IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Mi-am luat masinuta dar are probleme...

This topic is about Mi-am luat masinuta dar are probleme..., the author, Sebastian39516, wrote about: Salut tuturor, De obicei ma dadeam pe alte forumuri insa de cand mi-am luat masina, un Opel Corsa 1.2, si am vazut ca aici exista un forum pentru Opel ... To read more just scroll down

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Mi-am luat masinuta dar are probleme...
Sebastian39516
post Jan 30 2005, 03:58 AM
Post #1


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



Salut tuturor,
De obicei ma dadeam pe alte forumuri insa de cand mi-am luat masina, un Opel Corsa 1.2, si am vazut ca aici exista un forum pentru Opel, iata-ma postand primul meu subiect. Masina asta mi-a fost adusa de cineva din Germania si pana sa o achizitionez am avut ocazia sa ma dau putin cu ea. A avut o bieleta de schimbat, flansele de la amortizoare, cateva nimicuri practic, asa ca am cumparat-o. Ce sa spun, masina se misca bine la cei 75 de cai si daca nu te dai la ea este destul de economica in oras:7.5%. O am de o luna si ceva asa ca nu am prea avut ocazia sa ies afara(o singura data am iesit pe DN1 si am vazut ca este chiar iute daca o turezi bine, adica schimbi pe la 5000). Totusi, am o mare nedumerire: inainte de a pune in discutie problema mea am trecut in revista cateva subiecte si, spre marea mea surpriza neplacuta, am gasit urmatoarea remarca:"Ai grija cu gropile. E sensibila. Eu am schimbat deja caseta de directie si timoniera."(Madalina) Marea mea problema e ca am si eu un zgomot puternic undeva pe la caseta si am fost deja in service ca sa vad care-i treaba. Baietii de acolo mi-au explicat ca e vorba de o bucsa de teflon pe care se misca cremaliera si acea bucsa trebuie schimbata. Schimbata, schimbata dar si aici e o si mai mare problema:nu exista kit de reparatie. Am intrebat pe la toti comerciantii mari de piese auto si toti mi-au zis ca singura solutie e o caseta noua, adica 424Euroi...Gandul asta, ca trebuie sa dau atata banet pentru o bucsa stricata, m-a ambitionat asa ca le-am propus celor de la service, daca vor sa ma ajute, sa-mi dea jos caseta si apoi sa mergem sa facem bucsa asta la un atelier. Baietii au acceptat ideea asa ca asta-i treaba. Totusi, am si eu o intrebare: chiar asa de proaste sunt masinile nemtilor, asa de jos dpdv al calitatii au ajuns si astia? Pai daca mi-am luat Opel-ul asta ca sa-i schimb caseta(vorba vine, ca tot bucsile le-as schimba:)) ) din an in an, mai bine ma lipsesc si imi iau o janghina de masina...Eu am pledat tot timpul pentru masinile produse inafara granitelor, pentru ca cei de afara stiu sa faca masini, dar chestiunea asta ma pune pe ganduri. As vrea, daca se poate si daca-mi citeste cineva subiectul, sa discut cu posesori de Opel Corsa. Mie, repet, imi place la nebunie masinuta asta dar nu as vrea sa aflu, prea curand, ca e o devoratoare de bani. Multumesc si astept reply-urile voastre!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madalina
post Jan 30 2005, 11:24 AM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.566
Joined: 17-October 03
From: Bucuresti
Member No.: 17.205



Sunt masini facute pentru conditii normale de drum. Nu pentru mers pe teren accidentat cum sunt sosele noastre!

Cand am dus o alta masina la ITP a venit cine cu o Bora convins ca trece fluierand ITP-ul. L-au trimis sa schimbe toata bucsele apoi sa revina pentru ITP.

