IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Ce putem face impotriva nepasarii unora

This topic is about Ce putem face impotriva nepasarii unora, the author, Otto73, wrote about: Asta seara am plecat la cumparaturi si am parcat masina in parcarea unui centru comercial. Cand m-am intors am gasit portiera stanga spate lovita, in ... To read more just scroll down

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce putem face impotriva nepasarii unora
Otto73
post Jan 28 2007, 05:43 AM
Post #1


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.060
Joined: 28-June 05
From: vecin cu Obama
Member No.: 49.917



Asta seara am plecat la cumparaturi si am parcat masina in parcarea unui centru comercial.
Cand m-am intors am gasit portiera stanga spate lovita, in urma neglijentei si nepasarii unei persoane care avea masina parcata langa mine si care a deschis usa ca un bou sau o vaca (scuzati-mi expresia).
Spuneti-mi ce putem face ca sa eliminam aceste neplacute fenomene?
:bash: :bash: :bash:


--------------------
The world contains a lot of awfully fast drivers.
And a few good ones, too.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Otto73
post Jan 28 2007, 05:51 AM
Post #2


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.060
Joined: 28-June 05
From: vecin cu Obama
Member No.: 49.917



Atasez aceste poze sa vedeti cat de nepasatori si nerespectuosi sunt unii fata de lucrurile altora :bash: :bash: :bash:
Sotia e super bucuroasa ca nu am gasit persoana sau masina persoanei respective bicycle.gif ca sigur eram arestat, ca la nervii ce-i aveam adrenalina si testosteronul imi influentau 100% judecata blink.gif biggrin.gif


--------------------
The world contains a lot of awfully fast drivers.
And a few good ones, too.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Jan 28 2007, 07:48 AM
Post #3


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



Nu poti face NIMIC. Singura metoda este sa parchezi intr-un colt, departe de alte masini. Nu e intotdeauna o optiune - fie nu e spatiu, fie e vremea urita, fie face mofturi sotia/prietena etc Si din experienta personala, chiar si atunci cind o parchez departe, cind ma intorc, gasesc linga ea alte masini. Imediat linga ea...chiar daca e loc berechet.

In afara de a parca mai departe, la un loc mai ferit...si/sau linga alte masini scumpe, sau care sint vizibil ingrijite de catre posesori, NU ai ce face.

Nu de mult la mall, pe un frig te ingheta pipi in tine, vad pe vaca dracu' care parcase linga mine (chiar si in conditiile de mai sus) cum lasa carutul in spatele masinii mele si ea se suie in masina sa se care. Eh baga-mi-as eu ceva...m-am intors imediat la masina, i-am pus carutul in spatele masinii ei...si i-am batut in geam spunindu-i ca are un carut in spate...S-a uitat la mine prostita...dupa care s-a uitat in oglinda si l-a vazut. Dupa care lasa usor geamul jos si ma roaga sa i-l dau eu la o parte. I-am spus NU, ca ea mi l-a lasat mie in spate si am vazut-o ce a facut. S-a dat jos din masina, nu a mai ciríit nimic l-a mutat la spatiul de colectare a shopping cart si a plecat. Am indurat ceva frig ca sa fiu sigur ca nu se intoarce si sa se razbune dar am vazut-o cum a iesit din parcarea mall-ului.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
_Constantin_
post Jan 28 2007, 10:21 AM
Post #4


Moderator Toyota
******

Group: Moderator
Posts: 4.114
Joined: 1-March 06
From: Craiova (Dolj)
Member No.: 69.568



Absolut mizerabil. Eu eram parcat intr-un asemenea centru comercial si in fata mea un Loagn, langa el o masina parcata mai aproape, se urca soferul, ok, se urca vita pe care el o numea nevasta si loveste usa aluia intr-un fel inimaginabil. O infunda ... se da jos, se uita si pleaca... Ce am facut eu ... I-am lasat in parbriz omului respectiv un bilet cu nr masinii respective si nr meu de telefon in caz ca era nevoie la politie. M-a sunat si mi-a multumit si mi-a zis ca s-a dus la politie si a rezolvat fara sa-l mai implice si pe ala. Animale. :minigun:

