IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
kerry doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
kerry
novice
42 years old
Male
CLuj_napoca
Born Jan-31-1982
Interests
No Information
Statistics
Joined: 18-November 07
Profile Views: 237*
Last Seen: 11th July 2008 - 04:36 PM
Local Time: Apr 29 2024, 12:20 AM
40 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

kerry

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
27 Mar 2008
Acum sa dau si explicatia pentru numele threadului. Nu sunt intr-ale sportului cu 4 roti si sincer nici nu am fortat masina sa vad ce poate la semafor ca in unele firme americane stupide. Dar ma aprind repede la o discutie de cojones.

Am un prieten care are un seat leon (2001 cred) 1.9 TDI ASV 110 CP, si s-a iscat evident o discutie de gradinita: rezultatul: "te faaaaac". Daca ma "faaaace" la 0-100km/h e posibil sa fie ca sunt sofer slab, dar nicidecum al masinii, asta e ceea ce am sustinut. Ne-am aprins amandoi mai mai sa mergem in fata blocului sa vedem biggrin.gif.

Deci avem vesnica disputa: diesel vs benzina; Seat Leon 1.9TDI ASV 110CP VS Toyota Corolla 1.6 VVTI 110CP.

Deci, as fi curios de ceva pareri din partea celor care stiu. Cine castiga si mai ales de ce?

Daca se poate lasand la o partea subiectivitatea. Nu e Toyota vs Seat, doar 2 masini.

P.S. Apel la oamenii tehnici ce stiu ca ii avem.
8 Feb 2008
Ieri am fost si m-am interesat in ce consta revizia pt. 75k km la reprezentanta: schimb ulei + filtre: 450 ron.

Asa ca am fost la un prieten mecanic, si mi-am schimbat uleiul + filtre, si cel de polen. Surpriza, a ramas cu manerul de la portiera spate care tocmai mi-a fost inlocuita in service-ul toyota; surubul nu a fost deloc insurubat; bateria nu era fixata deloc, o miscai lejer cu degetul; bornele de la baterie la fel... foarte deplorabil. Dar am ramas surprins ca nu a gasit filtru de benzina si a zis ca nu am: "E in rezerovor cu pompa de benzina!". Stie cineva la Corolla daca asa e?
Costul total la revizia mea a fost 240 ron piesele, fara manopera care a fost din partea casei smile.gif.
5 Feb 2008
spec masina: 2003 corolla hashback, 1.6 VVTI

Tocmai vin dupa 5 ore de la casco dupa 2 luni de "pejos". Draci?? E putin spus. Am avut parte de frumoasa Rommania in prim plan.
Dar sa incepem cu inceputul. In noiembrie am evitat un taxi si am scrijelit usa dr. spate de un defender parcat aiurea. Rezultat o dunga de 20 cm lungime si 3-4 cm adancime pe nervura usii. La 2 saptamani dupa, o frana brusca in fata mea si am facut praf spatele unui renault clio simplol (carton din punctul asta de vedere).
Perfect, fuga la CASCO, minunatii mei prieteni ARDAF. Mi-au facut constatarile, au strambat din cap, si au inceput sa scrie. Eu si mecanica+ tinichigerie = 0, deci am comentat foarte putin, chiar deloc. Pe 10 dec era dusa deja masina in service si am primit promisiuni ca da domne, pana la craciun o ai. Verry good. Pe 11 dec am primit tel de la Toyota: haideti pana aici. Circul de pe lume, constatari suplimentare: usa nu se repara(toyota) - usa se repara (casco), un lonjeron era deplasat, un soport de far era spart, desi la faruri nu aveam nimic, capota nu se putea iar repara dpdv Toyota... etc., era valurita toata ca deh am intrat sub ala... si asa mai departe.
Pana in 7 ianuarie s-au taraganat lucrurile intre Casco si Toyo, pana in momentul cand m-am dus la CASCO numai spume si am inceput cu ce anume vreau EU: capota noua, usa noua, spoiler nou, masca de nu stiu ce, aveam biletelul la mine, si i-am amenintat cu tot ce mi-a venit pe moment, plus presiunile de la toyota (care erau o chestie obisnuita, am aflat dupa aia), am primit aprobarea la piesele ce le vroiam, back la toyo cu foile vietii, perfect au zis : 10 zile lucr pana vin, pana pe 31ian e gata, vopsita, lustruita etc...

Pe 31 m-am dus dupa acte, iar vineri(01.02.08) dau tel la CASCO: I:"La ce ora il gasesc pe domnul X la birou, pentru un accept de plata?" R: "Ihhhhh, pai stiti, toata lumea de la daune este plecata in training la Bucuresti." WTF? WTF?
I: "Cum adica toata lumea?????" R:"Pai nimeni de la daune nu e aici!!!" Fumez jumate de packet de tigari, ma calmez, np, cum am asteptat 2 luni, ce mai cont 2 zile.... Intreb cand sa merg luni: intre 8-10, goody, m-am gandit nici nu lipsesc de la servici, dau telefon la toyo daca e ok sa merg la 5 sa o iau luni, raspuns afirmativ.

