Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce putem face impotriva nepasarii unora
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Probleme Sociale
Otto73
Asta seara am plecat la cumparaturi si am parcat masina in parcarea unui centru comercial.
Cand m-am intors am gasit portiera stanga spate lovita, in urma neglijentei si nepasarii unei persoane care avea masina parcata langa mine si care a deschis usa ca un bou sau o vaca (scuzati-mi expresia).
Spuneti-mi ce putem face ca sa eliminam aceste neplacute fenomene?
:bash: :bash: :bash:
Otto73
Atasez aceste poze sa vedeti cat de nepasatori si nerespectuosi sunt unii fata de lucrurile altora :bash: :bash: :bash:
Sotia e super bucuroasa ca nu am gasit persoana sau masina persoanei respective bicycle.gif ca sigur eram arestat, ca la nervii ce-i aveam adrenalina si testosteronul imi influentau 100% judecata blink.gif biggrin.gif
f1anatic
Nu poti face NIMIC. Singura metoda este sa parchezi intr-un colt, departe de alte masini. Nu e intotdeauna o optiune - fie nu e spatiu, fie e vremea urita, fie face mofturi sotia/prietena etc Si din experienta personala, chiar si atunci cind o parchez departe, cind ma intorc, gasesc linga ea alte masini. Imediat linga ea...chiar daca e loc berechet.

In afara de a parca mai departe, la un loc mai ferit...si/sau linga alte masini scumpe, sau care sint vizibil ingrijite de catre posesori, NU ai ce face.

Nu de mult la mall, pe un frig te ingheta pipi in tine, vad pe vaca dracu' care parcase linga mine (chiar si in conditiile de mai sus) cum lasa carutul in spatele masinii mele si ea se suie in masina sa se care. Eh baga-mi-as eu ceva...m-am intors imediat la masina, i-am pus carutul in spatele masinii ei...si i-am batut in geam spunindu-i ca are un carut in spate...S-a uitat la mine prostita...dupa care s-a uitat in oglinda si l-a vazut. Dupa care lasa usor geamul jos si ma roaga sa i-l dau eu la o parte. I-am spus NU, ca ea mi l-a lasat mie in spate si am vazut-o ce a facut. S-a dat jos din masina, nu a mai cirķit nimic l-a mutat la spatiul de colectare a shopping cart si a plecat. Am indurat ceva frig ca sa fiu sigur ca nu se intoarce si sa se razbune dar am vazut-o cum a iesit din parcarea mall-ului.
_Constantin_
Absolut mizerabil. Eu eram parcat intr-un asemenea centru comercial si in fata mea un Loagn, langa el o masina parcata mai aproape, se urca soferul, ok, se urca vita pe care el o numea nevasta si loveste usa aluia intr-un fel inimaginabil. O infunda ... se da jos, se uita si pleaca... Ce am facut eu ... I-am lasat in parbriz omului respectiv un bilet cu nr masinii respective si nr meu de telefon in caz ca era nevoie la politie. M-a sunat si mi-a multumit si mi-a zis ca s-a dus la politie si a rezolvat fara sa-l mai implice si pe ala. Animale. :minigun:

Acum 2 sapt spalasem masina si cum stau pe o strada de case, am garaj, am parcat in fata garajului meu, sa nu parcheze altul. A stat cred ca 6 ore masina in fata si cand am vrut sa plec am vazut pe parbriz mai multe "doze" de scuipat. Nici pana acum nu inteleg ce te-ar putea determina sa faci asa ceva. Sa ne fereasca dumnezeu de oameni din astia la conducere( pe americani nu i-a scutit). beer.gif
Alex-F1
Da....din pacate nu prea putem face mare lucru....cum ne e norocul....si io la bloc cand parchez intre 2 masini, las un loc mai mare inspre aia mai naspa (o Dacie veche sau altceva mai rablagit), gandindu-ma ca proprietarului acelei masini nu prea-i pasa daca da cu usa in alta masina, pe cand proprietarul celeilalte masini (ceva mai faina/noua/intretinuta) ma gandesc (sper) ca poate are grija mai multa, desi asta nu e neaparat un criteriu general valabil, dar totusi se pare ca functioneaza.... :angel: Am si io vreo 3-4 semne usoare de usi incasate de la vecinii de parcare :evil: ... asta e, astia-i avem, cu astia defilam!!! :bash: In rest clar ca si io caut un loc cat mai larg de parcare, cu minim 1m liber in stanga si-n dreapta masinii!!! Mai sunt momente cand, cautand un loc de parcare, sotia vede un loc stramt si-mi zice "uite un loc", iar eu ii spun ca "decat sa parchez acolo, mai bine venim pe jos cateva zeci de metri, ca nu ne dor picioarele".... biggrin.gif