Acum 2 sapt spalasem masina si cum stau pe o strada de case, am garaj, am parcat in fata garajului meu, sa nu parcheze altul. A stat cred ca 6 ore masina in fata si cand am vrut sa plec am vazut pe parbriz mai multe "doze" de scuipat. Nici pana acum nu inteleg ce te-ar putea determina sa faci asa ceva. Sa ne fereasca dumnezeu de oameni din astia la conducere( pe americani nu i-a scutit). beer.gif


--------------------
2011 Toyota Auris 1.6 Valvematic
2010 Toyota Yaris 1.0 Optimo
2010 Mercedes C180 Kompressor BE
2008 Toyota Yaris Luna 1.3 VVT-i
2006 Peugeot 206 1.4 HDI

Arguing on forums is like the special olympics: even if you win, you're still a retard!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex-F1
post Jan 28 2007, 10:36 AM
Post #5


THE GODFATHER
******

Group: Membri
Posts: 3.845
Joined: 8-August 04
From: Timisoara
Member No.: 30.528



Da....din pacate nu prea putem face mare lucru....cum ne e norocul....si io la bloc cand parchez intre 2 masini, las un loc mai mare inspre aia mai naspa (o Dacie veche sau altceva mai rablagit), gandindu-ma ca proprietarului acelei masini nu prea-i pasa daca da cu usa in alta masina, pe cand proprietarul celeilalte masini (ceva mai faina/noua/intretinuta) ma gandesc (sper) ca poate are grija mai multa, desi asta nu e neaparat un criteriu general valabil, dar totusi se pare ca functioneaza.... :angel: Am si io vreo 3-4 semne usoare de usi incasate de la vecinii de parcare :evil: ... asta e, astia-i avem, cu astia defilam!!! :bash: In rest clar ca si io caut un loc cat mai larg de parcare, cu minim 1m liber in stanga si-n dreapta masinii!!! Mai sunt momente cand, cautand un loc de parcare, sotia vede un loc stramt si-mi zice "uite un loc", iar eu ii spun ca "decat sa parchez acolo, mai bine venim pe jos cateva zeci de metri, ca nu ne dor picioarele".... biggrin.gif

Am vazut asa o faza chiar in parcarea de la blocul meu: fusesem io parcat intr-un loc, am lipsit vreo 2 ore si la intoarcere era evident alta masina in locul in care am fost io parcat si la masina vecina vine soferul, descuie portiera si...trooosc una cu muchia in masina alaturata :minigun: ... cand m-am gandit ca in locul acelei masini lovite a fost a mea (si inca putea fi), m-au luat toti dracii si m-am dus la om... :argue: ....ca cica n-a fost atent, bla, bla.... :bandit: ....si "pagubitul" s-a ales cu o indoitura in usa clar vizibila!!!! Daca-l prinzi in flagrant pe unul de asta facandu-ti asa o "bucurie" si vrei sa-l "arzi", cum se procedeaza? Sunt ceva sanse de izbanda in tara asta sau nu? Ce, ar fi imposibil sa-i ceri la om indreptarea si eventual vopsirea portierei? Dar cui ne adresam? Politiei? Sa rada aia de noi... :evil:


--------------------
VW Passat 1.9 TDI sedan 155 CP / 378 Nm pe dyno

>>> RACING IS IN MY BLOOD <<< (dar nu cu Passat-ul)

"Cei cu adevarat cunoscatori, nu vor putea uita faptul ca, masinile bune, fiabile si mai ales corecte fata de client, la banii platiti pt. ele, nu se mai fac din 2004 la 95% din brandurile lumii" (by DORU, 2009)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Jan 28 2007, 10:45 AM
Post #6


