IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Corsa, lantul de transmisie al... slabiciunilor!

This topic is about Corsa, lantul de transmisie al... slabiciunilor!, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> Corsa, lantul de transmisie al... slabiciunilor!
cineva65027
post Jan 10 2006, 03:39 PM
Post #1


novice
**

Group: Membri
Posts: 29
Joined: 10-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 65.020



Sal’tare, forum!

Dupa un sir de roabe frantzusesti am reintrat si eu in randul masinilor germano-americane cu un "moped" Opel Corsa C (2001) 1.0 12v (68.000 km) si, dupa trecerea primelor impresii, incep sa fiu dezamagit... Masinuta asta este incredibil de sensibila in raport cu celelate Opel-uri pe care le-am avut (Vectra si Tigra).

Problema care ma roade cel mai tare, insa, in acest moment este:
Aveti idee daca si modelele din acest an (2001) au facut subiectul rechemarii in service de catre Opel pentru rectificarea unor probleme de transmisie? Stiu sigur ca o parte din modelele 2003-2004 facelift 1.2 au fost, dar eu regasesc simptomele descrise de posesorii acestora si la mine. Sunet de diesel, vibratii de diesel, zgomot la rulare de diesel, demaraje de tractor (nu ca m-as fi asteptat la vreun Viper!), consum de GSi!
Si mai are si distributia pe lant (presupusa sa dureze mai mult decat masina)... daca era pe curea mai ca as fi inteles! Stiu si ca motorul in 3 cilindri nu este la fel de echilibrat ca unul in 4, dar ma uit la (si conduc ocazional) Matiz-uri, tot in 3 cilindri, si mie jena sa recunosc ca fac de ras Corsa al meu. :evil:

Mai are cineva problemele astea si, daca da, cum le-ati rezolvat? Sugestii pentru cate dintre piesele ansamblului de transmisie trebuie schimbate si unde, prin Bucuresti, sunt mai ieftine? Multzam anticipat!

In rest, oldies but goldies-urile lu’ Corsa: timoneria de plastic zornaie la demaraje, ceasurile de bord sufera de leshinuri ocazionale in mers (si mi-e sila sa dau jos panoul sa curat contactele...), caseta de directie bate pe ici, p colo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2024 - 06:05 AM