Am vazut asa o faza chiar in parcarea de la blocul meu: fusesem io parcat intr-un loc, am lipsit vreo 2 ore si la intoarcere era evident alta masina in locul in care am fost io parcat si la masina vecina vine soferul, descuie portiera si...trooosc una cu muchia in masina alaturata :minigun: ... cand m-am gandit ca in locul acelei masini lovite a fost a mea (si inca putea fi), m-au luat toti dracii si m-am dus la om... :argue: ....ca cica n-a fost atent, bla, bla.... :bandit: ....si "pagubitul" s-a ales cu o indoitura in usa clar vizibila!!!! Daca-l prinzi in flagrant pe unul de asta facandu-ti asa o "bucurie" si vrei sa-l "arzi", cum se procedeaza? Sunt ceva sanse de izbanda in tara asta sau nu? Ce, ar fi imposibil sa-i ceri la om indreptarea si eventual vopsirea portierei? Dar cui ne adresam? Politiei? Sa rada aia de noi... :evil:
HalbaSus
Baieti, voi sunteti norocosi... Daca ma apuc sa fac poze cu toate urmele de usi de pe masina mea va faceti cruce... la inceput ma enervam, faceam spume, imi venea sa plang de cate ori spalam masina si descopeream noi urme de nesimtire si nepasare. Acum m-am resemnat. Faza e ca eu nici nu am cum sa evit treburile astea. Lucrez in centrul orasului, iar acolo dupa ce cauti 20 minute un loc de parcare care sa fie la mai putin de 1 km de birou nu prea mai poti sa faci mofturi, parchezi si in spatii stramte si langa masini ieftine care stii ca iti vor lasa amprenta de "alb13" pe portiera... Ultima chestie pe care chiar nu o pot intelege este o zgaraietura (defapt frecare serioasa) pe aproape toata lungimea barii spate... iar frecarea a fost facuta de catre o caroserie alba... ce ma intriga pe mine e... cum naiba a reusit asta ? Ah, si tot in capitolul zgaraieturilor pe care nu mi le pot explica e o zgaraietura de pe portbagaj... se pare ca cineva si-a pus bagajele sau sacii sau ce naiba pe portbagajul meu dupa care a inceput sa frece in stanga si in dreapta. Cred ca daca ma uit bine o sa gasesc zgaraieturi si pe acoperisul masinii :bash:

Acum masina e la service... pentru o usa si o aripa infundata (de catre un tip care grabindu-se sa iasa din parcare a intrat direct in aripa si usa mea) + revopsirea barii spate, iar dupa ce iese o sa-i fac si o pastuire pentru a mai scapa de unele zgaraieturi mai mici...
Legionaru'
Urata poveste!
Iti vine sa innebunesti. Cunosc senzatia.Eu am gasit-o zgariata cu cheia pe portbagaj.
Cand te loveste cu portiera zici ca e un tantatlau , blegoman , neatent, prostovan(bineinteles ca si astuia iti vine sa-i crapi capul), dar cand in mod intentionat iti trace cu cheia/cuiul pe masina cred ca acei oameni sunt............nu stiu , nu gasesc un cuvant atat de injositor care sa ii caracterizeze.
RUE
Alex F1, nu vreau sa stiu ce i ar putea face Skyw daca ar prinde pe unul in aceiasi situatie.
cum a fost la FM west side?
Watcher
Cea mai tare chestie pe care am patit-o pe tema asta a fost ca parcasem masina in lung pe un trotuar. IN spatele meu, mai multe masini parcate in spic pe acelasi trotuar. Mergeam la party la cineva. Cand am plecat am gasit urme de bocanci pe masina, pe tota lungimea ei si pe urmatoarele masini din spate. Cool :bash:

In rest, am aceeasi atitudine ca si Halba, pai daca m-as enerva la astea mi-as manca nervii mei proprii degeaba. Pe Audi l-am gasit tras cu cheia pe locul lui de parcare, pe avensis am niste puncte albastre inexplicabile, pe dacii nu mai zic biggrin.gif:D
CatalinKRK
Si eu am bandourile laterale (care sunt in culoarea caroseriei) si o clanta cu urmele taxiului galben care parcheaza langa mine; cand am vazut prima data am rezolvat cu o discutie cu fiu-sau care asculta manele prin parcare toata ziua cat nu merge taica-su sa faca bani si de-atunci n-au mai aparul altele.

