Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema parcare - vecini
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Probleme Sociale
Pages: 1, 2, 3
eddie
Nu,chiar nu stau intr-o zona civilizata.In rest n-am prea inteles filozofia ta...
Luka
Pai e simplu: nu-i face altuia decat ce-ai vrea sa-ti faca si el biggrin.gif
cioaba
cam asa ceva.
pe la mine pe aici i-au pus unuia ceva pe capota de i-a atacat vopseaua (probabil acid din vreo baterie veche). pai ce credeti ca ala e mai prost? va pleca si el la vanatoare imediat ce-si revine din soc! :bandit:
doamne apara-ne de prosti! :bash:
eddie
Asta am vazut-o in parcarea blocului unde am stat vreo 30 de ani.
Doi tipi s-au certat pe un loc(desi parcarea avea vreo 18-20 de locuri)si au ajuns sa-si arunce cu vopsea si alte alea pe masini ! Bine,unul avea un Trabant si unul un Oltcit(acum 15 ani se intampla)
Dupa treaba asta,nu au mai parcat acolo niciunul cativa ani,cam atat le-a trebuit sa se linisteasca spiritelor !!! biggrin.gif
Maff
Oricum, ar trebui sa se faca ceva cu parcarile de la blocuri.Ar trebui sa se construiasca parcari supraetajate speciale pentru anumite zone.Eu unul as fi dispus sa platesc o taxa lunara si sa-mi stiu masina in siguranta.
Alex-F1
[quote="Luka"][quote=tudor69477]La mine este in jur de 60 RON/an.[/quote]

:wtf: Tu vorbesti serios???? blink.gif :ohmy: Asa putiiiiiin???? :wtf: Mi se pare ciudat de putin.... :scratchchin: Nu cumva ai vrut sa zici 600 RON??? blush.gif Pfuaaaai, pai maine merg si io la ADP sa intreb daca au un loc de inchiriat la mine la bloc!!! Pai daca in Bucuresti e 60 RON/an, banuiesc ca nici in Timisoara nu ar trebui sa fie mai mult, caci nici nu stau intr-o zona centrala.... :bounce: Yeeeah... :punk:

Vorbeamos
ALEX
Arheopterix
Eu in Baneasa am platit in jur de 75 RON.
Luka
Ooof, va certati cu vecinii pe locuri de parcare, dar nu reusiti sa mergeti la ADP sa va interesati smile.gif
grenouille
eu ma garez un pic mai departe de scara (50m) tocmai ca sa nu ma bat cu aia care se gareaza acolo de 20 de ani. sunt si cateva locuri platite, pe alea nu ma bag (da se baga altii cu "mult" bub simt).
sunt tare suparata, mi-am gasit skoda zgariata cu un cui sau cu o cheie si plina de flegme. este exclus accidentul... iar de incomodat nu incomoda pe nimeni, pe straduta respectiva am loc sa si intorc masina fara probleme ...
ce se poate face in cazul asta?
nu as fi zis nimic daca o gaseam lovita (cum am mai gasit-o). dar zgariata asa cu NESIMTIRE ma umple de revolta si scarba.
Horia49540
Da, cei mai enervanti sunt aia care iti blocheaza masina taman cand ti-e lumea mai draga :bash:
Am patit-o de multe ori cand tineam masina intr-o curte la niste vecini : o data trebuia neaparat sa ies si noroc ca o lasase ala intr-a doua (o Dacie veche) si am reusit sa o imping vreo 30cm si m-am strecurat
A doua oara insa acelasi « sofer » o lasase in fta portii dar a uitat sa bage in viteza, asa ca am impins-o lejer in strada, am proptit-o cu niste pietre si am lasat-o acolo (masinile aveau loc berechet sa treaca)
Dupa patania asta n-a mai parcat-o niciodata aproape de locul ala smile.gif)))))))))))
Arheopterix
Am mai scris ca in jurul casei mele e plin de masini abandonate.
Acum 4 zile ,a aparut un posesor de Oltcit abandonat cu un Logan nou.
Sincer m-am bucurat.Credeam ca scap de epava de Oltcit care nu circula de vreo 2-3 ani.
Dar surpriza!!!
Epava a ramas la locul ei,si acum e si inghesuiala mai mare.
florinm2all
Oare nu s-a dat ceva lege pentru ridicarea masinilor sau mai bine zis a harburilor? Nu se poate merge la primarie sau undeva sa vina sa le ridice? De exemplu unde stau eu (m-am mutat de vreo 6 luni in chirie) este o rabla de dacie care sta in parcare, dar nu cred ca a fost miscata niciodata de acolo decand m-am mutat. In plus de asta mosul a caruia e are si garaj, dar acolo tine tot felul de prostii, si cu masina ocupa un loc de parcare... :minigun:
Maff
Mda, prezenta epavelor prin parcari a devenit o problema.Si la mine exista astfel de epave.
cioaba
am auzit ca le ridica in baza unei reclamatii la primarie. dar te duci tu sa-i reclami pe babalaci? sa le ia lor "averea" din tinerete, care le aduce aminte cum ii trimetea partidul la mare? unde mai pui ca "stiu ei de la TV" ca valoreaza 30mil. :bash:

asa ca daca faceti asta, asigurati-va ca "proprietarul" nu are nimic impotriva sau ca s-a mutat ori a dat coltul. parerea mea beer.gif
Luka
Pai o dam anonima biggrin.gif
cioaba
mda, nu stiu daca primesc, dar e o idee. oricum, ati vazut circul la tv de la primele ridicari? band.gif a fost de-a dreptul misto. credeam ca-i treaba serioasa, dar era doar o furtuna intr-un pahar cu apa.
Luka
Parca a mai fost acum cateva luni un avant d-asta muncitoresc prin sectorul 2. S-au dus impreuna cu primarul Gherasim (cred blush.gif ) si cercetau epavele sa vada care e de luat si care mai poate sprijini asfaltul biggrin.gif
cioaba
la noua asfaltare le trage un bitum pana la nivelul geamurilor, urmand ca in 2007 sa le inglobeze in sosea. :angel: asa au facut manastirea argesului, asa or sa faca si bulevarde cu 4 benzi pe sens band.gif
Maff
Am luat un loc de parcare de la ADP.Normal ca era ocupat de un pensionar (instalatorul blocului), care nu a mai platit locul din 1995.Am fost la el si i-am zis frumos sa parcheze in alta parte.El mi-a zis ca nu o sa se dea niciodata, asa ca am fost la Politie si i-am facut plangere.Cei de acolo au zis ca s-ar putea sa nu-i dea amenda, ca mai bine ne intelegem si sa nu mai depun plangere ca nu prea au chef sa rezolve plangerea mea, insa eu am depus-o.Am inteles ca va dura circa o saptamana pana se rezolva.Mi-e greata de mosii astia care nu inteleg ca totusi nu mai este ca pe vremea lui Ceasca si de politistii astia care incearca sa te convinga sa nu depui plangere.
Arheopterix
Maff,politia e OBLIGATA sa se ocupe de plangerea ta.
Locul inchiriat de tine e propietatea ta pe un an de zile.
Stiu ca ei tot timpul incearca sa ia salariul fara sa faca nimic si ne sfatuiesc sa "ne intelegem".De asta traim cum traim.
Mi-a povestit o data ,un Irakian,cum la ei exista legea familiei.
Politia exista doar de forma.
Totul se solutioneaza prin capii familiilor.
Inclusiv omorul.
Vedeti ce e pe la ei ?
Asa ajungem si noi daca ii lasam pe functionarii publici sa ia salariul degeaba.
Maff
Heh, asta stiu si eu, si le-am si atras atentia ca stiu destul de bine legislatia, asa ca sa nu incerce sa ma ia cu zaharelul.M-a mai distrat o faza.Cand am depus plangere, s-a uitat la mine (sunt destul de solid) si politistul zice:"Va rog sa ne lasati pe noi sa rezolvam treaba, sa nun il luati la bataie pe cel pe care l-ati reclamat", dar eu:"Pai daca il luam la bataie, mai veneam sa depun plangere?", ala:"Eh, probabil ca aveti dreptate, termenul limita de rezolvare este de 30 de zile, dar avand in vedere problema, o sa incercam sa rezolvam intr-o saptamana"
Bai, astia uita ca totusi sunt platiti din banii contribuabililor.......Si sunt acolo ca sa rezolve problemele, nu sa incerce sa te descurajeze sa apelezi la ei.Mai avea putin si imi zicea sa plec acasa si sa il las in pace cu problemele astea, am platit , asta este, am luat teapa.........Rusine Politia Romana!
cioaba
tu sa fii sanatos! ia intra pe http://www.primarie6.ro/IntrebariSiRaspuns...tId=4&PID=0
o sa mai gasesti oameni cu probleme de-astea. poate le dai un sfat, poate doar te vei alina cu gandul ca nu esti singurul...
oricum, bafta si anunta-ne cand se rezolva! beer.gif
Alex-F1
QUOTE(Arheopterix)
Maff,politia e OBLIGATA sa se ocupe de plangerea ta.
Locul inchiriat de tine e propietatea ta pe un an de zile.
Stiu ca ei tot timpul incearca sa ia salariul fara sa faca nimic si ne sfatuiesc sa "ne intelegem".De asta traim cum traim.
Mi-a povestit o data ,un Irakian,cum la ei exista legea familiei.
Politia exista doar de forma.
Totul se solutioneaza prin capii familiilor.
Inclusiv omorul.
Vedeti ce e pe la ei ?
Asa ajungem si noi daca ii lasam pe functionarii publici sa ia salariul degeaba.