Nu vei avea probleme decat cu trenul de rulare daca iifaci reviziile la timp, ii pui ulei de calitate, etc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 1 2005, 02:22 PM
Post #3


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



Mi-am reparat caseta!!!!Daca o mai citi cineva topicul asta sau daca are cineva Opel Corsa si doreste sa afle cum sa nu dea peste 400 de euro din cauza unei bucse, iata care-i ideea:se merge la un service, se da jos caseta, se scoate cremaliera, se impinge afara bucsa originala care, intr-o paranteza fie spus, are un astfel de sistem incat sa nu o poti da afara decat dand jos caseta:( si se confectioneaza la un strung, din teflon, o alta bucsa. Noua bucsa se monteaza impreuna cu niste sigurante, nu ca ar avea unde sa plece, dar sa stea locului...Si astfel, in loc de 20 milioane dai doar 2. Apropo, eu nici nu m-am mai obosit sa fac alta bucsa, cea de dacie potrivindu-se absolut perfect, tolerante micrometrice. Am facut compromisul asta pentru ca noul sistem de montare imi permite sa o schimb ori de cate ori o sa fie cazul, demontand doar una dintre bielete. Yupiiiiii!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madalina
post Feb 1 2005, 06:54 PM
Post #4


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.566
Joined: 17-October 03
From: Bucuresti
Member No.: 17.205



N-o sa inteleg in vecii-vecilor de ce isi cumpara oamenii masini pe care nu isi permitsa le intretina!

Puteti face economii la orice la o masina, numai la directie si frane nu faceti!

Eu le-as da niste amenzi usturatoare celor ce ies pe vremea asta cu cauciucuri de vara. Numai astazi am evidat in ultimul moment vreo 5 din astia, ce nu-si mai putea controla masina!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 1 2005, 08:45 PM
Post #5


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



Madalina, eu te cred ca esti plina de bani si te doare-n cot de 400 de euro dar acest lucru nu iti da dreptul sa spui despre mine ca, vezi Doamne, nu intelegi de ce mi-am luat masina daca nu-mi permit sa o intretin. De unde ai tu informatii ca nu am 400 de euro ca sa-mi iau caseta?Ma cunosti de undeva sau ai fisa mea fiscala?Aici e vorba de a fi mai jmecher decat sunt altii, adica astia care-ti ofera drept singura solutie varianta cea mai costisitoare. Poate nu ai vazut in viata ta o caseta de directie si habar nu ai ce rol are bucsa aia, nu te condamn, dar, te rog eu omeneste, las-o mai moale cu comentarii pline de emfaza ca nu e momentul. Eu stiu ca, pentru linistea ta sufleteasca, ti-ai fi dorit sa cumpar o caseta dar nu e cazul acum. Stiu sa fac si eu diferenta intre o piesa care a decedat complet si necesita inlocuirea si un lucru la care nu trebuie sa schimbi decat ce s-a stricat. Poate tu nu intelegi lucrul asta si, iarasi, nu te condamn. Nu m-am dus nici la mecanici de ocazie care sa-mi faca masina pe bordura si nici la nea Caisa care sta cu tuica-n nas. M-am dus la service, daca ai auzit de asa ceva, si lucrarea s-a facut pe bune. Tu crezi ca o masina straina e vreun OZN care neaparat trebuie reparat pe Marte, nu-i asa?Nu-mi mai purta de grija ca am mai avut masini straine cu care am avut diverse probleme si tot mecanicii cu care lucrez de multa vreme m-au scos din necaz iar lucrarile lor au tinut mai mult decat ce era original. Si nici nu a bubuit nimic, nici nu mi-a cazut volanul pe geam si nici nu am pus frana cu adidasii. Probabil ca nu o sa intelegi ce ti-am scris si o sa declar si mai afectata ca sunt un om terminat dar e O.K pt mine.

