IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Ce putem face impotriva nepasarii unora

This topic is about Ce putem face impotriva nepasarii unora, the author, stefan_adrian, wrote about: QUOTE(HalbaSus) Bai ce-aveti cu parcatul cu spatele ? Mie imi place... iar taica-meu e de-a dreptul nebun cu chestia asta. Bine in general fac treaba ... To read more just scroll down

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Ce putem face impotriva nepasarii unora
Baby Blues
post Jan 29 2007, 06:10 PM
Post #21


Blues fan
******

Group: Membri
Posts: 2.976
Joined: 9-March 06
From: Blues country
Member No.: 70.361



QUOTE(HalbaSus)
Bai ce-aveti cu parcatul cu spatele ? Mie imi place... iar taica-meu e de-a dreptul nebun cu chestia asta. Bine in general fac treaba asta cand merg in oras cu sotia si stiu ca la plecare o sa conduca ea, nu de alta dar au mai fost faze cand am parcat foarte lejer dar la iesire deja eram inghesuit rau de tot si trebuia sa fac 3-4 manevre pentru o iesire curata...
Cat despre strategia cu usa soferului... nu stiu cat e de buna, eu prefer sa parchez aproape de usa soferului, dar masina sa fie scumpa, pentru ca e mai probabil ca soferul (deobicei si proprietarul) masinii scumpe sa fie mai grijuliu cu vopseaua sa decat unii pasageri ai sai.

Perfect de acord cu toate punctele. Cea mai mare placere a mea este sa parchez lateral. Ce-mi place cand se uita cate unul crezand ca e imposibil sa intre, asteptand sa fac 3-4 manevre. biggrin.gif


--------------------

________________________________
Audi A3 Sportback 2.0 TFSI

Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.
Decat sa asculti blues la difuzoarele laptop-ului, mai bine dai manele la maxim. Esti mai castigat!

http://www.youtube.com/watch?v=6DJzH5vbL6s
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex-F1
post Jan 29 2007, 08:27 PM
Post #22


THE GODFATHER
******

Group: Membri
Posts: 3.845
Joined: 8-August 04
From: Timisoara
Member No.: 30.528



QUOTE(Skywalker)
Ultima data m-am luat dupa el cu busu' si l-am taxat de 100 lei


Tu esti sarit de pe fix bre, stiai asta? biggrin.gif :bash: Hai ca poate mai intelegeam sa te iei dupa el, daca era vorba despre masina ta personala, dar pt. troaca aia de bus de serviciu, io nici nu ma agitam, inca il pofteam sa mai dea de vreo 2 -3 ori daca vrea, ca oricum nu-i a mea si la sefu ii spun ca asa am gasit-o in parcare!!! bicycle.gif Da tu cred ca de dragu de-ai da omului o "lectie" parinteasca te-ai luat dupa el, este?.... :boxing: ....nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca refuza sa-ti plateasca omu "taxa" aia de 100 de lei....sa vezi ce "taxa" iti dadeam io in locul lui....au mama, de nu puteai s-o duci... :evil: :boxing: Cred ca il si plezneai daca nu-ti dadea banu, huh? Bai...asta e deja sport extrem pe sosele ce faci tu....nici chiar asa, ca nu suntem in padure....acusa o sa-mi povesteasca vreun prieten ca l-a capacit unu cu un Vectra albastru, nervos ca i-a murit prietenului motorul la semafor si a mai trebuit sa stea "Coco" inca o data la stop... :brave:


--------------------
VW Passat 1.9 TDI sedan 155 CP / 378 Nm pe dyno

>>> RACING IS IN MY BLOOD <<< (dar nu cu Passat-ul)

"Cei cu adevarat cunoscatori, nu vor putea uita faptul ca, masinile bune, fiabile si mai ales corecte fata de client, la banii platiti pt. ele, nu se mai fac din 2004 la 95% din brandurile lumii" (by DORU, 2009)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TLS-09
post Jan 30 2007, 12:09 AM
Post #23