Da....ca de obicei, ai mare dreptate....imi place felul tau de a judeca....am observat asta in toate posturile tale.....o judecata corecta si sanatoasa....cel putin din punctul meu de vedere arigato.gif
In alta ordine de idei, m-am interesat si io de faza cu locul de parcare in Timisoara si....surpriza....la noi nu se practica treaba asta.... blink.gif ....mi-a spus cocoana verde-n fata ca nu exista asa ceva!!! Acuma intrebarea ar fi: de ce in Bucuresti se practica treaba si in Timisoara nu??? O fi din cauza numarului mult mai mare de masini sau care-o fi smecheria? Vorbeamos....
Alex-F1
Waw, ce chestie tare am vazut in link-ul lui cioaba (cel cu intrebarile adresate primariei).....cica: "Ca observatie va spun ca sunt prea multe masini abandonate in sector, epave care strica imaginea cartierelor si polueaza fara rost" :wtf: laugh.gif Cum puii mei vine asta....masini abandonate care polueaza??????!!!!!! blink.gif Da' ce dreaq, le-au lasat cu motoarele pornite si le mai baga benzina din cand in cand sa nu moara motoru sau ce-i cu faza asta??? biggrin.gif :bash:
guerilla
- polueaza estetic.
- polueaza prin uleiurile si rugina care curg din ele la fiecare ploaie.

iti mai zic? smile.gif
Alex-F1
Bine, bine....whatever.... :argue: am inteles si io ideea, dar totusi de poluare estetica a zis deja omu ("epave care strica imaginea cartierelor"), iar despre uleiurile si rugina care "curg din ele la fiecare ploaie"....nu stiu ce sa zic....e cam mult spus....ulei cred ca nu mai au demult, iar rugina hai sa fim seriosi ca nu curge ea chiar asa....io cel putin n-am vazut nici ulei, nici rugina sub/langa masinile abandonate, ci doar praf, mult praf....totul e acoperit de praf....traiasca praful romanesc!!! biggrin.gif
Arheopterix
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif band.gif
Hehhe
Cred ca vecinii mei cu mainile abandonate,sunt cititori ai acestui forum!
Au disparut majoritatea masinilor abandonate!
Au ramas "doar"4.
Una nu stiu cum o sa o scoata,ptr ca s-a infundat vreo 7-8 cm in asdalt.
In rest au disparut si daciile acoperite cu prelata si cu bolovani pe ele.
grenouille
QUOTE(fortelady)
eu ma garez un pic mai departe de scara (50m) tocmai ca sa nu ma bat cu aia care se gareaza acolo de 20 de ani. sunt si cateva locuri platite, pe alea nu ma bag (da se baga altii cu "mult" bub simt).
sunt tare suparata, mi-am gasit skoda zgariata cu un cui sau cu o cheie si plina de flegme. este exclus accidentul... iar de incomodat nu incomoda pe nimeni, pe straduta respectiva am loc sa si intorc masina fara probleme ...
ce se poate face in cazul asta?
nu as fi zis nimic daca o gaseam lovita (cum am mai gasit-o). dar zgariata asa cu NESIMTIRE ma umple de revolta si scarba.