Eu am insa probleme cu pasagerii pe care ii mai iau in masina (inclusiv familie) si care daca n-au masini deschid usa fara sa se uite si trebuie sa le atrag eu atentia de fiecare data.
Alex-F1
QUOTE(HalbaSus)
Ah, si tot in capitolul zgaraieturilor pe care nu mi le pot explica e o zgaraietura de pe portbagaj... se pare ca cineva si-a pus bagajele sau sacii sau ce naiba pe portbagajul meu dupa care a inceput sa frece in stanga si in dreapta. Cred ca daca ma uit bine o sa gasesc zgaraieturi si pe acoperisul masinii


Hai ca-ti explic io zgarieturile alea: ANIMALE (caini, pisici etc).... biggrin.gif Am vazut destule pisici/caini cocotati pe masini (portbagaj, acoperis si in special capota motor - cand e motorul cald se incalzesc si ei acolo saracii :minigun: ) si chiar si pe masina mea (pe capota motor, la caldurica) am surprins de vreo 2-3 ori o pisica care-si face veacul prin zona....pacat ca e de-a strazii si n-am cui sa ma plang (doar n-o sa-i rup gatul bietului animal), dar am prieteni care s-au dus la proprietarii animalelor si le-au spus clar: daca se mai repeta, ori le sucesc gatul la necuvantatoare (daca le prinde biggrin.gif ) ori le platesc proprietarii vopsitul masinii.... :evil:

@Watcher: urme de bocanci pe masina????? blink.gif Ce naiba s-a petrecut pe-acolo??? Si tabla masinii nu s-a indoit?
RUE
Alex F1, in facultate plecam cu banda din complex spre medicina la chefuri noaptea stiu ca aveam ceva amici (acum sunt prin canada si sua) care pe strada din zona parcului copiilor (spre prefectura) luau toate masinile la rand si alergau 15-20 m de pe o masina direct pe alta in rand (2-3 oameni) si porneau toate alamele la miezul noptii.
sticla de bere (goala) se spargea de obicei in fata prefecturii.
eddie
Imi pare rau de ce ai patit.Fenomenul de care vorbesti,este cam greu de inlaturat si poarta numele de VANT.Cu siguranta acesta a fost motivul producerii lovirii.Mai ales zilele astea,cand vantul a batut cu putere,am vazut si eu o faza de asta,cand cel care a deschis usa masinii,incet,nu a mai avut timp sa o prind decat dupa ce a lovit masina parcata alaturat...
Watcher
QUOTE
@Watcher: urme de bocanci pe masina????? blink Ce naiba s-a petrecut pe-acolo??? Si tabla masinii nu s-a indoit?

Pai folosind lectiile de 'luarea urmelor' (tracking) si analizand situatia, Winnetou din mine crede ca cineva a trecut dintr-o parte in alta a masinii mergand PE ea si apoi pe cele din spate smile.gif
Normal ca se indoise acoperisul smile.gif :bash:
Alex-F1
QUOTE(CatalinKRK)
Eu am insa probleme cu pasagerii pe care ii mai iau in masina (inclusiv familie) si care daca n-au masini deschid usa fara sa se uite si trebuie sa le atrag eu atentia de fiecare data


