IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Andrei38283 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Andrei38283
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
o gramada....
Statistics
Joined: 10-January 05
Profile Views: 124*
Last Seen: 21st April 2007 - 04:09 PM
Local Time: Mar 28 2024, 11:35 AM
247 posts (0.04 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo bear_mc
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Andrei38283

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
3 Nov 2006
Citind si pe alt forum despre problema vestitilor "greierashi" m-am gandit ca ar fi o idee buna sa facem un top al masinilor care "sufera" de aceasta boala. Rog moderatorii sau administratorii sa faca un poll cu cele mai vadute modele din romania ca sa ne putem exprima si prin vot.
Va multumesc. arigato.gif
22 Oct 2006
Am fost mai devreme la Meridian sa-mi incerc si eu norocul pt masina pe care o pun in joc cei de la dacia. Cheia o aveam dintr-un pliant de la un ziar. Ma siu in masina dau sa bag cheia si binenteles ca nu intra(daca intra eram la plimbare acum) ma uit mai atent la contactul masinii si constat ca a fost schimbat. Nu era pus pe pozitie (era stramb) nu avea ornamentul de plastic, cu alte cuvinte nu arata ca un contact de masina noua. Arata cum arata contactele la daciile alea vechi cand il schimbi si nu reusesti sa-l mai pui bine. Nu inteleg de ce au facut asta. Daca nu vroiau sa dea masina puteau foarte bine sa organizeze numai o tragere la sort. Oricum sunt foarte dezamagit de atitudinea lor. :puke:
20 Oct 2006
QUOTE
Rompetrol lanseaza Efix - benzina care protejeaza motorul

Efix de la Rompetrol este benzina care protejeaza motorul si, in acelasi timp, ii protejeaza si pe soferi de batai de cap si de cheltuieli in plus.

Curatarea injectoarelor
Filtrul de benzina nu poate opri in totalitate impuritatile care, in timp, pot infunda injectoarele si afecta debitul de carburant necesar combustiei. Datorita detergentilor speciali din compozitia sa, Efix elimina depunerile din injectoare cu pana la 13%, chiar de la prima alimentare. O folosire continua duce la curatarea completa a injectoarelor si, prin urmare, asigura functionarea corecta a acestora.

Curatarea supapelor
Un carburant de calitate inferioara nu arde complet, lasand particule care se depun sub forma de calamina pe supape si pe camasa pistoanelor. Calamina impiedica etansarea si compresia necesare unei arderi eficiente a carburantului in camera de combustie. Efix contine aditivi speciali care dizolva aceste depuneri. Testele efectuate pe mai multe motoare au demonstrat curatirea cu pana la 57% a supapelor. In plus, folosirea continua a noului carburant Efix asigura mentinerea supapelor intr-o stare optima de functionare.

Reducerea consumului
Functionarea improprie a motorului are ca efect un consum sporit de carburant. Un motor protejat de Efix va functiona eficient, la parametri normali. Numai in aceste conditii putem vorbi de un consum optim de carburant. Rezultatele testelor arata ca inca de la prima alimentare cu Efix se obtine o diminuare a consumului cu aproximativ 1%. Iar in cazul utilizarii continue, consumul scade cu pana la 3% .

Un motor protejat functioneaza la performante optime si consuma mai putin. Toate acestea au ca rezultat direct confortul si usurinta sofatului. In plus, se realizeaza o economie de timp si de bani pentru ca se evita drumurile repetate la service si se reduc chelutielile pe piese de schimb si pe aditivi.

Efix respecta normele de poluare Euro 4 si are cifra octanica 98.


Ce parere aveti??
O fi adevarata chestia asta sau e doar alt mod prin care sa fca vanzare???
14 Feb 2006
Cred ca toti care au vrut sa-si infiinteze o societate s-au lovit de tot felul de probleme. Am si eu in plan sa-mi deschid o firma dar nu am nici cea mai vaga idee cum se face asa ca ii rog pe cei care au trecut prin asta sau pe cei care stiu, sa-mi spuna si mie pasii pe care i-au facut si cat au cheltuit. Am inteles ca sunt niste reduceri pt studenti (eu fiind student).

Multumesc arigato.gif
27 Jan 2006
Ce parere aveti de noua emisiune de la prima tv? Mie unul imi creste inima cand vad oameni care conduc mai prost ca mine laugh.gif.
Last Visitors
Andrei38283 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Andrei38283.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 05:35 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here