IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Imbunatatiri aduse consolei centrale

This topic is about Imbunatatiri aduse consolei centrale, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> Imbunatatiri aduse consolei centrale
HalbaSus
post Mar 13 2005, 03:31 PM
Post #1


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Pentru inceput (ca sa nu fiu inteles gresit) am sa va spun eu ce inteleg prin asta:
1. Consola centrala e acea parte a interiorului masinii unde sunt amplasate deregula: casetofonul, comenzile la aerul conditionat, scrumiera, etc...
2. Prin imbunatatire ma refer la una "optica" si nu neaparat la una tehnica (montarea de aparate mai performante)

Din pacate nu mai am poza cu interiorul opelului meu... o sa o pun intr-un viitor apropiat, pana acum a suferit urmatoarele modifiari:
in jurul instrumentelor de pe consola (cas, A/C, scrumiera, bricheta, etc) am tras o banda argintie (cu aspect cromat) din tipul celor care se folosesc la barele de protectie de pe cielo-uri si dacii smile.gif... descrierea e cam sumbra dar in realitate nu arata asa rau.
Am inlocuit casetofonul standard cu un mp3-player panasonic.

Ce as dori sa fac:
1. Ma gandesc sa vopsesc consola in argintiu/aluminiu, am incercat cu folie pt bord dar nu am reusit (e pur si simplu imposibil)... dar nu am mai facut chestia asta pana acum si nu sunt sigur daca nu o sa crape (vopseaua) sau cat de rezistenta si nu in ultimul rand estetica va fi... daca o vopsesc si nu imi place ce fac ? blink.gif a incercat cineva asa ceva pana acum ? daca da... sa-mi spuna si mie cum se face

2. Cred ca stiti cum arata cam in toate masinile comenzile de la aerul conditionat (ne-automat) acele potentiometre care merg de la albastru (rece) la rosu (cald) si care selecteaza viteza ventilatorului (in cazul meu cu variante de la 0 la 4)... eh... dupa parerea mea acele potentiometre arata... oribil... singurul motiv pt care mi-as pune aer conditionat automat e sa scap de potentiometrele alea... aveti vre-o idee ce se poate face ? cu ce sa le inlocuiesc ? macar daca ar fi cromate sau ar avea ceva special... sau ar fi mai mici... ca de schimbat tot sistemu' de aer conditionat n-am de gand... daca are cineva idei va rog sa mi le impartaseasca.

P.S: o sa pun cat de curand niste poze
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th April 2024 - 09:38 AM