IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Radu97668 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Radu97668
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 25-January 07
Profile Views: 183*
Last Seen: 24th September 2007 - 11:27 AM
Local Time: Apr 25 2024, 01:08 AM
186 posts (0.03 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Radu97668

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
26 Aug 2007
Astazi, in urma ploii s-au format prin bucuresti o gramada de balti. dupa ce am trecut cu masina printr-o astfel de balta, mi-a intrat un pic de apa la pedale dupa care am intampinat urmatoarele probleme: in bord a inceput sa imi clipeasca un martor in forma de spirala, iar acceleratia nu mai functiona, motorul ramanand blocat la 1200rpm. am incercat sa opresc si sa pornesc de cateva ori motorul si simptomele sunt urmatoarele: turatia la relanti este de cca 900rpm, cum ar fi si normal, iar spirala nu se mai aprinde. cand incerc insa sa accelerez, creste turatia pana la 1100-1200 rpm iar apoi se opreste din acceleratie, de ca si cum s-ar ineca si ramane iar blocata la 1200rpm si clipeste spirala in bord. stie cineva care ar putea fi explicatia? de asemenea, am impresia ca nu imi mai functioneaza climatronicul: desi e pus pe auto, cred ca baga aer la temperatura de afara; nu imi pot da prea bine seama deoarece e destul; de racoare si afara.
11 Jul 2007
Peste mai putin de 2 saptamani voi pleca in Grecia cu masina care este in leasing. Am imputernicire de la la Porsche atat in limba romana cat si in engleza, precum si o extindere a politei casco. Vreau sa stiu daca mai am nevoie de alte acte, deoarece zilele trecute am auzit la radio ca este necesara o traducere legalizata a imputernicirii; daca eu am imputernicirea in limba engleza deja, mai trebuie legalizata?
14 Jun 2007
Salutare! Voi pleca si eu ca tot romanul in vacanta si anula cesta m-am hotarat sa merg in Grecia cu masina proprie. Stie cineva daca parbrizul crapat poate constitui o problema la vama?
21 Mar 2007
Am o problema la care stiu ca gasisem odata raspunsul pe aici pe forum, insa acum nu reusesc sa-l mai gasesc si caut de o jumatate de ora. Am climatronic la masina si in seara asta a inceput sa imi afiseze temp in F, in loc de C. Stiu ca explica cineva odata ca trebuie apasate nu stiu ce taste pentru a reveni la C dar nu mai tin minte care sunt alea. Ma poate ajuta cineva?
3 Feb 2007
azi, in timp ce mergeam cu masina, a inceput sa clipeasca martorul de la bujii. am oprit motorul, l-am pornit, insa problema persista. din pacate am uitat cartea la birou, care acum este incuiat iar service-urile skoda sunt toate inchise. imi poate spune cineva ce inseamna aceasta avertizare?
Last Visitors
Radu97668 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Radu97668.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 07:08 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here