IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Probleme cu apa la Ford Fusion???

This topic is about Probleme cu apa la Ford Fusion???, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> Probleme cu apa la Ford Fusion???
V56465
post Sep 23 2005, 01:58 PM
Post #1


sofer
***

Group: Membri
Posts: 76
Joined: 22-September 05
From: Bucuresti
Member No.: 56.458



He he... salutare si buna gasit tuturor... uite cum omu' cit traieste mai invata si il impinge... cind da de belea si bucluc sa rastoarne si muntii si sa caute si sa sufle apoi si in iaurt cind se arde o data...

Pe scurt, care-i buba? Am citit celelalte topicuri de pe aici, pareri si pareri. Sigur ca o masina ti-o cumperi in primul rind dupa buget si performante ei si apoi si dupa cum arata.
E chestie si de gust, care dupa cum stim nu se discuta.
Nu am sa intru in amanunte de genul celor postate aici, cu privire la calitatea si comportamentul masinilor de drive test. Si nici nu am sa comentez probleme legate de calitatea materialelor de la interior caci asta e problema masinilor de serie (si iar revin la chestia de gust; si daca nu va convine... luati-va nene masini facute pe comanda.... sau... am zis doar ca te mai uiti si la cit ai in buzunare.... si te intinzi cit iti e plapuma, nu?).

So, VORBEAM DE FORD-UL FUSION! Uite un proprietar multumit de masina, ca motor in primul rind, ca aspect si confort. Poate un pic cam mare consumul (o sa rideti; nu pretind c-as fi un f mare si fin si bun cunoscator sau priceput ca unii dintre voi, dar este apropiat, ca sa nu zic identic, cu cel al batrinei Dacia, break, din 92!!! avind in vedere insa diferenta de confort, gabaritul si dotarile; in fine).

ALTA este BUBA!!! Poate ma ajutati cu vreun sfat, cu ceva (a propos, am auzit ca se pot face sezizari, plingeri, reclamatii grupului Tiriac... Daca stiti voi unde sau vreo adresa ceva...v-as fi recunoscator).

INTRA APA in toate PORTIERELE!!!! cind deschd usile, din fiecare curge cam cite o cana de apa! Nu stiu altii cum sint, Creanga....... si cu Caragiale unde sinteti? dar mie NU mi se PARE NORMAL acest lcuru, cun toate ca dealerii sustin acet lcuru!!! Ce sa zica si ei la urma urmei? Ca stim bine cu totii ce fel de....... si sa nu mai vorbim de service-uri.....

MASINA ESTE NOUA, de vreo juma de an, luata in LEASING (pe 4 ani; d'aia e prost ca nu ma pot duce cu ea la alt service). Este un GHIA de 1.6, pe BENZINA (a propos sint fan benzina!).
Si la fel de NORMAL mi se pare ca NU TREBUIE sa fiu constrins de POZITIA MASINII!!!!!!.

Am fost de doua ori cu ea in service (B.D.T Vest!!!!!!). Ei spun ca e normal!!!?? (poate sa-mi explice cineva cum vine asta?) de vina ar fi pozitia masinii (ca vezi doamne sta inclinata spre fata si jumate pe troutuar jumate pe carosabil si nu dreapta!!!!

Am observat insa ca duzele din fata sint obturate din constructie, dar cei de la Ford nu or fi atit de prosti incit sa-si dea foc la valiza singuri si sa faca intentionat un astfel de neajuns direct din fabrica. Mi-au desfundat duzele (unde cica au gasit frunze!!! dar alea acolo cum au ajuns? ca doar nu eram eu sau cineva nebun sa le pun acolo).

Cei drept curge mai putin, dar tot curge. Bine, sa zicem, pefrfect etansa nu are cum sa fie. Cel mult in spatiul dintre usi si caroserie, dar ar trebuie ca aceasta apa sa se scuga si nicidecum sa se adune in portiera. Ba mai mult, ce sa va zic, ca stori chederele de la interior..... si ca am descoperit pe la incheieturile usii deja semne de RUGINA!!!!!!!!!!!

Dupa discutii ca la usa cortului cu cei de la service, de la cel mai mic la cel mai amre, discutii care nu au dus la nici un rezultat.... tot ei, eivdent, au dreptate si li se pare normal.... si zic ca este nu stiu ce fel de ulei de protectie.... Asa ca fratilor, atentie mare.... ca nu-i lucru de joaca. Astia sint mai ceva decit hotii la drumu' mare. Dupa ce ca dai o caruta de bani pe un lucru....