04.04.08 (LUNI). Ma trezesc la 8, beau cafeaua, fumez, sunt bine dispus, mai ales ca aveam si cele 2 devize marioace la mine. La 8:50 chem taxi, la 09:10 sunt prezent la daune. Ma trimite la plimbare ca e ocupat inca o jumate de ora..., neeah nu avea sens sa ma enervez, m-am dus am baut inca o cafea, am nenorocit bateria telefonului pe net.
La 10-10 30 a inceput calvarul. Dupa ce a trebuit sa ia un distonocalm cand a vazut nota de plata, s-a fatait pe acolo ca nu poate, ca una dintre facturi e mai mare decat are el autoritate sa plateasca, ca e o cioara care il enerveaza dimineata si nu poate sa doarma ca lumea in weekend... etc... numa prostii. M-am enervat cumplit si in final, ca ok a disc cu seful lui si se poate plati DAR, conform contractului trebuia sa platesc restul de rate scadente ninja.gif, whatever, m-am dus le-am platit. Deja era 11.30 Altceva???? Nu se poate, you can do better!!!! si a inceput baiatul: 6 pagini de deviz: linie cu linie, material cu material, ma intreba pe mine, dar oare cum e lipit ceva ornament? ca de ce a folosit ala 2 litri de vopsea nu stiu unde, ca oare ce e nu stiu ce piesa, ca de ce i-a luat mai mult cu 10 min decat a estimat el sa faca aia. La fiecare 10 linii de deviz, dadea tel la Toyo: la ce ati folosit nu stiu ce??? Aha, inteleg, dar aia?

12:30 primul deviz (de 1p jumate) terminat, deja incep sa ma stresez... urmeaza al doilea in acelasi mod, la 1:30 il termina: si-o fi intrat in mana:), si incepe sa imi explice cu ce piese si cu ce materiale folosite nu e el de acord, ca si cum mie mi-ar pasa. Si urm 15 min de negocieri la tel cu toyo: 2-3 mil diferenta fata de pretul cerut de Toyo; dupa ce a facut calculele le-a mai reluat de 2 ori, sa fie sigur.
-- deja eram dazzled: am masina azi sau nu?--
Mai urmeaza inca 40-50' de scris, de data asta si din partea mea, semnat, explicat... ce se intampla daca aleg sa imi prelungesc casco la ei... vezi sa nu; si apoi imi da actele. Deja eram curios, ce se intampla cu dif de cele 2-3 mil la toyo. Mi-a murit si telefonul, haos la work, , la 4 reusesc sa ma urc in taxi si ajung la toyo. Ii dau acceptul de plata, si ii zic de diferenta... ma asteptam la o reactie care evident vine: "Pai asa fac astia mereu, da-le pace". Imi da cheile si talonul si masina... RESPECT... spotless smile.gif arata mai bine ca innainte biggrin.gif

Deci concluzia: suntem la piata???? E innaceptabil ce fac omuletii de la CASCO, iar mai mult cei de la Toyo erau pe punctul de a repara usa (cea lovita la nervura) dupa ce initial au zis ca nu se repara: "Ce sa facem daca Casco nu ne da usa noua." Adica nu am inteles, eu am o pretentie de la Toyo service, iar acuma am rev de 75k km... la toyo ma costa 4.5 mil sa schimbe uleiul + filtre benz, iar eu vreau si filtre de polen (inca 1 mil+ man) si imi pun carton, asa ca zic ms, si apelez la prieteni la faza asta.

Deviza: "Lasa mata, ca mai las si eu, uite un leut, tu o ridichie, hai ca iti dau doua ridichii, dai doi leuti, hai sa fie o ridichie jumata... etc"
14 Jan 2008
Salut, am avut o problema cu service-ul din cluj, mai bine zis inca o am. Am o toyota corolla 2003 cu casetofonul original pe ea. Iar cand a intrat masina in service, i-am intrebat pe baieti daca are ceva intrari respectivul casetofon, si what I meant was ca m-am plicitisit sa scriu garla de cd-uri cand am ipod, si vreau sa stiu daca pot sa leg ipodul la casetofon.
Si problema mai departe este in felul urmator: are sau nu are, tot raspunsuri care se bat cap in cap am primit, dar pana acuma nu m-au lamurit sub nici o forma. Stiu ca era la un mom dat ceva de genul asta in forum pe undeva, dar nu mai stiu exact pe unde.


Scuze daca am deschis topic nou aiurea.
Last Visitors


30 Mar 2008 - 0:04


3 Mar 2008 - 21:32


5 Feb 2008 - 8:30


31 Jan 2008 - 20:44

Comments
Other users have left no comments for kerry.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 02:20 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here