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.471
Joined: 18-November 05
From: Timisoara (Timis)
Member No.: 61.358



Lasa Alex ca va intalni el soferul de TIR potrivit.Atunci sa te tii! Sau cu aia nu se pune?
Problema este ca nu avem gradul de educatie civica necesar pentru a avea in primul rand grija de bunurile oricui ar fi si apoi daca eventual"am comis-o" sa lasam un bilet(ca tot se poarta zilele astea) si sa spunem biggrin.gifa domnule asta este!, scuze!, am facut-o!, nu o sa mai fac!, hai sa vedem cum o reparam!.
Simtul proprietatii este slab dezvoltat la romani(fata de alte sa le zicem simturi:de aia capra vecinului functioneaza perfect).Pana cand nu ni-l dezvoltam asa cum trebuie pe asta nu o sa avem grija de lucrurile noastra ca sa nu mai vorbesc de ale altora.
Despre cinste nici nu cred ca mai are rost sa aducem vorba ca incet incet ne indreptam spre alt topic http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...&highlight=


--------------------
Skoda Octavia I, 1.9 TDI
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post Jan 30 2007, 07:46 AM
Post #24


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



@halba: pai e o manevra complet ilogica... suma parcarii + dezparcarii ia mai mult timp, plus ca incurci traficul mai mult. Si de ce, nu inteleg? Care e plusul? Hai ca daca ai o masina lunga (van, pick-up) si ai prins un moment liber mai inteleg, ca nu stii cum o sa fie cind vrei sa iesi si nu prea ai vizibilitate, dar in mod normal, nu e nici o justificare. Eu mai mereu sint mai grabit la venit decit la dus, asa ca de ce sa lungesc parcatul?...Ba in plus mai il astept prin parcare si pe unul care intoarce frenetic sa o bage ca meseriasul cu spatele cind cu fata era nauntru intr-o singura trasatura de volan.

In al doilea rind oamenii se aseaza in parcare cu offset fata de usa soferului, (nu in centrul locului), pentru ca sansa de a avea pasager e mica, la serviciu e cam 0, la mall e mai mare. Brusc te trezesti intre doua usi de sofer (daca nu ai de ales alt loc), si risti sa te loveasca 2. Evident poti sa fii si intre 2 usi de pasager.


--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Jan 30 2007, 09:37 AM
Post #25


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Suma parcarii cu spatele + iesirii din parcare este aproape egala cu parcarea cu fata si iesirea cu spatele (sa zicem ca o parcare cu spatele dureaza cu 20 de secunde mai mult decat ar dura cu fata, dar recuperezi intre 5 si 10 (poate chiar mai multe) secunde la iesire).
Un alt motiv e ca daca esti parcat cu spatele ai 80% sanse ca la iesire sa o poti lua in ambele directii. Daca esti parcat cu fata si in stanga ta e parcata f aproape o alta masina deobicei esti obligat sa o iesi cu spatele spre dreapta (deci sa mergi in stanga).
Ah si ar mai fi cate ceva:
- Daca am masina in spate nu parchez cu spatele.
- Daca sunt foarte grabit la venire nu parchez cu spatele.
- Cand parchez la servici nu pot parca decat cu fata (parcarile sunt oblige pe strazi cu sens unic) cu toate astea acolo culeg cele mai multe "urme".
- In plus daca vrei sa intrii intr-un loc stramt e mai usor sa o faci parcand cu spatele, daca parchezi cu fata ai nevoie de 2 manevre.
- E mult mai usor sa iesi cu fata decat cu spatele.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Watcher
post Jan 30 2007, 11:16 AM
Post #26


CFO
******

Group: Membri
Posts: 2.695
Joined: 10-September 04
From: Bucuresti
Member No.: 32.254



Subscriu la ce a spus halba, cu esceptia locurilor unde se parcheaza in spic u INTOTDEAUNA parchez cu spatele, and i mean 100%.