De surprizele si service-urile noastre stiam de multa vreme, dar.... teapa! Sint buni si atenti cu tine cind iei masina, normal, dar dupa aia.... Evident masina este in garantie. Ei si-au luat angajamentul ca daca este intr-adevar rugina... mi-o vor schimba, in cei 6 ani de garantie anitocoroziune.
Dar sa astept pina mi se infloresc pragurile si usile ca la Dacie (ca banuiesc ca mia toti care am avut o Dacia cam stim ce inseamana asta si ne-am consfruntat cel putin o data cu asa ceva la o masina).... ha ha ha.

Am fost si la RomCar pentru o consultare. Mi-au desfundat si aia duzele. Au fost draguti, nilic de zis (macar la asta si doar o data sa fi avut si eu bafta! ha ha) si au fost de acord ca este rugina!!! Dar nu au comentat prea mult si nici solutii nu mi-au oferit. Una dintre ele ar fi sa le schimb pe Casco... dar de ce?

Nu mai imi ramine decit sa ii mai calc si pe cei de la Colina (despre acare tot aici am auzit ca ar di super; dar sa vedem cit o sa-i tina si pe ei; mai ales ca sint la inceput; am sa va tin eru la curent) si/sau sa fac o sezizare la Protectia Consumatorului (dar oare serveste la ceva?). Deja fotografii am facut. Mai am, ca acte doveditoare, bonutile din zilele cind am fost in service.

Ma gindesc sa le scriu si celor din Germania si din State... dar nu stiu daca va interesa pe cinva sau cit ecou va avea acest lucru. Doamne fereste insa de mai rau (a propos, la Mondeo am auzit ca a fost si mai rau, in sensul, ca acolo intra apa chiar in masina.... pina cind au gasit cei din service buba si au anunta-o la fabrica, de s-a remediat problema!!!!!).

IN FINAL, as dori sa stiu daca ati mai auzit de asemena intimplari (mai ales pe cei care au deja Fusion) si poate o mina de ajutor, un sfat pentru problema mea. Ca vorba aia, unde-s multi.... si mai multe capete....

Va multumesc anticipat, va doresc o zi buna tuturor si sa auzim numai de bine. Drum bun! si km multi fara evenimente!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
- V56465   Probleme cu apa la Ford Fusion???   Sep 23 2005, 01:58 PM
- - G e o r g e   bine ai venit . tare greu am reusit sa citesc juma...   Sep 23 2005, 02:03 PM
- - V56465   Plingere in scris, OK, dar la care Ford? Din cite ...   Sep 23 2005, 02:09 PM
- - G e o r g e   ford germania   Sep 23 2005, 02:11 PM
- - V56465   Multumesc mult pentru raspuns si sfaturi   Sep 23 2005, 02:13 PM
- - Andrei Suzuki   Eu am vazut intr-o revista de off road ca e normal...   Sep 23 2005, 02:14 PM
- - G e o r g e   fusion nu e offroader !   Sep 23 2005, 02:19 PM
- - madalina   Daca ar fi un sistem gandit sa se scurga apa prin ...   Sep 23 2005, 03:57 PM
- - Dragos44618   Ia te uita! Si eu am un Ford Fusion Ghia cu exact ...   Oct 6 2005, 02:58 PM
- - ncristi   Verificati ca gurile de scurgere sa fie desfndate....   Oct 6 2005, 03:40 PM
- - V56465   Bun gasit din nou tuturor E intr-adevar nasol.......   Oct 6 2005, 06:10 PM
- - Dragos44618   Intr-adevar, si eu am mari semne de intrebare asup...   Oct 7 2005, 07:23 PM
- - madalina   Nu alegi pe baza unui singur clasament de fiabilit...   Oct 7 2005, 09:34 PM
- - Dragos44618   Am rezolvat problema..sau asa sper. Mi-au curatat ...   Oct 12 2005, 12:41 PM
- - V56465   Ma bucur pt tine. Si sper sa fie asa. Sint tare cu...   Oct 12 2005, 02:52 PM
- - Dragos44618   Eu n-am avut inca ocazia sa probez daca mai intra ...   Oct 13 2005, 10:57 AM
- - V56465   Da, cam stiu pe unde ar veni. Multumesc mult. :wav...   Oct 13 2005, 01:10 PM
- - Dragos44618   Ura! Testata ieri pe o ploaie torentiala, nici o p...   Oct 15 2005, 03:17 PM
- - V56465   Ma bucr pt tine! Macar asa, din an in Paste si din...   Oct 17 2005, 11:52 AM
- - Dragos44618   Personalul e absolut ok. Daca vrei poti sta la eta...   Oct 19 2005, 12:17 PM


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2024 - 09:15 PM