IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

E buna dacia solenza?

This topic is about E buna dacia solenza?, the author, 4x4, wrote about: Sunt convins ca sunt putini pe acest forum care au intradevar cunostinte ok in domeniul auto , dar ca sa revin la tema discutiei legata de solentza la ... To read more just scroll down

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> E buna dacia solenza?
4x4
post Jun 10 2003, 08:39 AM
Post #41


novice
**

Group: Membri
Posts: 20
Joined: 7-June 03
From: Bucuresti
Member No.: 13.157



Sunt convins ca sunt putini pe acest forum care au intradevar cunostinte ok in domeniul auto , dar ca sa revin la tema discutiei legata de solentza la calitatea pe care o ofera, pretul nu se justifica , in afara de motor si cutie la fel ca si la nova , nu exista absolut nici un motiv de lauda in afara de faptul ca a inceput sa mai semene a masina dar nu este de ajuns ca sa ceri pe ea o caruta de bani.

Legat de VW , Seat , Ford si chiar Skoda sau Lada e clar ca nu sufera comparatie.

Ma batea un gand sa fac un credit pentru solentza pe " motive " si mentalitati pur romanesti dar indiferent cum am privit lucrurile tot nu am putut si convins ... si am incercat ... ca sunt 5000 de romani care au cumparat-o cred ca sunt firme care isi schimba parcul auto .

Eu unul astept un nou model dacia pentru o noua discutie pe forum ...

succese la toti .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihail1
post Jun 10 2003, 10:29 AM
Post #42


sofer incepator
*

Group: Membri
Posts: 17
Joined: 7-June 03
From: Bacau (Bacau)
Member No.: 13.158



Scria cineva ca masina trebuie privita doar ca mijloc de transport. De acord dar cand o privesti e bine sa te vezi si pe tine in ea. Daca vrei sa-ti cumperi o Solenta, foarte bine, sunt banii tai, dar nu uita ca este tot o Dacie adunand in ea toate defectele caracteristice romanilor, cei care mai sus au criticat-o au dreptate. Daca vrei ca masina ta sa fie noua mai bine te imprumuti (de unde vrei tu) si incearca un 206 sa VW si astept sa ne spui parearea ta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sorin1
post Jun 10 2003, 02:35 PM
Post #43


sofer
***

Group: Membri
Posts: 77
Joined: 10-March 03
From: Deva (Hunedoara)
Member No.: 10.151



Dane eF> sunt totusi destui pe forum care au habar de masini, cum tot asa sunt multi care bat apa in piua
Spui ca astepti noul model pentru o noua discutie pe forum. Well, codata X90 are botul asemanator cu inSolenza, va fi in aceeasi clasa si mult mai scumpa decat se spune, in jur de 8-9000. La banii aia cati vor refuza o masina straina, chit ca a noastra va fi complet schiimbata? Eu nucred ca se vor inghesui, efectul psihologic fiind prea mare...romanul tot spre vest opteaza, prea a luat tzepe de la ai lui.
Sorin von...chematzi translatorul ala
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Peugeot_Fan
post Jul 8 2004, 05:18 PM
Post #44


sofer
***

Group: Membri
Posts: 68
Joined: 1-January 04
From: Romania
Member No.: 19.478



Dacia Solenza este o masina foarte frumoasa,chiar minunata.Nu este scumpa si este facuta de Renault-Dacia.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DANIEL33434
post Sep 30 2004, 09:11 AM
Post #45


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 2
Joined: 29-September 04
From: Brasov (Brasov)
Member No.: 33.427