P.S. Ai grija, daca ti se duce vreo placuta de frana trebuie sa schimbi si pompa de frana...Cica asa se recomanda, ca sa nu ai probleme, sa nu cumva vechea pompa sa exercite o presiune prea mare si sa-ti uzeze prematur placutele. Si daca te incanta ideea sa-ti schimbi caseta anual, ce altceva as putea sa-ti urez decat...dar mai bine lasa, sa nu zici ca-s rau. Pa si mi-a parut bine!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madalina
post Feb 1 2005, 09:01 PM
Post #6


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.566
Joined: 17-October 03
From: Bucuresti
Member No.: 17.205



Nu sunt plina de bani. In '98 am avut avutde ales intre o dacie noua si o masina sh. Era super ok masina, adusa din OIlanda de o cunostinta, dar am ales dacia. De ce? Pentru ca nu aveam bani sa intretinem o masina straina. Da, o puteam cumpara, dar apoi?

Ma deranmjeaza inconstienta, pentru ca unul ce umbla cu masina ce n u corespunde poate sa omoare oameni nevinovati...

Ma intereseaza mai mult esenta decat aparenta.

Discutii despre casete de directie au mai fost pe aici. Citeste ce au spus si oameni care chiar lucreaza in domeniul auto...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 1 2005, 09:18 PM
Post #7


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



Nu vreau sa par ignorant dar nu o sa mai citesc discutiile celelalte, cel putin nu azi. Madalina, tu tot nu vrei sa intelegi ca nu e vorba de inconstienta ci de o realitate mai clara ca buna ziua. Piesa aia era de schimbat dar nu ti-o aducea nimeni pentru ca era mai simpla si mai avantajoasa dpdv financiar solutia inlocuirii casetei. Bineinteles, nu pentru mine era solutia avantajoasa :cry: Spune-mi si mie, cu ce-s vinovat ca am inlocuit un plastic cu alt plastic? Daca mecanicul ala mi-a zis ca asta e o solutie si ca o sa mearga fara probleme eu ce puteam sa-i zic:"Pleaca bre cu pluta si hai sa luam o caseta noua!"?Daca omul ala mi-ar fi zis ca singura solutie e caseta noua nu as fi ezitat sa o cumpar. Mi-am luat masina si pana o s-o pot intretine o s-o poastrez. Dupa aia o vand si-mi iau dacie dar daca am fost in stare sa tin un Ford, unde doar amortizoarele m-au costat 12 milioane, o sa tin si Opel-ul asta, ca tare mie drag laugh.gif
Acum, fara suparare, cred ca putem face pace, nu-i asa?Fiecare om face ce-l taie capul si nu are rost sa ne judecam, mai ales ca forumurile astea sunt pentru schimb de idei. Galceava, parerea mea, nu-si are rostul aici. Pa! O sa mai revin pe forum, ca sa nu creada cineva ca-s suparat leoarca...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 1 2005, 09:20 PM
Post #8


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



mi-e drag:) scuze pentru lipsa liniutei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madalina
post Feb 1 2005, 10:12 PM
Post #9


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.566
Joined: 17-October 03
From: Bucuresti
Member No.: 17.205



Cat timp in Romania se merge pe idea "lasa ca merge si-asa" nu am incredere in opinia unui singur om.

Eu am incredere in piesele originale, mai ales la sistemele esentiale.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 1 2005, 11:03 PM
Post #10


