IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

noutate utila..si neplacuta

This topic is about noutate utila..si neplacuta, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> noutate utila..si neplacuta
krondet
post Aug 20 2008, 11:14 AM
Post #1


pilot
*****

Group: Membri
Posts: 460
Joined: 6-October 07
From: Galati
Member No.: 114.960



"Primarul Dumitru Nicolae, alaturi de directorul executiv al Politiei Comunitare, Cristian Gasca, directorul executiv adjunct al Politiei Comunitare, Gheorghe Darjan si inspectorul sef din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie, Fanel Arama, a prezentat ieri un Protocol de colaborare intre Politia Comunitara si Politia Romana. Acest proiect comun a fost intocmit in vederea prevenirii si combaterii faptelor antisociale, cresterea gradului de siguranta a cetatenilor, asigurarea si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Municipiului Galati.

30 de politisti comunitari in trafic si amenzi cu duiumul

In cadrul Protocolului incheiat intre cele doua institutii 30 de politisti comunitari s-au alaturat colegilor lor de la „Rutiera” spre a le da o mana de ajutor in depistarea soferilor care nu respecta legea parcand in statiile de autobuz sau pe prima banda a fiecarui sens de mers. Asa cum aminteau reprezentantii Politiei Comunitare si cei ai IPJ, pana astazi, toti conducatorii auto care isi vor parca autoturismele in locuri nepermise vor primi avertismente, insa, de joi, spun ca vor curge amenzile, iar rotile le vor fi blocate. Important de precizat este ca si politistii comunitari vor putea da amenzi, insa acestea nu vor putea fi achitate decat la biroul special amenajat in acest sens de la Finante. Asa cum amintea insusi primarul Dumitru Nicolae, pentru moment, masinile parcate in locuri nepermise nu vor fi ridicate pentru ca nu exista inca o firma care sa se ocupe la ora actuala de acest lucru. Cu toate acestea, edilul sef spune ca daca aceasta se va infiinta, va fi cel mai probabil in cadrul Politiei Comunitare si nu una oarecare, care sa starneasca fel de fel de controverse. Pentru amatorii de senzatii tari pe strazile orasului, important de precizat este ca principalele zone in care politistii vor fi prezenti in numar crescut zilele acestea vor fi: Miorita, Metex si Tiglina.

Parcarile, o problema

Primarul Dumitru Nicolae a recunoscut ca la ora actuala parcul auto galatean a crescut semnificativ ajungand la aproximativ 120 de mii de masini, dar spune ca si numarul parcarilor ar fi aproape egal, iar galatenii nu ar avea de ce sa se planga daca isi gasesc masina “incarcerata” si insotita de o amenda frumusica. Mai mult, edilul sef spune ca la ora actuala in Galati mai exista inca multe locuri de parcare neocupate, chiar daca are in plan sa mai construiasca si altele."....


Este foarte utila inventia asta, dar neplacuta. Astazi, 3 avocati si o grefiera care parcaseram in fata Palatului de justitie, pe breteaua care leaga bd.Brailei de bd.Cosbuc, aveam o invitatie la sediul Politiei Comunitare...Inca nu s-a data amenda sau caracatita.
Dar, se va aglomera tare de tot sediul politiei ham-ham, dupa ce incepe sezonul de jduecata, si se intorc toti avocatii, judecatorii si grefierii, care vor cauta locuri de parcare in fata, in spatele, pe sub sau pe Palatul de justitie whistling.gif

This post has been edited by krondet: Aug 20 2008, 11:15 AM


--------------------
primul pas catre o masina, incepe cu o Dacie
aventura continua cu SEAT IBIZA 1.4 85Cp
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2024 - 08:05 AM