Da, aceasta problema o am adesea si eu....deja mi-am format expresia: "grija la usi"....ca robotul de la metrou cu "atentie se-nchid usile" biggrin.gif La faza cu bandourile laterale.....e oarecum ok cand usile masinilor vecine lovesc chiar in ornamentele alea (la mine sunt de cauciuc/plastic sau ce-o fi), nu raman urme, dar cu Daciile vechi (1300, 1310) nu tine faza, ca alea au indoitura aia pe lateralul masinii si nu mai ajunge sa dea in ornamentul meu, ci loveste mai sus, exact in tabla!!! :evil:
Andrei38283
Sa treceti cu bac-ul sa vedeti acolo nesimtire. Deschid usile fara sa se uite ca sa iasa afara din masina. Masinile au o distanta de o jumatate de metru intre ele in unlele cazuri si mai putin. Nici nu mai stiu de cate ori mi-am sacrificat mana ca sa opresc usa celuilalt. Si daca ii bati obrazul vine cu scuza "N-am vazut". Cum dracu sa nu vezi ca mai e o masina langa tine.
Baby Blues
Am mai scris intr-un topic despre niste tineri insuratei care se certau in parcare si ea a iesit nervoasa din masina (Dacie) si mi-a lovit-o pe a mea cu portiera. Am avut "noroc" ca fumam o tigara pe balcon si am vazut-o. Am zburat 4 etaje si m-am certat cu ei. Saracu' a recunoscut dar tot ea era cu gura mare si facea scandal:" ca ce mare lucru a facut daca a lovit putin si a zgariat portiera". Am vrut sa o " bat" dar s-au adunat vecinii ca la teatru si a trebuit sa ma linistesc. Concluzia : multa agitatie pentru nimic . Oricum nu mai ies urmele asa ca trebuie sa ne calmam si sa fumam trei -patru tigari pana ne revenim. biggrin.gif ( am glumit ca am vrut sa o bat, nu-mi sta in caracter). Ce era de facut: sa o dau in judecata pentru zgarietura aia. Nesimtitii tot nesimtiti asa ca rabdare si tutun este solutia. Ideea este ca din cauza mea cei doi s-au impacat si nu s-au mai certat. Putem privi si latura frumoasa a lucrurilor. biggrin.gif
Skywalker
QUOTE(RUE)
Alex F1, nu vreau sa stiu ce i ar putea face Skyw daca ar prinde pe unul in aceiasi situatie.
cum a fost la FM west side?

Ultima data m-am luat dupa el cu busu' (mi-a infundat cativa mm stalpul spate stanga la bus, se vede doar daca te uiti atent asta dupa de am curatat zona de vopseaua de pe tir) si l-am taxat de 100 lei.
Am fost putini, 5 persoane (TLS, Alex, io, Marius, Jeff si Vali)
P.S. Si-a tras Jeff un Evo IX de mori incet.
ozz86651
Io cred ca sinteti nebuni biggrin.gif Masina e un fier, un bun de consum, e normal sa se zgiriie, da-o dracu. Doar se zgiriie pe dinafara nu inauntru... eu stau inauntru.
Acum sincer sa fiu singura chestie care ma ingrijoreaza putin e valoarea de revinzare, asa ca pe cit posibil parchez si eu in locuri in care am masina numai pe o parte (preferabil in dreapta mea), iar in stinga am o bodura ceva, asa ca ma pot duce si foarte aproape de bordura sa las distanta. Ce ma seaca la masinile noi e ca s-a renuntat la banda aia de cauciuc pe laterala masinii (usi, etc) care o apara de astia care deschid usa mai barbar. Oricum nu o sa-mi stric eu viata pentru o zgirietura pe un fier. E ca si cum as vrea pantofi care sa nu se toceasca si as merge pe virfuri si las bate pe primul care ma calca pe picior, la coada.

Apropo de asta, nu o sa-i inteleg in viata mea pe diliii care parcheaza masina invers, adica cu spatele. Sint unii asa dependenti de manevra asta ca si in parcarile in care scrie clar "do not back in" ei tot invers o parcheaza. Astia imi strica mie schema cu parcatul mai departe de usa soferului masinii vecine, ca uneori sint intre doua usi de sofer.
HalbaSus
Bai ce-aveti cu parcatul cu spatele ? Mie imi place... iar taica-meu e de-a dreptul nebun cu chestia asta. Bine in general fac treaba asta cand merg in oras cu sotia si stiu ca la plecare o sa conduca ea, nu de alta dar au mai fost faze cand am parcat foarte lejer dar la iesire deja eram inghesuit rau de tot si trebuia sa fac 3-4 manevre pentru o iesire curata...
Cat despre strategia cu usa soferului... nu stiu cat e de buna, eu prefer sa parchez aproape de usa soferului, dar masina sa fie scumpa, pentru ca e mai probabil ca soferul (deobicei si proprietarul) masinii scumpe sa fie mai grijuliu cu vopseaua sa decat unii pasageri ai sai.
Baby Blues
QUOTE(HalbaSus)
Bai ce-aveti cu parcatul cu spatele ? Mie imi place... iar taica-meu e de-a dreptul nebun cu chestia asta. Bine in general fac treaba asta cand merg in oras cu sotia si stiu ca la plecare o sa conduca ea, nu de alta dar au mai fost faze cand am parcat foarte lejer dar la iesire deja eram inghesuit rau de tot si trebuia sa fac 3-4 manevre pentru o iesire curata...
Cat despre strategia cu usa soferului... nu stiu cat e de buna, eu prefer sa parchez aproape de usa soferului, dar masina sa fie scumpa, pentru ca e mai probabil ca soferul (deobicei si proprietarul) masinii scumpe sa fie mai grijuliu cu vopseaua sa decat unii pasageri ai sai.

