IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Sorin1 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Sorin1
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Deva (Hunedoara)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 10-March 03
Profile Views: 62*
Last Seen: --
Local Time: Apr 20 2024, 11:05 AM
77 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Sorin1

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
25 Mar 2003
Daca e cineva care se pricepe, are sau lucreaza in domeniul alarmelor auto, as dori niste sfaturi in ceea ce le priveste (marca, model), deoarece vreau sa-mi dotez masina cu o alarma de calitate dar nu prea am idee ce sa aleg.Am o masina cu motor diesel, are cip incorporat in cheie si inchidere centralizata, cu telecomanda in cheie.Eventual si niste adrese de firme serioase din Ardeal. Multzam fain !
7 Jun 2003
Fratilor, am vazut deja destule pe sosea, m-am binoclat la una la dealer, mi-au curs balele. Am ramas masca si de pret. Toata stima francezilor, li se mai spala rusinea cu Solenza E superba noua Megane, parerea mea, si are 5 stele la Euro NCAP...ce mai e de comentat? Voi ce ziceti? E vreun posesor de asa ceva pe aici sa-si dea cu parerea? Chiar si de Megane celalalt, sa-si dea cu parerea.Mie, sincer, imi vine sa-mi vand TDI-ul si sa ma infig la asa ceva !
Sorin von Siebenburgen

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-06-07 11:28 ]
11 Apr 2003
Fratzilor, azi s-a lansat oficial noua ciudatenie a firmei Dacia. Parerea mea ( desi poate nu conteaza deloc) este ca e din start un proiect sortit esecului, ca orice chestie facuta de romani in ultimii ani...nu stiu de ce, dar cand o vad si-i aud pe cei ce-o lauda, ma gandesc la nastase (fara N ca nu merita) si a lui infatuare de tzigan capatuit care te face prost in fata laudandu-se cu realizari doar de el vazute.De ce zic ca e un fiasco?...first of all, e urata, design odios, foarte scumpa: 5100 Euro fara taxe e cel mai ieftin model, cu taxe ajunge la 5900 si io ma intreb cine e asa fraier sa dea atatia bani pe o masina care se va fabrica doar 2 ani (constructorii au afirmat-o) si e doar un model ce precede "misteriosul proiect" X90.La banii aia iti cumperi o masina second serioasa, produsa in vest.Ar mai putea fi multe spuse contra ei...referitoare si la designul interior...volan ce se vrea cu tenta sportiva care merge ca nuca'n perete intr-o masina de clasa si alura inSOLENZEI...voi ce credeti ?
Last Visitors
Sorin1 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Sorin1.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 05:05 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here