IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Nazareno Gabrielli doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Nazareno Gabrielli
pilot
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 29-September 04
Profile Views: 292*
Last Seen: 13th October 2005 - 06:12 PM
Local Time: Apr 16 2024, 07:19 PM
470 posts (0.07 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Nazareno Gabrielli

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Apr 2005
Am avut placerea sa ma aflu printre primii romani care fac un test drive cu noul Passat. Test-drive-ul a constat in parcurgerea a 700 de km, pe distanta Bucuresti-Tg Mures si retur. Evenimentul a fost organizat de Porsche Romania. Au fost puse la bataie toate Passaturile noi de la dealerii din tara, adica 52 de bucatzi.

Pana la urma s-a plecat cu 38 de masini, ca atatia am fost.
Majoritatea masinilor erau TDI de 105 CP. Eu mi-am ales unul dintre putinele FSI de 2.0, de 150 CP, cutie manuala in 6 trepte, echipare Sportline. Masina avea doar 10 km parcursi. Nou-nouta cu plinul facut, gata de drum

Am plecat din Bucuresti entuziasmat.
Masina sta excelent in curbe. Are un demaraj foarte bun cu conditia sa schimbi vitezele la peste 4.000 de rotatii.


Probleme: Frana de mana se actioneaza cu un buton din bord, care blocheaza toate cele 4 roti. Dezavantajul este ca nu poti sa o folosesti in mers.

Impresii despre masina. Motorul FSI de 2.0 face din Passat o limuzina cu valente sportive daca o tii turata. (Ma gandesc totusi cum o sa fie varianta de 3.2 de 250 CP) Am avut un comsum mediu de 12.7 la tot drumul, dar nici motorul nu era rodat.

Interior: Finisaje bune, bord foarte frumos, mult spatiu interior, scaune f confortabile cu regalari multiple (eu am avut scaune sport pe aia). Climatronicul si-a facut bine treaba. Sistmul audio este mai bun decat ma asteptam. Este Dynaudio, de 600W (sper sa nu gresesc). Am avut 3 CD cu jazz si drumul a fost foarte placut dpdv fonic.



Parerea mea despre Passat?! O optiune serioasa daca ai vreo 20.000 de euro. Garantia este de 2 ani si 12 ani la coroziune.
31 Mar 2005
Petrom scumpeste la noapte cu 1600l de benzina si 1700 litrul de motorina.


Actualizare: de maine 5 aprilie Petrom mai adauga o mi de lei la pretul benzinei...
24 Mar 2005
Am vazut ieri unul prin Bucuresti si mi-a cazut fata. Mi s-a parut f frumoasa aceatsa masina, mai ales spatele care are un aer retro.

Am scos niste poze ca sa va spuneti si voi pararea.
18 Mar 2005
Cresc accizele la masini

La leasing:

Baza de impozitare pentru accizare era valoare reziduala (adica 20% din valoare masinii in cele mai multe cazuri). Acum baza de impozitare va fi valoare de intrare, la care se adauga taxele vamale.

Autoturismele din productia nationala nu vor fi accizate, daca au o capacitate mai mica de 1601 centimetri cubi. A fost majorat nivelul accizelor in cazul autoturismelor cu capacitate cilindrica de peste 2000 de cmc de la 9% la 11%, pentru cele noi. Pentru masinile rulate este o crestere de la 27% la 33%.
Nivelul accizelor variaza intre 0% si 11% pentru masinile romanesti si 1,5% si 33% pentru cele din import, in functie de capacitatea cilindrica si carburantul utilizat.
15 Mar 2005
Am introdus astazi un anunt pe masini.ro si am vazut ca la una dintre optiunile care pot fi bifate la dotari este folosit un plural gresit.

Este vorba de "jenti aliaj". Dupa cum probabil stiti pluralul este jante. Eu zic ca ar fi bine sa modificati, daca se poate, ca sa vorbim si noi mai corect despre masini.

Inca o chestiune. La cat timp de la introducerea anuntului, acesta este postat pe site??


Va multumesc
Last Visitors


4 Mar 2009 - 19:06

Comments
Other users have left no comments for Nazareno Gabrielli.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2024 - 01:19 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here