Perfect de acord cu toate punctele. Cea mai mare placere a mea este sa parchez lateral. Ce-mi place cand se uita cate unul crezand ca e imposibil sa intre, asteptand sa fac 3-4 manevre. biggrin.gif
Alex-F1
QUOTE(Skywalker)
Ultima data m-am luat dupa el cu busu' si l-am taxat de 100 lei


Tu esti sarit de pe fix bre, stiai asta? biggrin.gif :bash: Hai ca poate mai intelegeam sa te iei dupa el, daca era vorba despre masina ta personala, dar pt. troaca aia de bus de serviciu, io nici nu ma agitam, inca il pofteam sa mai dea de vreo 2 -3 ori daca vrea, ca oricum nu-i a mea si la sefu ii spun ca asa am gasit-o in parcare!!! bicycle.gif Da tu cred ca de dragu de-ai da omului o "lectie" parinteasca te-ai luat dupa el, este?.... :boxing: ....nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca refuza sa-ti plateasca omu "taxa" aia de 100 de lei....sa vezi ce "taxa" iti dadeam io in locul lui....au mama, de nu puteai s-o duci... :evil: :boxing: Cred ca il si plezneai daca nu-ti dadea banu, huh? Bai...asta e deja sport extrem pe sosele ce faci tu....nici chiar asa, ca nu suntem in padure....acusa o sa-mi povesteasca vreun prieten ca l-a capacit unu cu un Vectra albastru, nervos ca i-a murit prietenului motorul la semafor si a mai trebuit sa stea "Coco" inca o data la stop... :brave:
TLS-09
Lasa Alex ca va intalni el soferul de TIR potrivit.Atunci sa te tii! Sau cu aia nu se pune?
Problema este ca nu avem gradul de educatie civica necesar pentru a avea in primul rand grija de bunurile oricui ar fi si apoi daca eventual"am comis-o" sa lasam un bilet(ca tot se poarta zilele astea) si sa spunem biggrin.gifa domnule asta este!, scuze!, am facut-o!, nu o sa mai fac!, hai sa vedem cum o reparam!.
Simtul proprietatii este slab dezvoltat la romani(fata de alte sa le zicem simturi:de aia capra vecinului functioneaza perfect).Pana cand nu ni-l dezvoltam asa cum trebuie pe asta nu o sa avem grija de lucrurile noastra ca sa nu mai vorbesc de ale altora.
Despre cinste nici nu cred ca mai are rost sa aducem vorba ca incet incet ne indreptam spre alt topic http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...&highlight=
ozz86651
@halba: pai e o manevra complet ilogica... suma parcarii + dezparcarii ia mai mult timp, plus ca incurci traficul mai mult. Si de ce, nu inteleg? Care e plusul? Hai ca daca ai o masina lunga (van, pick-up) si ai prins un moment liber mai inteleg, ca nu stii cum o sa fie cind vrei sa iesi si nu prea ai vizibilitate, dar in mod normal, nu e nici o justificare. Eu mai mereu sint mai grabit la venit decit la dus, asa ca de ce sa lungesc parcatul?...Ba in plus mai il astept prin parcare si pe unul care intoarce frenetic sa o bage ca meseriasul cu spatele cind cu fata era nauntru intr-o singura trasatura de volan.