Pentru ca se parcheaza mai usor cu spatele, si pentru ca LA PLECARE nu stii niciodata cat de repede trebuie sa pleci wink.gif


--------------------
Avensis 2.2D4D, PatrolGR RD28TI, cu cutie manuala.
In cautare de masina spectaculoasa, veche si de toata ziua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Horia49540
post Jan 30 2007, 12:33 PM
Post #27


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.411
Joined: 21-June 05
From: Bucuresti
Member No.: 49.533



QUOTE(ozz86651)
Io cred ca sinteti nebuni biggrin.gif Masina e un fier, un bun de consum, e normal sa se zgiriie


ba nu e normal deloc
s-o zgarie pe a lui daca vrea, dar nu pe a mea!
uite o faza care mi-a facut pur si sipmlu greata: acum vreo 4 ani in parcare la billa
parchez eu si dau sa plec, un prost cu o un vw polo de firma B-69-HRC, de lene sa ocoleasca randul cu masini (ochise un loc pe randul celalat) se inghesuie intre masina mea si o alta, o sterge usor pe aia cu usa lui iar pe langa a mea trece la 2-3 mm(nu exagerez!)
ma enervez si-i trag o palma in masina
el: v-am lovit?
eu zic, nu, da' era sa!
si cand ma uit la masina lui - era toata numai lovituri, oglinda rupta de la o busitura etc.
si zic: de-aia ajung unele masini asa, ca le conduc prosti ca tine!
la care el: bah, nu inseamna ca daca eu sunt schumacher si trec la mm sunt prost!

no comment!

daca mi-o lovea uitam ca sunt cu mama langa mine biggrin.gif


--------------------
Fiat Albea Dynamic
am avut Lada 1200 S - o masina fantastica !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post Jan 31 2007, 09:17 AM
Post #28


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



Halba, motivele nu imi par convingatoare (in afara de ala cu locul strimt poate), mi se pare doar ca voi aveti prea mult timp pe mina si va jucati in parcare smile.gif. Ca fapt general mi se pare foarte interesant ce darnica e lumea cu timpul (10 secunde, sau mergi incet ca oricum e mai mult de 5 minute diferenta cind mergi ca disperatul). Toata lumea se supara cind nu ia restul intreg sau se apleaca dupa bani, da 5 minute au toti smile.gif. Desi viata e scurta.

Horia, pai daca nu vrei zgiriieturi stai cu masina in casa. Masina se zgiriie si de la folosirea normala (pietre, criblura, etc). Traiesti in orice oras in lume, o sa ti-o atinga. Nu te infuria ca nu rezolvi nimic. Am mai auzit ca unii isi vopsesc masina, asa, fara accident. Duamne... blink.gif


--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Horia49540
post Jan 31 2007, 10:05 AM
Post #29


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.411
Joined: 21-June 05
From: Bucuresti
Member No.: 49.533



daca ti-ar trage un cazan de aro o dunga de toata frumusetea pe honditsa sau mazda ta n-ai mai zice asa:D
dar ce mai zici de asta: sa parchezi masina intre alte masini, unde gasesti loc, si cand te intorci sa gasesti: plafonul infundat, portbagajul infundat, capota infundata (mai avea 1 mm in jos si-mi rupea carburatorul :bash: )
s-a intamplat la mine si la un vw
erau urme de pantofi me masinile noastre...plafonul si portbagajul si-au revenit 99% cu cateva palme bine tintite, dar capota a trebuit ciocanita si nu mai e ca inainte, cand era perfecta
sa nu mai vorbim de cel cu vw frumos care a dat probabil o gramada de bani pe reparatie
si "prinde orbu' scoate-i ochii" :bash:
de-aia ajung multe masini "cazane" inca de noi, pt ca unii proprietari sau cei care trec pe langa ele sunt niste cazane de oameni :bash:
da-ti frate (vorbesc la general biggrin.gif ) foc daca vrei, da' nu-i da si celuilalt biggrin.gif :wave:


--------------------
Fiat Albea Dynamic
am avut Lada 1200 S - o masina fantastica !
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 01:55 PM