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Baieti, voi sunteti norocosi... Daca ma apuc sa fac poze cu toate urmele de usi de pe masina mea va faceti cruce... la inceput ma enervam, faceam spume, imi venea sa plang de cate ori spalam masina si descopeream noi urme de nesimtire si nepasare. Acum m-am resemnat. Faza e ca eu nici nu am cum sa evit treburile astea. Lucrez in centrul orasului, iar acolo dupa ce cauti 20 minute un loc de parcare care sa fie la mai putin de 1 km de birou nu prea mai poti sa faci mofturi, parchezi si in spatii stramte si langa masini ieftine care stii ca iti vor lasa amprenta de "alb13" pe portiera... Ultima chestie pe care chiar nu o pot intelege este o zgaraietura (defapt frecare serioasa) pe aproape toata lungimea barii spate... iar frecarea a fost facuta de catre o caroserie alba... ce ma intriga pe mine e... cum naiba a reusit asta ? Ah, si tot in capitolul zgaraieturilor pe care nu mi le pot explica e o zgaraietura de pe portbagaj... se pare ca cineva si-a pus bagajele sau sacii sau ce naiba pe portbagajul meu dupa care a inceput sa frece in stanga si in dreapta. Cred ca daca ma uit bine o sa gasesc zgaraieturi si pe acoperisul masinii :bash:

Acum masina e la service... pentru o usa si o aripa infundata (de catre un tip care grabindu-se sa iasa din parcare a intrat direct in aripa si usa mea) + revopsirea barii spate, iar dupa ce iese o sa-i fac si o pastuire pentru a mai scapa de unele zgaraieturi mai mici...


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legionaru'
post Jan 28 2007, 10:51 AM
Post #7


Alergator de viteza
******

Group: Membri
Posts: 3.371
Joined: 19-September 05
From: Craiova
Member No.: 56.143



Urata poveste!
Iti vine sa innebunesti. Cunosc senzatia.Eu am gasit-o zgariata cu cheia pe portbagaj.
Cand te loveste cu portiera zici ca e un tantatlau , blegoman , neatent, prostovan(bineinteles ca si astuia iti vine sa-i crapi capul), dar cand in mod intentionat iti trace cu cheia/cuiul pe masina cred ca acei oameni sunt............nu stiu , nu gasesc un cuvant atat de injositor care sa ii caracterizeze.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RUE
post Jan 28 2007, 11:01 AM
Post #8


mashinutza
******

Group: Membri
Posts: 2.410
Joined: 30-April 05
From: Internet
Member No.: 45.702



Alex F1, nu vreau sa stiu ce i ar putea face Skyw daca ar prinde pe unul in aceiasi situatie.
cum a fost la FM west side?


--------------------
Laureate 1.4 aproape PLUS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Watcher
post Jan 28 2007, 11:41 AM
Post #9


CFO
******

Group: Membri
Posts: 2.695
Joined: 10-September 04
From: Bucuresti
Member No.: 32.254



Cea mai tare chestie pe care am patit-o pe tema asta a fost ca parcasem masina in lung pe un trotuar. IN spatele meu, mai multe masini parcate in spic pe acelasi trotuar. Mergeam la party la cineva. Cand am plecat am gasit urme de bocanci pe masina, pe tota lungimea ei si pe urmatoarele masini din spate. Cool :bash:

In rest, am aceeasi atitudine ca si Halba, pai daca m-as enerva la astea mi-as manca nervii mei proprii degeaba. Pe Audi l-am gasit tras cu cheia pe locul lui de parcare, pe avensis am niste puncte albastre inexplicabile, pe dacii nu mai zic biggrin.gif:D


--------------------
Avensis 2.2D4D, PatrolGR RD28TI, cu cutie manuala.
In cautare de masina spectaculoasa, veche si de toata ziua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CatalinKRK
post Jan 28 2007, 11:53 AM
Post #10


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 246
Joined: 9-May 06
From: Bucuresti
Member No.: 76.054



Si eu am bandourile laterale (care sunt in culoarea caroseriei) si o clanta cu urmele taxiului galben care parcheaza langa mine; cand am vazut prima data am rezolvat cu o discutie cu fiu-sau care asculta manele prin parcare toata ziua cat nu merge taica-su sa faca bani si de-atunci n-au mai aparul altele.