dragii mei vecini de scara m-au vazut plangand in parcare in urma incidentului astuia. si acum am un foarte frumos loc de parcare oferit de un vecin de la etajul de sus in fata garajului sau (pe care nu il foloseste). si are mare grija daca vine vreun imprudent sa se bage acolo sa ii atraga dragut atentia "nu vezi ca e garaj aici ce te bagi? io cum mai ies cu masina?"

se pare ca cei de la scara unde ma garam eu (cea de alaturi) aveau ceva cu mine ("da-o dreacu ca nu are cum sa aiba masina d'asta din munca cinstita"). acuma pe straduta aia care era libera se baga baietii cu dubele band.gif de marfa care aprovizioneaza magazinele din cartier. si e un zgomot toata noaptea de ma unge pe suflet... si sunt convinsa ca si pe cei pe care i-am deranjat io ii unge... :angel: le urez multe tiruri si tractoare care isi ambaleaza motoarele si claxoneaza sub geamul lor...

astept sa se elibereze de la ADP vreun loc pe langa blocul meu ca sa imi platesc si eu un loc de parcare ca tot omul civilizat...
Maff
Eu am rezolvat pana la urma cu locul de parcare, omul al carui loc il primisem, a luat si el un loc de la ADP si am facut schimb, de, se obisnuise sa stea cu masina acolo. Pana la urma tot ce vroiam am obtinut : un loc de parcare. Dar cu ce certuri, reclamatii la Politie, negocieri ( ca, de, ii venise omului scrisorica de la Politie ca ii dau amenda, si imediat s-a linistit si s-a pus pe negocieri). Eh, dupa cum am spus, acum am loc de parcare, nu se aseaza nimeni pe locul meu, sunt bucuros ca totul s-a rezolvat pana la urma.
Arheopterix
Ma bucur sa aud.
Felicitari!
Maff
Chestia este ca pana nu ridici capul, te cred toti fraier......... Daca nu faceam plangere, ramaneam si fara loc dar si cu taxa de parcare platita...........
Arheopterix
Din pacate asa e.
Si mai rau e ca trebuie sa "intri" si in oamenii legii ca sa i-si faca treaba ptr care sunt platiti.
air_wolf
exista post-it-uri, coli A4 + pelicanol si mai exista coli A3+prenadez(sau superglue, dar ala iese repede). se pune intii un postit frumos la stergator cu mesajul "va rog frumos sa nu mai parcati aici", apoi se lipeste A4 pe parbriz cu mesajul "v-am rugat o data" iar apoi A3-ul cu mesajul "distractie placuta!"
Arheopterix
Scuza-ma!
Asta sunt echivalentul zgarieturilor mult cunoscute in tara noastra.
Barbarisme e numele lor.
De ce sa procedezi asa cand se poate chema politia sa se ocupe in mod civilizat de problema?
Apropo,unde locuiesti ca procedezi asa?
air_wolf
sint de acord cu tine ca e barbarie, dar nu e echivalentul zgarieturilor, pentru ca procesul e complet reversibil si nu lasa urme, cere doar timp. o zgarietura necesita bani, alergatura, nervi - si nu sint de acord cu asta, cum nu sint de acord nici cu intepatul cauciucurilor (practica cea mai frecventa si pe care o prectica doar cei cretini, imbecili si fara nici un neuron in cap).
oricum tot barbarie e sa ai tico sau matiz si sa parchezi pe 2 locuri. sau sa pui break-ul perpendicular pe 3 locuri de parcare.
pina vine politia sa constate ca omu' a ocupat locul de parcare creste iarba acolo... oricum din fericire darama garajele si o sa avem si locuri de parcare.
Arheopterix
E normal sa te razbuni pe o persoana,nu pe propietate lui.
air_wolf
nu e normal sa te razbuni deloc.
iar daca e sa ma razbun, prefer pe proprietate, persoana e mult mai valoroasa (chiar daca e prost). si o persoana o poti strica ireversibil, pe cind un parbriz murdar il poti curata la orice spalatorile contra a 8lei. beer.gif
Arheopterix
Nu am fost cred destul de explicit;
Daca vrei sa fi "corect" (chiar in primitivisme) te duci la om in fata si ii spui ce ai de spus,sau ii tragi una in mutra.
