IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
stefan_ieu doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
stefan_ieu
specialist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 8-July 02
Profile Views: 118*
Last Seen: 19th January 2007 - 02:16 PM
Local Time: Mar 19 2024, 07:27 AM
518 posts (0.07 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

stefan_ieu

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
14 Dec 2005
Madalina, explica-mi si mie de ce mi-ai inchis topicul. Nu inteleg care era reclama? Eu am vrut sa le ofer posibilitatea celor de pe forum sa isi faca RCA la un pret mai mic decat cel de lista?
Care era reclama in anuntul meu? Era reclama pentru prietenul meu? Daca asta consideri tu reclama inseamna ca si toate mesajele de aici pe pe forum cum ca nu-stiu-ce dealer da discounturi de x%, sau da nu stiu ce optiuni cadou, sau ca o masina costa y euro, sau, sau, sau .... toate astea pot fi considerate reclame. Sau era o reclama la societatile catre care am dat link-uri (am vrut doar sa arat cat vor fi politele ca sa stie lumea care este ecomonia facuta - facem pariu ca mai devreme sau mai tarziu vor aparea pe aici liste sau sectiuni din listele cu primele de asigurare de la diverse companii)? La fel, in acest caz orice indicatie de a vizita un site al unui producator auto poate fi considerata reclama.
Sunt multi care au mai multe masini in familie, mai au si case asigurate si polite de viata; astia lucreaza in general cu o firma de asigurari care le face diverse discount-uri. Dar sunt si mai multi (muuuult mai multi) care nu au astfel de reduceri si isi iau RCA-ul la pretul de lista. Pe acestia am vrut eu sa-i ajut si sa le ofer posibilitatea de a face o mica economie cu ajutorul unei informatii care mi-a ajuns intamplator la ureche. Daca tu consideri ca asta leazeaza interesele forumului atunci n-ai decat sa inchizi topicul. Dar macar demonstreaza-mi si mie ce era reclama in postul meu.


PS: In sfarsit am reusit sa iau si eu un avertizmet. Sincer, chiar ma simteam neimplinit asa, fara nici un avertizment. La cata lume am deranjat eu pe aici, ai zice ca sunt o persoana prea echilibrata. Si sincer, nu se face.....
12 Apr 2005
Cu riscul unui avertizment, vreau sa readuc in discutie un subiect pe care moderatorii l-au inchis. Este vorba despre drive-test-ul cu noul Passat.
Vinovati de incidentul care s-a produs sunt in primul rand cei de la Porsche Romania si in al doilea rand toti ziaristii care au participat la test. Sa faci un astfel de drive-test in care sa incurajezi viteza si mersul la limita pe un drum atat de circulat este o indiotenie imensa si, din pacate, asta s-a vazut in acel accident.
O alta problema aici este modul in care presa isi acopera "prostiile". Chiar ma mir ca cei de la Bursa au avut curajul sa aminteasca de acest incident (nu discut aici legalitatea de a cita din posturile lui Mircea). Probabil a fost o cautare de senzational, avant in vedere ca ei nu au participat la test. In rest, toti au tacut si nu au spus nimic. Probabil e o "intelegere" in breasla dar daca nici aici, pe Intenet, nu putem sa protestam, atunci ziaristii pot sa calce legile Romaniei si ale bunului simt in picoare, ca nu-i va stii nimeni.

Am posta special aici, la off-topic, pentru ca threadul sa nu apara in "last-messages" si sa participe la el doar userii activi din forum. Daca adminii considera ca am dreptate, ii rog sa-l mute in "masini" ca sa fie vazut de toti utilizatorii si sa devina o pilda pentru inconstientii care ne pun in pericol viata pe drumurile publice.
11 Mar 2005
Exista multe topice in care apar scurte siruri de mesaje (2-3-4-5) care nu au neaparat legatura cu subiectul, pornite in general de la o intrebare pe care cineva o adreseaza pornind de la un raspuns dat anterior si careia i se raspunde scurt. Deoarece aceste rafale de offtopic sunt scurte, initiatorul nu considera (de multe ori pe buna dreptate) ca e necesara deschiderea unui topic nou. Va propun ca aceste discutii/intrebari/etc sa le facem in acest thread pe care il vad ca o multime de perechi intrebare/raspuns.
Si ca sa incep eu :

QUOTE
@stefan_ieu:defineste te rog "off-topic moderat"


@silviu : vezi ce am spus mai sus....
1 Mar 2005
Pentru toate domnisoarele si doamnele de pe forum (si nu numai), un gand de martisor (desi afara vine iarna).

PS: Ce luna dom'le pentru ele !
22 Feb 2005
La ce motor de Clio Simbol erau probleme cu injectoarele?
Intrebare pentru posesorii de Simbol : s-a descoperit o solutie pentru bubuta asta?
Last Visitors
stefan_ieu has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for stefan_ieu.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 06:27 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here