IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Skoda este cea mai buna marca

This topic is about Skoda este cea mai buna marca, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> Skoda este cea mai buna marca
Daniel65671
post Mar 7 2007, 01:57 PM
Post #1


specialist
******

Group: Membri
Posts: 722
Joined: 18-January 06
From: Bucuresti
Member No.: 65.664



©koda este cea mai buna marca pentru cititorii Top Gear

56.000 de cititori ai revistei Top Gear au votat 152 de masini in sondajul de satisfactie a clientilor, realizat anual de publicatia britanica. Per total, ©koda a fost votata marca numarul 1 in 2006, modelele Octavia, Fabia si Superb clasandu-se in primele zece locuri.

Al treilea loc in acest sondaj prestigios a revenit generatiei anterioare a lui Octavia, pe care Top Gear a descris-o drept „capodopera dependentei”. Locul patru a fost ocupat de „incantatoarea” Fabia, iar luxosul Superb a obtinut locul al saptelea in sondaj. Cele trei clasari impresionante au contribuit la victoria totala a marcii ©koda.

Un purtator de cuvant al prestigioasei reviste a declarat: „Este o realizare uluitoare pentru constructorul ceh, care a reusit sa distruga monopolul japonezilor in topul clasamentului – mai ales dominatia autoritara a lui Lexus. Este o distinctie meritata, dupa un deceniu de productie a unor masini care ofera exact ceea ce isi doresc proprietarii lor. Sa toastam pentru ©koda.”

Rezultatele sondajului vor fi publicate in editia din martie a revistei Top Gear si pot fi vizionate si pe site-ul www.topgear.com.

Noua ©koda Fabia va imbunatati popularitatea marcii in randul clientilor din Marea Britanie, incepand cu luna mai, cand va incepe comercializarea sa, in timp ce noua Octavia – lansata in 2005 – a avut deja parte de o primire excelenta din partea presei auto si a circa 18.000 de clienti.


--------------------
Garfield: I'm not always right, but I'm never wrong!

Skoda Octavia Elegance, 1.8 TFSI, 16 V, 160 CP, BZB, 2007
Skoda Fabia Sedan Elite, 1,4 MPI, 16 V, 101 CP, BBZ, 2005
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2024 - 07:05 AM