Sa te duci noaptea cu un cui/sula cand nu te vede nimeni se numeste altfel.
air_wolf
si daca nu-ti raspunde? acum 2 ierni mi-am curata locul de parcare (doar 2 dintre noi am facut asta), am plecat si am gasit locurile ocupate de un vecin (parcase la jumatate, ca sa nu iasa in zapada mai mare de pe laturi). am sunat jumatate de ora la el si n-a raspuns, desi se misca prin casa. a iesit doar cind i-a sunat alarma: "ce faceti baaa acolo???? vreti sa va sparg?" noi i-am tractat masina linistiti, da' omu' n-a vrut sa iasa din casa. si vroiam doar sa-i dam o lopata ca sa curete si el zapada de pe alt loc...
asa ca atita timp cit am loc de parcare nu tin sa fac scandal, si nimeni de la mine din bloc n-o face. dar cind dai de nesimtiti (avem unul cu 4 masini, toate de firma, si toate stau la bloc, el umblind cu sofer cu a 5-a masina) te porti ca atare. pe asta l-au lecuit vecinii rau de tot, 16 cauciucuri si 8 oglinzi intr-o singura zi... dar i-au vorbit frumos juma' de an si el i-a tratat cu siktir...
asa ca tine si de om si de om...
e evident ca n-ai inteles diferenta dintre proces reversibil si proces ireversibil... cui/sula!=hirtie
Arheopterix
Daca locul tau de parcare e paltit,trebuia sa chemi politia.
Primea amenda.
Tractarea putea sa ii cauzeze daune si sa platiti voi.
La noi am patit la fel cu unii care aduceau 4 papuci de firma si ii parcau langa bloc.
Am facut sesizari la politie (mai multi locatari) si papucii au disparut.
air_wolf
din pacate la noi nu exista locuri platite (parca n-am mentionat asta). e legea junglei... sper ca in citeva luni lucrurile sa intr in normal, odata cu darimatul garajelor.
si ai 100% dreptate: daca ii cauzam daune eram buni de plata (dar el n-ar mai fi parcat pe o raza de 1km :minigun: in veci) biggrin.gif
HalbaSus
Ma alatur si eu userilor care au probleme cu vecinii :bash: Defapt nu atat eu cat sotia. Saptamana trecuta sotia a parcat un pic mai incolo de blocul nostru (la vre-o 10 metri de el) si am gasit un bilet la stergator prin care ni se spunea sa parcam in fata blocului nostru (unde am fi si parcat daca ar fi fost locuri)... acest bilet era "acompaniat" de un stergator indoit :bandit:
Azi sotia s-a dus la sala si cand a ajuns acolo ma suna si imi spune ca are cauciucurile pe spate dezumflate (a mers cu ele asa fiindca nu verifica omul tot timpul starea cauciucurilor inainte de plecare... ca norocul cauciucurile de pe A3 au calitati run-flat remarcabile pt ca nu au patit nimic (desi nu mai aveau pic de aer in ele) si inainte sa o acuzati pe nevasta-mea ca nu "simte" penele tin sa spun ca am condus si eu masina in starea asta pana la o benzinarie care se afla la vre-o 300 de metri si chiar nu se simtea ca le are dezumflate.

Problema e ca nu stiu cine e autorul acestor atrocitati... daca-l prind s-a zis cu el ! :minigun: Din pacate probabil nu o sa pot sa-i aplic o corectie asa cum mi-ar placea (am putin peste 60 de kg blush.gif ) dar il fac sa se obisnuiasca cu salile de tribunal (nu e foarte "macho" dar si eu si sotia si taica-meu am terminat dreptul... si oricum mergem destul de des pe la judecatorie, deci chiar nu e o problema biggrin.gif).

P.S: Suspectez un tip cu un A8 care parcheaza in zona aia... dar nu stiu cum sa aflu sigur... aici locurile de parcare nici nu se pot cumpara si nu exista locuri "obisnuite", nu am vazut masini parcate exact in acelasi loc mai multe zile la rand.
Luka
Auzi Halba, da tu chiar insisti sa-ti faci practica pe vecini si alti soferi? biggrin.gif E a doua oara cand te aud spunand ca ii dai in judecata si de asta zic.