...intru de ceva vreme pe site-ul asta si ma minunez!Ce naiba aveti toti cu masinile romanesti?BA FRATILOR,BAAAAA !!!Pe vreamea lu' Ceasca cand va dadeati cu o amarata de Dacie 1300 erati in culmea fericirii,credeati ca ati prins pe D-zeu de picioare.Erati in stare sa dormiti intr-o Dacie noua(1300)...si acum?...voi cititi ceea ce chiar voi scrieti?De ce nu va place fratilor Dacia?E masina ,are 4 roti te duce unde vrei...ce mai vreti la pretul asta?...si sa stiti voi dela mine ca 5100 de euro nu sunt putini bani.Sa va mai intreb ceva...DE CAND NU ATI MAI URCAT VOI INTR-UN AUTOBUZ?...sa mai mergeti la munca cu "mijloacele de transport in comun" sau credeti ca toata lumea isi permite masina?va zic o chestie,fara suparare:MAI SCOATETI SI VOI CAPUL AFAR DIN MASINA CAND MERGETI PE UNDEVA.Sa vedeti ca 90% din cei ce va inconjoara sunt oameni amarati care n-au visat niciodata sa aibe o masina,fie ea si Dacie.Nu va suparati pe mine,dar eu cred ca prea v-ati luat nasul la purtare!Acum 15 ani habar n-aveati cei aia masina,si acum vorbiti de tunning,habar n-aveati cei ala tv color si acum visati la neoane pe masini si mai stiu eu ce chestii.TREZITI-VA FRATILOR!Masina a fost inventata sa ne usureze deplasarea,nu sa va credeti voi zei pe 4 roti.Totusi tre sa ne gandim ca multi dintre noi nu isi permit nici chiar sa viseze la o masina!
...sper sa mai vorbim!...astept pareri![/b]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
G e o r g e
post Sep 30 2004, 09:24 AM
Post #46


workaholic * * * * * *
******

Group: Moderator
Posts: 11.052
Joined: 4-August 03
From: Bucuresti
Member No.: 14.854



asa si ?

:shock:

daca nu sti si matale , comunismul este o utopie. egalitatea intre toti nu are cum sa existe , pentru ca toti suntem diferiti!

asa ca daca vrei sa fii egal cu unul care da la lopata si nu tinzi spre ceva mai bun asta e treaba ta. dar daca altii au vrut mai mult, si au obtinut mai mult, de ce sa nu se bucure de ce au ? :roll:


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rai
post Sep 30 2004, 06:20 PM
Post #47


specialist
******

Group: Membri
Posts: 973
Joined: 7-January 04
From: Bayern,Germany
Member No.: 19.672



Apropo de masini Dacia poate ne trebuie o masina sa mergem numai de la A la B dar vrem si putina siguranta si comfort.Cred ca e normal si daca ma gandesc ca acum 100 de ani prea exista multe masini si oamenii traiau si asa.Dar atunci de ce mai invatam sau avem studii sa renuntam la telefon sau la TV color si sa ne multumim cu putin.Eu unul zic nu avem progres technic si trebuie sa continuam sa inbunatatim totul.
Solenza are un motor si o cutie buna e facuta de altii dar restul nu merge si o masina ieftina si mai buna au dovedit-o tot Dacia sau Renault cu Loganul deci se poate si altfel.


--------------------
Golf GTI
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniel32762
post Oct 4 2004, 09:01 PM
Post #48


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 8
Joined: 18-September 04
From: Bucuresti
Member No.: 32.755



Am o Dacia Solenza fabricata in ianuarie 2004.Are 10.000 km la bord.
Si mai am o Dacie 1300 veche de 25 de ani si daca mergi cu ea si dupa aia te urci in Solenza iti dai seama ca asta din urma este intradevar masina.Dupa Solenza sa mergi de ex cu un VW passat din 94 si o sa observi ca Solenza este caruta.
La revizia de 10.000 km sau efectuat urmatoarele operatiuni: schimabat ulei, filtru de ulei, filtre de benzina si filtru de la aerul conditionat.Pana acum totul normal dar sa vedeti ce urmeaza: ambele planetare (au inceput sa bata cam de la 4000 de km), ambele bielete de directie(avea un ,,clantanit'' la miscarea volanului), sinele de la scaunul soferului (scartaia scaunul in mers de-ti venea sa-ti tragi palme), blocul de lumini (in ultima saptamana nu mai schimba cum trebuie fazele). Sa nu mai zicem de CD-player mono, boxe care gajaiau de noi, proiectoarele de ceata nu functionau de noi.
Doamne ajuta-ma sa o vand repede.
VA MANANCA ZILELE FRATE.NU O CUMPARATI.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2024 - 01:57 AM