanele din zona aia si nici reclama nu are ceva sa o inchizi!
Va rog... sa facem ceva ca nu o mai suport!!!
OvidiuH
Subscriu, e obositoare rău de tot. Tot timpul pentru a apăsa butonul "view new post" trebuie să dau refresh de câteva ori.
FAR EASTERN
La mine n-acopera decat un pic din "help"... si se extinde decat daca dau cu mause-ul pe deasupra...
T u d o r
Voi ce browser folositi? whistling.gif
Diesel
Diesel (4/1/2009 8:40:23 PM): alo conducerea
Mike (4/1/2009 8:40:30 PM):
Diesel (4/1/2009 8:40:35 PM): flashu ala din dreapta sus ma omoara
Mike (4/1/2009 8:40:42 PM):

Si discutia a deviat ulterior smile.gif
laurentiu
Banner-ul nu a fost implementat bine si cei de la masini.ro stiu lucrul asta. Urmeaza ca in curand sa se faca ceva in aceasta privinta. De scos nu se va scoate.
Hoinar
QUOTE ( T u d o r @ Apr 10 2009, 04:40 PM) *
Voi ce browser folositi? whistling.gif


Exact asta era intrebarea potrivita smile.gif.
Pe IE 8 nu am problema mentionata cu flashul de la Nissan, dar pe FF am, la fel si pe Chrome.
Succes la rezolvat problema smile.gif.
22nst
Far, acopera ea doar zona Help, dar nu mai merg nici butoanele din zona sad.gif

Eu folosesc Vulpea de Foc biggrin.gif

Diesel, multumim pentru ajutor, se pare ca discutia cu "conducerea" a tinut 19 sec 36182451.gif
StefanVVTi
Si eu folosesc "vulpea de foc", dar nu ma deranjeaza acea reclama...
Daca se extinde, o inchid si gata! tongue.gif
T u d o r
Ma, eu pe IE vad reclama, pe Firefox cu Adblock Plus nu. So, use it. smile.gif
OvidiuH
Pe Firefox am buba. Folosesc AdBlock, însă îmi blochează partea din dreapta sus reclama aia.

LE: Văd că a dispărut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.