Cu intamplarea ta nu prea ai ce face ca doar n-o sa organizezi panda..Nu mai parca acolo si aia e.
adrian4u82
Sunt posesorul a 4 autovehicule, toate sunt turisme! Ce ar insemna sa ma cert cu vecinii pt locurile de parcare? Daca exista intelegere se poate rezolva! De mentionat este ca le parchez una langa alta! Oamenii au inteles ca nu ar avea rost sa parchez una aici alta la catva metri shi celelalte pe mai stiu eu unde! De unde rezulta ca se poate face treaba shi cu vorba buna!
HalbaSus
QUOTE(Luka)
Auzi Halba, da tu chiar insisti sa-ti faci practica pe vecini si alti soferi? biggrin.gif E a doua oara cand te aud spunand ca ii dai in judecata si de asta zic.

Cu intamplarea ta nu prea ai ce face ca doar n-o sa organizezi panda..Nu mai parca acolo si aia e.


Nu dau pe nimeni in judecata, am facut contestatie impotriva procesului verbal al politiei, asta e altceva smile.gif Dar tipul asta chiar m-a enervat, nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi costat inlocuirea unor cauciucuri si jante de 17.

Nu stiu daca ai vazut filmul ala cu hulk hogan cand se cearta el cu niste huligani, si aia il intreaba: "stii ce o sa-ti facem ?" la care hulk hogan intreaba retoric: "Ce ? o sa-mi rupeti piciorul, o sa-mi spargeti capul, o sa... " la care astia contrariati: "NU, o sa te dam in judecata" biggrin.gif asa sunt si eu smile.gif, daca fizicul nu-mi permite sa administrez o binemeritata bataie la fund cuiva atunci pot sa-l dau in judecata smile.gif.
booneK9
Halba, se aplica principiul "imbina placutul cu utilul". Iti faci mana cu alde astia, nu implica deplasari in afara programului, toate avantajele la tine-n curte. Si cred ca nici n-ai de platit taxe de timbru cat casa... Arde-i, civilizeaza-i, potoleste-i.
Noi, liga celor nedreptatiti de lipsa locurilor de parcare, te sustinem.
Fii exponentul nostru.
offtopic: Eu, unul, ma chinui de-o luna sa-mi iau loc de parcare (cu platit taxe si tot tacamul), iar ultima gaselnita e ca ADP-ul ma intreaba daca nu am eu un plan topo pe-acasa. Genial! Asta dincolo de faptul ca, dupa stiinta mea, sunt primul care fac asa ceva, deci locuri sunt ... grrrr.
HalbaSus
Daca aflu cine e ii spun sa se linisteasca, eventual il intreb discret cand a fost ultima data la judecatorie, daca stie unde e, daca ii place arhitectura cladirii, etc biggrin.gif Nu am chef sa ma judec doar de dragul artei dar daca mai face gesturi din astea acolo o sa se ajunga.
Alex-F1
Da, faza asta e nasoala, ca nu prea poti sa-i afli pe astia si ei stiu asta si zic: "lasa ca si-asa nu ma cunoaste, nu stie cine a fost si nu poate nici sa afle".... :evil: Dar....nu e chiar imposibil de aflat....de exemplu daca ai apartamentul cu vedere spre locurile de parcare, poti sa montezi la geam o mini-camera video de aia de PC si o tii pe inregistrare cat de mult poti....asta ziua, ca pt. noapte iti trebuie o camera cu infrarosu... blush.gif Dar pt. chestia asta iti trebuie si-un hard-disk pe masura.... biggrin.gif Oricum, nu te lasa....da-le-o la gingii.... :boxing: biggrin.gif
HalbaSus
Mai bine imi aduc dogul argentinian si il leg de de masina... sa vad atunci cine mai are tupeul sa dezumfle roti :@
booneK9
QUOTE(HalbaSus)
Mai bine imi aduc dogul argentinian si il leg de de masina... sa vad atunci cine mai are tupeul sa dezumfle roti :@
Sau iti pui sistemul antifurt made in Africa de Sud...ala cu aruncatoare de flacari...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.