IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
V56465 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
V56465
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 22-September 05
Profile Views: 190*
Last Seen: 30th July 2007 - 01:10 PM
Local Time: Apr 26 2024, 01:33 PM
76 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

V56465

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
30 Jan 2007
Vreau sa plec in vacanta (masina pe leasing; aici stiu ce-mi trebuie) prin UE impreuna cu familia (sotie + copii minori).

Intrebarea este daca, in aceasta situatie, trebuie pasaport (valabil, evident) in care sa fie trecuti si copii sau cum se procedeaza (adulti buletin sau carte de identitate, copii certificate nastere). A fost cineva in situatia asta pina acum?

Mai trebuie dovada de a anumita suma?

Merci
13 Dec 2006
Bun gasit,

O idee catre webmaster si admini si nu numai: aceea de a avea un dictionar de termeni auto.

Gindesc ca ar putea fi utila o astfel de sectiune, in care sa apara o definitie sau descriere a (fiecarei) piese, eventual un scurt istoric, perioada in care a fost folosit, tipul de masini la care este folosit (masini, autobuze, camioane, utilaje etc), evnetulale componente cu care interactioneaza direct, defectiunile care pot apare si eventuale remedii.

Sunt parte dintre noi care lucreaza in acest domeniu, altii, amatori, dar psionati, care stiu foarte bine ce insemna o masina, un motor (si nu numai; si ma refer si la partea electrica, tinichigerie, decoratii-inteiorare-tunning etc). Dar sunt si multi altii care habar n-au de asa ceva cu ce se maninca sau care chiar vor sa invete si sa afle.

Sigur, exista Internet si maculatura pe toate drumurile, dar cred ca si aici, un site dedicat, ar fi binevenit. Ce ziceti?
22 Nov 2006
Salutare tuturor!

Rog pe cei care au informatii sau posesorii de asa ceva sa imi dea un sfat in alegerea unei anumite marci. Vreau sa achizitionez asa ceva cit de curind.. Am vazut deja citeva oferte in hipermarcheturi, dar am zis mai intai sa intreb in dreapta si-n stanga.

Nu prea se pune problema costului (cea mai ieftina solutie ar fi o harta pe hartie, un atlas rutier…). Ce ma intereseaza ar fi un asftel de dispozitiv cu harta deja instalata a intregii Europe, care sa includa si Romania. Ce nu stiu este cit de fidela este aceasta harta atat pentru Europa cat si pentru Romania (la nivel de strada si de numar).

Intreb, pentru ca, ma gindesc ca, poate, daca pentru Europa (cel putin de vest), lucrurile sunt destul de clare sa zicem (adica nu sunt modificari prea mari poate), pentru alte tari s-ar putea sa fie doar drumurile principale (ma refer la Slovenia, Slovacia.. si poate chiar si Romana). Am auzit c-ar fi versiuni 2005 si 2006 de carduri iGo.

Deci, cam cum stau lucrurile, cum functioneaza, cit de multumiti sunteti ?

Astept cu interes parerile voastre si va multumesc anticipat.
30 Mar 2006
Cei care au (si nu numai), aveti idei, pareri, ce poate fi? Ca daca nu, imi e teama ca trebuie sa dau, o fuga pana in service... Masina este un Fusion Ghia pe benzina, de 1.6:

1) intra ca lumea destul de greu (uneori din mai multe incercari) in marsalier; zic ca lumea, adica atunci cind chiar o ia si merge cu spatele; pt ca se intampla sa mai intre (lampa de mers cu spatele se aprinde in ambele cazuri) dar cand dai sa pleci incepe si face galagie cutia de viteze, sa ciraie si nu pleaca.

2) si abreiajul cam face figuri si galagie si el... (ca si cum ar da sa patineze) la debreieire, la doua treimi din cursa. La plecarile de pe loc, di treapta intai de viteza.

Cele descrise mai sus se intampla indiferent daca motorul este rece sau cald.

Multumesc anticipat tuturor
9 Feb 2006
Bun gasit tuturor

Fara suparare, dar sint inca la inceput cu Internetul si cu chestiile astea... :angel: Uni dintre voi m-ar apostrofa poate, ca, din comoditate sau mai stiu eu ce... ca de ce nu caut si eu pe net... si poate ca, intr-adevar este material garla despre asta...

Si totusi: CARE SINT, CONF NOULUI REGULAMENT SAU COD RUTIER, LIMITELE MAXIME, LEGALE, DE VITEZA PE SOSELE NOASTRE (nationale, europene, autostrazi, altele)?

Din cite am auzit, se poate depasi cu pina la cel mult 10 km/h acesta viteza??!!!

Merci :wave:

P.S. Cica mai nou pe DN1 e voie acum cu 70km/h.... Cred ca s-au saturat domnii politisti de scurta de la mina de la cite amenzi au dat... :ban: :ban: si au hotarit sa... Cred ca e binevenita masura... band.gif
Last Visitors
V56465 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for V56465.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 07:33 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here