IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
madalina doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
madalina
specialist
41 years old
Female
Bucuresti
Born May-13-1982
Interests
No Information
Statistics
Joined: 17-October 03
Profile Views: 735*
Last Seen: 4th June 2013 - 07:01 PM
Local Time: Mar 19 2024, 05:11 AM
3.566 posts (0.48 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

madalina

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
15 Sep 2009
Povestea e destul de simpla: una bucata forester 2.0 X, cutie automata, din 2007 este dus la revizia de 30.000 km la SMT (pana acum am fost cu el numai la Radacini, dar lipsa diverselor piesele, uleiuri samd m-au facut sa merg la SMT).

Platest 4200 RON revizia si geometria. Asta se intampla luni, 7.09.

Vineri 11.09 nu mai porneste, pare a fi bateria de vina. Se da curent din alta parte si porneste. Duminica aceeasi problema, doar ca dupa pornire se aprinde un bec in bord. Caut in cartea masinii si cu litere mari scrie sa merg in service cat mai repede pentru ca se pot produce pagube neasigurate de garantie - sistem de control al emisiilor sau ceva in genul.In plus, miroseau ingrozitor franele si rotile pe fata foarte incinse.

Masina merge la SMT azi dimineata si recatia alora este ceva de gennul: normal ca daca nu stiti sa mergeti nu va porneste masina. Brusc dupa 2 ani, nu mai stim sa conducem. Trecem peste. La 4 e gata masina -nu a avut nimic, 200 RON diagnosticare.


Pleaca sora mea cu masina, merge pana la al doilea semafor, in mers normal ii moare motorul. Se intoarce la SMT si ii spun ca e vina ei, ca ea nu stie sa mearga cu masina. Dupa multe rugaminti, se uita la masina si constata ca nu au strans corect nu stiu ce capac.

Pleaca din nou, merge pana la al doilea semafor si i se aprinde becul de ABS. Se intoarce si i se spune "politicos" ca daca nu ii place cum lucreaza ei sa isi ia masina si sa se care. daca nu vrea de buna voie, ii arunca ei cheia pe masina si sa faca ce vrea cu masina, nu e problema lor. Sa mearga la alte serviceuri, ca ei nu au nevoie de clienti.

Evident, sora-mea a chemat un superior care i-a spus ca nu e vina lor ca masina noastra are probleme si sa le rezolve in alta parte, nu conteaza ca au primit aproape 5000 RON in ultimile 9 zile pentru masina aia. A plecat cu masina pentru ca SMT a refuzat sa mai verifice masina, dar in continuare turatiile sunt fluctuante, stand cu motorul porit, pe loc.

Maine ma voi duce sa fac o reclamatie scrisa, la ei.
29 Nov 2006
Am creat aceasta zona pentru discutii strict tehnice. Vom muta aici si subiectele tehnice deja deschise. Orice intrebare legata de functionarea unui mecanism a unei masini, va rog sa o postati aici.
24 Oct 2006
Trebuie sa imi incalt masina cu cauciucuri de iarna. Pe cele de vara le am pe 17, dar pentru iarna as folosi pe 16, cu jante din tabla.

Pe udne imi recomandati sa caut cauciucuri de iarna bune 205/55 R16 si jante din tabla aferente?
7 Apr 2004
scuza-ma dar este chiar inconstienta sa te urci la volan dupa ce bei alcool! chiar daca bei o singura bere si iti sare un tampit beat mort in fata iar tu orice ai face nu ai cum sa-l eviti, in momentul in care depasesti chiar cu foarte putin limita de alcool din sange admisa, politia va face totul sa te scoata vinovat, nu conteazaca celalat este de vina!
nu-ti plac sucurile sau berea fara alcool: e simplu bea apa!
1 Aug 2006
Orice scandal/discutie aprinsa din orice zona a forumului va fi mutata in combat zone.

rugam userii ce sesizeaza scandaluri, sa anunte moderatorii ariei respective/administratorii despre acel scanda prin pm cu link sau nume subiect

orice scandal facut in afara ariei de combat va fi sanctionat cu 2 saptamani ban.
Last Visitors


10 Apr 2013 - 20:36


23 Mar 2011 - 15:23


24 Feb 2011 - 3:41


7 Feb 2010 - 10:11


25 Jan 2010 - 20:18

Comments
Other users have left no comments for madalina.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 04:11 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here