Eu am insa probleme cu pasagerii pe care ii mai iau in masina (inclusiv familie) si care daca n-au masini deschid usa fara sa se uite si trebuie sa le atrag eu atentia de fiecare data.


--------------------
Ford Mondeo 2003, 2.0 TDCi, 115 CP +20%/30%
I focking hate pikeys (a.k.a. aia din partidul ala PeNaL)!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex-F1
post Jan 28 2007, 12:03 PM
Post #11


THE GODFATHER
******

Group: Membri
Posts: 3.845
Joined: 8-August 04
From: Timisoara
Member No.: 30.528



QUOTE(HalbaSus)
Ah, si tot in capitolul zgaraieturilor pe care nu mi le pot explica e o zgaraietura de pe portbagaj... se pare ca cineva si-a pus bagajele sau sacii sau ce naiba pe portbagajul meu dupa care a inceput sa frece in stanga si in dreapta. Cred ca daca ma uit bine o sa gasesc zgaraieturi si pe acoperisul masinii


Hai ca-ti explic io zgarieturile alea: ANIMALE (caini, pisici etc).... biggrin.gif Am vazut destule pisici/caini cocotati pe masini (portbagaj, acoperis si in special capota motor - cand e motorul cald se incalzesc si ei acolo saracii :minigun: ) si chiar si pe masina mea (pe capota motor, la caldurica) am surprins de vreo 2-3 ori o pisica care-si face veacul prin zona....pacat ca e de-a strazii si n-am cui sa ma plang (doar n-o sa-i rup gatul bietului animal), dar am prieteni care s-au dus la proprietarii animalelor si le-au spus clar: daca se mai repeta, ori le sucesc gatul la necuvantatoare (daca le prinde biggrin.gif ) ori le platesc proprietarii vopsitul masinii.... :evil:

@Watcher: urme de bocanci pe masina????? blink.gif Ce naiba s-a petrecut pe-acolo??? Si tabla masinii nu s-a indoit?


--------------------
VW Passat 1.9 TDI sedan 155 CP / 378 Nm pe dyno

>>> RACING IS IN MY BLOOD <<< (dar nu cu Passat-ul)

"Cei cu adevarat cunoscatori, nu vor putea uita faptul ca, masinile bune, fiabile si mai ales corecte fata de client, la banii platiti pt. ele, nu se mai fac din 2004 la 95% din brandurile lumii" (by DORU, 2009)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RUE
post Jan 28 2007, 12:39 PM
Post #12


mashinutza
******

Group: Membri
Posts: 2.410
Joined: 30-April 05
From: Internet
Member No.: 45.702



Alex F1, in facultate plecam cu banda din complex spre medicina la chefuri noaptea stiu ca aveam ceva amici (acum sunt prin canada si sua) care pe strada din zona parcului copiilor (spre prefectura) luau toate masinile la rand si alergau 15-20 m de pe o masina direct pe alta in rand (2-3 oameni) si porneau toate alamele la miezul noptii.
sticla de bere (goala) se spargea de obicei in fata prefecturii.


--------------------
Laureate 1.4 aproape PLUS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
eddie
post Jan 28 2007, 01:00 PM
Post #13


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.222
Joined: 30-January 04
From: Bucuresti
Member No.: 20.522



Imi pare rau de ce ai patit.Fenomenul de care vorbesti,este cam greu de inlaturat si poarta numele de VANT.Cu siguranta acesta a fost motivul producerii lovirii.Mai ales zilele astea,cand vantul a batut cu putere,am vazut si eu o faza de asta,cand cel care a deschis usa masinii,incet,nu a mai avut timp sa o prind decat dupa ce a lovit masina parcata alaturat...