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



Nu o sa mai insist pe tema asta ca sa nu crezi ca incerc sa te conving sau sa conving pe altii ca ceea ce am facut eu este O.K. Inchei prin a-ti spune ca daca poti schimba un surub cu o cheie din trusa personala, nu are rost sa ma duc la tot felul de experti numai pentru ca au o cheie originala...Daca pentru tine esenta inseamna "schimba tot pentru ca-i original", perspectiva in care vezi problemele este, asa cum iti doresti, originala...Eu am avut, pana sa trec la masini straine, o Dacie Nova pe care am pus tot felul de piese straine, mult mai trainice si mai bune si nu m-am gandit la bani. In chestiunea de fata, ma repet, nu era vorba de bani. Am intretinut excelent masinile pe care le-am avut pana acum si cei care le-au cumparat de la mine mi-au ramas prieteni. Par lipsit de modestie dar asta e adevarul despre cum m-am purtat cu fostele mele masini. Daca am schimbat o bucsa de trei lei cu alta nu inseamna ca mi-am batut joc sau sunt un idiot fara creier. Poate ca nu o sa-mi dea nimeni dreptate, I don't care, dar daca vrea cineva sa afle carei treaba cu casetele astea de directie, daca cineva o sa se afle in situatia mea si nu o sa aiba chef sa dea o carca de bani doar pentru ca nu se oboseste nimeni sa-ti aduca un plastic ordinar, il invit sa ma contacteze. Restul e gargara. Nu te condamn daca socotesti ca o sa-mi zboare rotile din cauza unui plastic care, ti-am mai spus, nu are nici-o treaba cu securitatea ci cu comfortul, adica sa nu-ti zdrangane caseta in cap. In fond, cand a aparut trenul cu aburi oamenii s-au ingrozit la gandul ca se vor deplasa cu 40 Km/h. Credeau ca le vor iesi ochii prin orbite:) Pa!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madalina
post Feb 1 2005, 11:20 PM
Post #11


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.566
Joined: 17-October 03
From: Bucuresti
Member No.: 17.205



Eu nu am platit casetade directie. a platit Opel ca a fost pe garantie. Daca se putea repara, nu crezi ca erau interesati sa o repare. Au incercat, dar nu mi-au garantat mai mult de o luna. Oricum au fost necesare 2 saptamani sa-mi aduca caseta noua...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 2 2005, 12:10 PM
Post #12


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



In cazul tau e vorba de o garantie si ai fost norocoasa. Si, crede-ma, nu aveau nici un interes sa-ti schimbe bucsa aia pentru ca ar fi fost prea mare bataia de cap:da jos caseta, demonteaz-o complet, scoate bucsa, baga bucsa, monteaza-i componentele la loc ,pune-o pe masina etc. Lor si asa nu le iesea nimic la afacerea asta si daca tot era vorba de o garantie, why not?Iar faza cu "nu-ti garantam mai mult de o luna" e chiar de prost gust. Adica, daca se facea comanda de bucsa originala si ti-ar fi inlocuit-o aia nu tinea mai mult de o luna?Pai asta ar insemna ca toate casetele noi nu trebuie sa te tina mai mult de o luna...Vezi, spuneai ca la romani exista ideea inradacinata "merge ba si asa" dar nu ai observat lucrurile negative care rezulta din modul cum te trateaza un service de reprezentanta unde daca nu pica ceva iti baga pe gat solutia cea mai ieftina d.p.d.v al volumului de munca. Poate ai spune ca e vorba de eficienta aici insa am eu un feeling ca e vorba de altceva, nu vreau sa spun de ce...Bine, eu te inteleg ca nu aveai de ce sa te gandesti prea mult la ce ti-au propus ei si in cazul tau chiar as fi murit cu ei de gat daca nu mi-ar fi dat o piesa noua, ca doar masina era in garantie si nu a costat 2 lei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eddie
post Feb 2 2005, 12:55 PM
Post #13


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.222
Joined: 30-January 04
From: Bucuresti
Member No.: 20.522



Sa stii draga Sebastian ca si eu sunt interesat de masini straine.Cunosc 2 persoane,colegi de serviciu cu mine care au Opel Cors de 1.2,cutie normala de viteze,problema acestei masini a fost o bucsa de tweflon ,a carui uzura a dus pana la a nu mai putea sa bagi in viteza a doua.Si tin sa-ti spun ca masinile au fost luate de noi,din romania,de la Opel,dar sunt fabricate in Spania,cel putin acesta de 1,2,varianta pe benzina.Masina mai are probleme la viraje,cam atat,am vrut si eu una de oras,dar cei 2 colegi m-au convins sa caut altceva si am ales un Renaul Clio Extreme de care sunt multumit deocamdata.Sa stii ca despre Opel,ca sa il incerc si pwe acesta,am luat o Zafira,pe care o am din sep.2003,numai 10.000 de km,la care nu am avut nici o problema,dar asta e altceva,e pentru familie,concedii si alte chestii,are2000 cm,pe motorina.Asadar revenim si sa stii ca Opelul Corsa a avut un lot cu probleme la acea bucsa,dar s-a rezolvat gratis numai la cei cu masini noi,respectiv in garantie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
madalina
post Feb 2 2005, 01:40 PM
Post #14