In al doilea rind oamenii se aseaza in parcare cu offset fata de usa soferului, (nu in centrul locului), pentru ca sansa de a avea pasager e mica, la serviciu e cam 0, la mall e mai mare. Brusc te trezesti intre doua usi de sofer (daca nu ai de ales alt loc), si risti sa te loveasca 2. Evident poti sa fii si intre 2 usi de pasager.
HalbaSus
Suma parcarii cu spatele + iesirii din parcare este aproape egala cu parcarea cu fata si iesirea cu spatele (sa zicem ca o parcare cu spatele dureaza cu 20 de secunde mai mult decat ar dura cu fata, dar recuperezi intre 5 si 10 (poate chiar mai multe) secunde la iesire).
Un alt motiv e ca daca esti parcat cu spatele ai 80% sanse ca la iesire sa o poti lua in ambele directii. Daca esti parcat cu fata si in stanga ta e parcata f aproape o alta masina deobicei esti obligat sa o iesi cu spatele spre dreapta (deci sa mergi in stanga).
Ah si ar mai fi cate ceva:
- Daca am masina in spate nu parchez cu spatele.
- Daca sunt foarte grabit la venire nu parchez cu spatele.
- Cand parchez la servici nu pot parca decat cu fata (parcarile sunt oblige pe strazi cu sens unic) cu toate astea acolo culeg cele mai multe "urme".
- In plus daca vrei sa intrii intr-un loc stramt e mai usor sa o faci parcand cu spatele, daca parchezi cu fata ai nevoie de 2 manevre.
- E mult mai usor sa iesi cu fata decat cu spatele.
Watcher
Subscriu la ce a spus halba, cu esceptia locurilor unde se parcheaza in spic u INTOTDEAUNA parchez cu spatele, and i mean 100%.

Pentru ca se parcheaza mai usor cu spatele, si pentru ca LA PLECARE nu stii niciodata cat de repede trebuie sa pleci wink.gif
Horia49540
QUOTE(ozz86651)
Io cred ca sinteti nebuni biggrin.gif Masina e un fier, un bun de consum, e normal sa se zgiriie


ba nu e normal deloc
s-o zgarie pe a lui daca vrea, dar nu pe a mea!
uite o faza care mi-a facut pur si sipmlu greata: acum vreo 4 ani in parcare la billa
parchez eu si dau sa plec, un prost cu o un vw polo de firma B-69-HRC, de lene sa ocoleasca randul cu masini (ochise un loc pe randul celalat) se inghesuie intre masina mea si o alta, o sterge usor pe aia cu usa lui iar pe langa a mea trece la 2-3 mm(nu exagerez!)
ma enervez si-i trag o palma in masina
el: v-am lovit?
eu zic, nu, da' era sa!
si cand ma uit la masina lui - era toata numai lovituri, oglinda rupta de la o busitura etc.
si zic: de-aia ajung unele masini asa, ca le conduc prosti ca tine!
la care el: bah, nu inseamna ca daca eu sunt schumacher si trec la mm sunt prost!

no comment!

daca mi-o lovea uitam ca sunt cu mama langa mine biggrin.gif
ozz86651
Halba, motivele nu imi par convingatoare (in afara de ala cu locul strimt poate), mi se pare doar ca voi aveti prea mult timp pe mina si va jucati in parcare smile.gif. Ca fapt general mi se pare foarte interesant ce darnica e lumea cu timpul (10 secunde, sau mergi incet ca oricum e mai mult de 5 minute diferenta cind mergi ca disperatul). Toata lumea se supara cind nu ia restul intreg sau se apleaca dupa bani, da 5 minute au toti smile.gif. Desi viata e scurta.

Horia, pai daca nu vrei zgiriieturi stai cu masina in casa. Masina se zgiriie si de la folosirea normala (pietre, criblura, etc). Traiesti in orice oras in lume, o sa ti-o atinga. Nu te infuria ca nu rezolvi nimic. Am mai auzit ca unii isi vopsesc masina, asa, fara accident. Duamne... blink.gif
Horia49540
daca ti-ar trage un cazan de aro o dunga de toata frumusetea pe honditsa sau mazda ta n-ai mai zice asa:D
dar ce mai zici de asta: sa parchezi masina intre alte masini, unde gasesti loc, si cand te intorci sa gasesti: plafonul infundat, portbagajul infundat, capota infundata (mai avea 1 mm in jos si-mi rupea carburatorul :bash: )
s-a intamplat la mine si la un vw
erau urme de pantofi me masinile noastre...plafonul si portbagajul si-au revenit 99% cu cateva palme bine tintite, dar capota a trebuit ciocanita si nu mai e ca inainte, cand era perfecta
sa nu mai vorbim de cel cu vw frumos care a dat probabil o gramada de bani pe reparatie
si "prinde orbu' scoate-i ochii" :bash:
de-aia ajung multe masini "cazane" inca de noi, pt ca unii proprietari sau cei care trec pe langa ele sunt niste cazane de oameni :bash:
da-ti frate (vorbesc la general biggrin.gif ) foc daca vrei, da' nu-i da si celuilalt biggrin.gif :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.