--------------------
Opel Insignia Edition 2011 2.0 CDTI -130 C.P.
Suzuki SX4 Navi 2012 1,6 VVTI -120 C.P.

,,Realitatea e ruina unui basm.'' Lucian Blaga
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Watcher
post Jan 28 2007, 03:38 PM
Post #14


CFO
******

Group: Membri
Posts: 2.695
Joined: 10-September 04
From: Bucuresti
Member No.: 32.254



QUOTE
@Watcher: urme de bocanci pe masina????? blink Ce naiba s-a petrecut pe-acolo??? Si tabla masinii nu s-a indoit?

Pai folosind lectiile de 'luarea urmelor' (tracking) si analizand situatia, Winnetou din mine crede ca cineva a trecut dintr-o parte in alta a masinii mergand PE ea si apoi pe cele din spate smile.gif
Normal ca se indoise acoperisul smile.gif :bash:


--------------------
Avensis 2.2D4D, PatrolGR RD28TI, cu cutie manuala.
In cautare de masina spectaculoasa, veche si de toata ziua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex-F1
post Jan 28 2007, 05:19 PM
Post #15


THE GODFATHER
******

Group: Membri
Posts: 3.845
Joined: 8-August 04
From: Timisoara
Member No.: 30.528



QUOTE(CatalinKRK)
Eu am insa probleme cu pasagerii pe care ii mai iau in masina (inclusiv familie) si care daca n-au masini deschid usa fara sa se uite si trebuie sa le atrag eu atentia de fiecare data


Da, aceasta problema o am adesea si eu....deja mi-am format expresia: "grija la usi"....ca robotul de la metrou cu "atentie se-nchid usile" biggrin.gif La faza cu bandourile laterale.....e oarecum ok cand usile masinilor vecine lovesc chiar in ornamentele alea (la mine sunt de cauciuc/plastic sau ce-o fi), nu raman urme, dar cu Daciile vechi (1300, 1310) nu tine faza, ca alea au indoitura aia pe lateralul masinii si nu mai ajunge sa dea in ornamentul meu, ci loveste mai sus, exact in tabla!!! :evil:


--------------------
VW Passat 1.9 TDI sedan 155 CP / 378 Nm pe dyno

>>> RACING IS IN MY BLOOD <<< (dar nu cu Passat-ul)

"Cei cu adevarat cunoscatori, nu vor putea uita faptul ca, masinile bune, fiabile si mai ales corecte fata de client, la banii platiti pt. ele, nu se mai fac din 2004 la 95% din brandurile lumii" (by DORU, 2009)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andrei38283
post Jan 28 2007, 08:57 PM
Post #16


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 247
Joined: 10-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 38.276



Sa treceti cu bac-ul sa vedeti acolo nesimtire. Deschid usile fara sa se uite ca sa iasa afara din masina. Masinile au o distanta de o jumatate de metru intre ele in unlele cazuri si mai putin. Nici nu mai stiu de cate ori mi-am sacrificat mana ca sa opresc usa celuilalt. Si daca ii bati obrazul vine cu scuza "N-am vazut". Cum dracu sa nu vezi ca mai e o masina langa tine.


--------------------
Mercedes Citaro si Daf(783) :lol: Renault Megane II 1.6 16v 115CP (cand il lasa tata pe acasa)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baby Blues
post Jan 28 2007, 09:23 PM
Post #17


Blues fan
******

Group: Membri
Posts: 2.976
Joined: 9-March 06
From: Blues country
Member No.: 70.361