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.566
Joined: 17-October 03
From: Bucuresti
Member No.: 17.205



serviceurile reprezentantelor u multe probleme, la multe marci. Garantia pentru repatie la caseta nu acorda pentru ca acea caseta noua este reglata electonic, n-o face nea Hans cu manac asa cum s-o pricepe el. Nu conteza numai fiecare piesa in parte, ci si cum sunt aranjate piesele in caseta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 2 2005, 03:05 PM
Post #15


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



Eduard, inainte de a cumpara masina asta am citit tot felul de comentarii pe internet si am ajuns la concluzia ca se merita sa o cumpar. Stiam de problema cu bucsa de la schimbatorul de viteze, stiam ca trebuie sa-i pui vaselina ca sa nu se uzeze prematur insa acum, cu Madalina, discutam despre cu totul si cu totul altceva. E vorba de o bucsa de la caseta de directie care are rolul de a permite culisarea cremalierei stanga-dreapta fara ca aceasta sa se atinga de corpul casetei. Eu am schimbat aceasta bucsa si mi-am gasit oprobiul Madalinei. Repet, pt Madalina, am schimbat o piesa care nu trebuia reglata in laboratoarele NASA si nici nu solicita sa-ti storci creierii in fata calculatorului. Daca masina asta mai are si alte probleme sau se dovedeste a nu fi extraordinar de fiabila, asta e!O s-o tin si in cazul asta pentru ca nu-mi permit vreun BMW sau Mertzan de lux...Mie nu-mi plac Renault-urile, chiar daca or fi mai bune decat Opel-urile, desi exista foarte multe comentarii negative si despre masinile produse de francezi. Depinde si ce masina cumperi, depinde ce probleme are sau, din ghinion, urmeaza sa le aiba. Daca nu esti multumit o arunci la gunoi si ai incheiat povestea. Asa ca, indiferent daca opelul meu o fi produs in Spania, Germania sau Gabon nu-mi pasa, sa mearga...Ce, Renault-urile nu sunt produse si in Turcia iar loturile de acolo ajung intr-o tara multilateral dezvoltata ca a noastra?Asta-i!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dragos-61
post Feb 15 2005, 10:58 AM
Post #16


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 24-September 02
From: Bucuresti
Member No.: 6.616



Am citit cu oaresce intirziere topicurile p-aici, dar totusi as vrea sa intervin si eu, poate la un moment dat veti citi si aceste rinduri ale mele...
Aceeasi problema ca Sebastian o am si eu cu un Vectra din 94. Am inlocuit rahatul ala de bucsa (o chestie de plastic in forma de 8) de la caseta de directie si degeaba...am fost apoi la mecanici (mie imi lucreaza unii de la un service Opel, dar in particular in timpul lor liber) si tot asa cica sa schimb caseta de directie...costa vreo 20 milioane una reconditionata de la alt Opel si cu garantie 18 luni, una noua cica e undeva pe la vreo 30 milioane, la care mai adaugam cel putin 2-3 milioane manopera ca e de munca serios la dat jos si inlocuit caseta! Asa ca daca citesti aceste rinduri, Sebastian, te-as ruga sa-mi dai si mie nr. de telefon de la mecanici tai care ti-au facut lucrarea in cauza.
Iar pentru Madalina: ai si tu partea ta de dreptate in ce priveste inlocuitul unor piese din zone "sensibile" ale masinii cum ar fi directia, insa vreau sa-ti spun din propria mea experientza, ca, mecanicii din ziua de azi de-abia asteapta sa-ti schimbe ceva, orice, cu ceva mult mai scump, si care sa necesite ore de manopera platite "corespunzator", adica f.f. scump! Iar bucsa aia e chiar un rahat! Deci nu se merita sa iei "chestii" originale la adaos 400% si peste la service-ul marcii respective, cind poti lua o piesa si ea garantata de producator! O stiu de la oameni care lucreaza in domeniu! In momentul cind piesa si lucrarea iti sunt garantate nu are sens sa ma duc la cel mai scump!
Oricum, ca un proprietar de Opel, NU recomand si altora Opel!
Bye!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Feb 16 2005, 09:45 PM
Post #17


