Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Subaru Motors Trade isi roaga clientii sa mearga in alte serviceuri
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Subaru
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mircea104901
QUOTE (mihai pop @ Sep 22 2009, 03:45 PM) *
spune-mi si mie de unde ti-ai comandat iridiumurile, ca eu nu am gasit un site ok de pe care sa comand!


De pe ebay:
http://cgi.ebay.co.uk/NGK-IRIDIUM-IX-SPARK...id=p3286.c0.m14
GLC120
Sa nu uitam pentru ce-am venit thumbsup.gif

Alo! Madalinaaaa ....! Dupa 251 de posturi, ne spui si noua cum s-au rezolvat problemele de functionare ?

Multumim anticipat! rolleyes.gif
mihai pop
QUOTE (Mircea104901 @ Sep 25 2009, 12:09 PM) *
QUOTE (mihai pop @ Sep 22 2009, 03:45 PM) *
spune-mi si mie de unde ti-ai comandat iridiumurile, ca eu nu am gasit un site ok de pe care sa comand!


De pe ebay:
http://cgi.ebay.co.uk/NGK-IRIDIUM-IX-SPARK...id=p3286.c0.m14

ms thumbsup.gif
andrei5130
QUOTE (roadrunner81 @ Sep 17 2009, 03:49 PM) *
Pe de alta parte, nu pot decit sa ma bucur ca lumea ii alege pe unii dintre colegii nostri (dealerul Autokino) pentru a efectua reviziile.
Inseamna ca eforturile noastre de a largi reteaua de dealeri sunt din plin, rasplatite.


Imi cer scuze ca ma bag... si eu acum precum musca, dar modul in care trateaza clienti cei de la BV nu cred ca are legatura cu SMT...

...am si experiente placute si mai putin placute cu SMT, am gresit si eu in relatia cu SMT precum si SMT a gresit in relatia cu mine, nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu este cazul...

...nu mi se pare normal ca eu sa comand piese din Germania pentru ca o paret sunt la jumatate de pret, spre exemplu modulul de butoane audio pentru volan la dv este 1200 cu tva si eu l-am luat cu aprox 700 ron lista poate continua daca doriti...

...este adevarat ca nu este de vine cel ce cere ci cel care plateste pretul cerut daca nu ii convine, la fel de adevarat este ca intr-o piata libera decizia iti apartine!
madalina
Multumesc pentru "apreciarerile" si faptul ca am o perioada profesionala extrem de incarcata cu munca vreo 16-20 ore/zi este considerat drept o dovada a faptului ca afirmatiile mele nu sunt adevarate.

Masina zilnic nu a mai pornit. Dupa ce s-au enervat toti membrii familiei sa tot caute soferi care sa dea curent sa plecam cu masina, am schimbat bateria si masina nu mai are nici cea mai mica problema.

Nu am schimbat bateria la SMT, ca nu avea sens din moment ce ei au garantat ca nu bateria e problema...

Domnul Doru ar fi putut sa dea un pm cu date de contact, sa discutam personal. Mai ales ca am aflat ca in ura cu niste ani am baut niste beri impreuna... wink.gif
GLC120
madalina, multumim pentru clarificare. E bine ca s-a rezolvat. E bine si ca se termina criza si ai de munca 16-20 de ore pe zi.

dpdv tehnic as spune ca "masurarea" capacitatii unei baterii se face numai prin descarcare, un anumit timp la un anumit curent. Alte metode empirice cu aparate minune sunt bani aruncati, dovada si acum cei 83 sau 87% anuntati.

Recunosc ca am avut niste dubii despre povestea relatata. Nu din cauza povestii in sine (orice se poate intampla la SMT) ci din cauza interventiilor foarte sporadice.

Poate ne spui mai multe si mai des, poate dupa atata munca meriti un Subaru nou, profitand de ultimele fara rama la geam banana.gif .... iti stam la dispozitie cu sfaturi pretioase. rolleyes.gif
madalina
masina mea de zi cu zi e mazda 3, foresterul este masina mamei mele

Stiu ca sunt pe topic subaru, dar trebuie sa marturisesc ca mai degraba mi-as lua o mazduta 3 noua sau un civic type 3 - din ratiuni extrem de subiective: civicul pur si simplu imi place ca design, iar mazda este o marca pentru care am o slabiciune biggrin.gif

dar parca nici o impreza nu as refuza tongue.gif
GLC120
si mie imi place OZN-ul de la Honda. deci Foresterul este al mamei, de service se ocupa sora iar de public relations tu.
Este cu siguranta cel mai feminin Forester. rolleyes.gif

Daca mai aveti probleme sau daca vrei sa iei Impreza (cu rame la geam blink.gif) don't forget to write.

Nu te lasa influentata de SMT, e veriga slaba a lui Subaru. ninja.gif
klm
CITAT(madalina @ Oct 2 2009, 05:32 PM) *
Multumesc pentru "apreciarerile" si faptul ca am o perioada profesionala extrem de incarcata cu munca vreo 16-20 ore/zi este considerat drept o dovada a faptului ca afirmatiile mele nu sunt adevarate.

Si cand dormi, cand mananci, cand te fu... garesti prin casa?

Ora de manopera la Scorpion, reprezentant VW in Galati, a ajuns la 70 lei (cu TVA) de la 120 lei (adica nivelul servisului autorizat Mercedes) anul trecut; inca vi se pare ca 140 lei nu este exagerat de mult?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.