Am mai scris intr-un topic despre niste tineri insuratei care se certau in parcare si ea a iesit nervoasa din masina (Dacie) si mi-a lovit-o pe a mea cu portiera. Am avut "noroc" ca fumam o tigara pe balcon si am vazut-o. Am zburat 4 etaje si m-am certat cu ei. Saracu' a recunoscut dar tot ea era cu gura mare si facea scandal:" ca ce mare lucru a facut daca a lovit putin si a zgariat portiera". Am vrut sa o " bat" dar s-au adunat vecinii ca la teatru si a trebuit sa ma linistesc. Concluzia : multa agitatie pentru nimic . Oricum nu mai ies urmele asa ca trebuie sa ne calmam si sa fumam trei -patru tigari pana ne revenim. biggrin.gif ( am glumit ca am vrut sa o bat, nu-mi sta in caracter). Ce era de facut: sa o dau in judecata pentru zgarietura aia. Nesimtitii tot nesimtiti asa ca rabdare si tutun este solutia. Ideea este ca din cauza mea cei doi s-au impacat si nu s-au mai certat. Putem privi si latura frumoasa a lucrurilor. biggrin.gif


--------------------

________________________________
Audi A3 Sportback 2.0 TFSI

Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.
Decat sa asculti blues la difuzoarele laptop-ului, mai bine dai manele la maxim. Esti mai castigat!

http://www.youtube.com/watch?v=6DJzH5vbL6s
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skywalker
post Jan 28 2007, 09:40 PM
Post #18


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.469
Joined: 2-September 05
From: Timisoara
Member No.: 54.800



QUOTE(RUE)
Alex F1, nu vreau sa stiu ce i ar putea face Skyw daca ar prinde pe unul in aceiasi situatie.
cum a fost la FM west side?

Ultima data m-am luat dupa el cu busu' (mi-a infundat cativa mm stalpul spate stanga la bus, se vede doar daca te uiti atent asta dupa de am curatat zona de vopseaua de pe tir) si l-am taxat de 100 lei.
Am fost putini, 5 persoane (TLS, Alex, io, Marius, Jeff si Vali)
P.S. Si-a tras Jeff un Evo IX de mori incet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post Jan 28 2007, 10:07 PM
Post #19


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



Io cred ca sinteti nebuni biggrin.gif Masina e un fier, un bun de consum, e normal sa se zgiriie, da-o dracu. Doar se zgiriie pe dinafara nu inauntru... eu stau inauntru.
Acum sincer sa fiu singura chestie care ma ingrijoreaza putin e valoarea de revinzare, asa ca pe cit posibil parchez si eu in locuri in care am masina numai pe o parte (preferabil in dreapta mea), iar in stinga am o bodura ceva, asa ca ma pot duce si foarte aproape de bordura sa las distanta. Ce ma seaca la masinile noi e ca s-a renuntat la banda aia de cauciuc pe laterala masinii (usi, etc) care o apara de astia care deschid usa mai barbar. Oricum nu o sa-mi stric eu viata pentru o zgirietura pe un fier. E ca si cum as vrea pantofi care sa nu se toceasca si as merge pe virfuri si las bate pe primul care ma calca pe picior, la coada.

Apropo de asta, nu o sa-i inteleg in viata mea pe diliii care parcheaza masina invers, adica cu spatele. Sint unii asa dependenti de manevra asta ca si in parcarile in care scrie clar "do not back in" ei tot invers o parcheaza. Astia imi strica mie schema cu parcatul mai departe de usa soferului masinii vecine, ca uneori sint intre doua usi de sofer.


--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Jan 29 2007, 09:33 AM
Post #20


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Bai ce-aveti cu parcatul cu spatele ? Mie imi place... iar taica-meu e de-a dreptul nebun cu chestia asta. Bine in general fac treaba asta cand merg in oras cu sotia si stiu ca la plecare o sa conduca ea, nu de alta dar au mai fost faze cand am parcat foarte lejer dar la iesire deja eram inghesuit rau de tot si trebuia sa fac 3-4 manevre pentru o iesire curata...
Cat despre strategia cu usa soferului... nu stiu cat e de buna, eu prefer sa parchez aproape de usa soferului, dar masina sa fie scumpa, pentru ca e mai probabil ca soferul (deobicei si proprietarul) masinii scumpe sa fie mai grijuliu cu vopseaua sa decat unii pasageri ai sai.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 03:34 AM