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



Ti-am dat un private message!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nazareno Gabriel...
post Feb 17 2005, 02:36 PM
Post #18


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 470
Joined: 29-September 04
From: Bucuresti
Member No.: 33.451



Sebastiane sunt de acord cu tine. Daca nu exista nici un risc prin montarea bucsei improvizate de la alta masina este totul ok.

SERVICE-urile sunt niste smechere. Iti ofera solutia cea mai scumpa. Am patit-o si eu si cativa prieteni la Opel. O fi o problema a celor de la Opel?!!
Nu-mi dau seama.
Cert este ca pentru un fleac te pun aia sa schimbi "jumate" de masina.
Daca cineva gaseste o alta solutie e foarte bine.


--------------------
Kadett fun...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
stefan_ieu
post Feb 17 2005, 03:25 PM
Post #19


specialist
******

Group: Membri
Posts: 518
Joined: 8-July 02
From: Bucuresti
Member No.: 5.114



Mircea din cate stiu eu esti pasionat de masini mai vechi. In cazul asta nu e de mirare ca esti de acord cu solutii de genul "inlocuim cu altceva daca merge". Altfel nu ai putea sa mai repari masini de zeci de ani.
Parerea mea este ca astfel de solutii nu sunt bune decat in cazul in care nu ai alte posibilitati sau proprietarul masinii este cel care face improvizatia si se pricepe foarte bine. Pentru ca altfel se poate sa uiti ce schimbari ai facut sau sa nu mai dai de cel care ti-a facut inlocuirile si nu mai stii cum sta treaba in cazul in care trebuie sa repari ceva.
In afara de asta poti sa cazi in extrema : hai ca exista si o solutie mai ieftina. Din cauza asta daciile arata asa cum arata pe drumurile noastre.
Si nu in ultimul rand e o problema de morala. Dupa ce vinzi masina noul proprietar chiar nu are de unde sa stie ce ai facut tu acolo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nazareno Gabriel...
post Feb 17 2005, 06:07 PM
Post #20


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 470
Joined: 29-September 04
From: Bucuresti
Member No.: 33.451



Nu ma judeca atat de aspru!!!! Faci afirmatii bazate doar pe supozitii.

Sunt pasionat de masini vechi, dar asta nu inseamna ca sunt inconstient. Si asta nu inseamna ca umblu numai cu masini vechi. Pe langa chestiunile vechi ma mai misc cu ceva de fabricatie 2003.

Daca te intereseaza eu pana acum nu am facut improvizatii la nici o masina pe care am avut-o, insa am intalnit problema lui Sebastian la service-uri, in special la Opel. Aia de acolo spun ca nu au cutare piesa pentru a-ti banul pe tot kit-ul. Ce naiba! Nu am spus ca trebuie sa-i pui planetare de Dacie la Vectra si nici radioator de Trabant la Golf.

Intotdeauna exista tendinta de a exagera. Cititi cu atentie. Am scris clar ca modificarile astea se fac doar daca nu te pun in pericol...

Sunt atatea ateliere in lumea asta, cu multi oameni priceputi care fac modificari masinilor si la fac mai bune decat fabrica. Nu vad de ce va inflamati atat. Poate Sebastaian e super pregatit si stie ce face.......

beer.gif

Si la Kadettul meu nu i-am facut nici o improvizatie. Din contra, i-am pus numai piese originale si noi. daca-l vezi o sa te convingi........ca nu bat campii aiurea


--------------------
Kadett fun...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th April 2024 - 04:24 PM