IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

De ce mi-a inchis topicul, Madalina ?

This topic is about De ce mi-a inchis topicul, Madalina ?, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> De ce mi-a inchis topicul, Madalina ?
stefan_ieu
post Dec 14 2005, 11:54 AM
Post #1


specialist
******

Group: Membri
Posts: 518
Joined: 8-July 02
From: Bucuresti
Member No.: 5.114



Madalina, explica-mi si mie de ce mi-ai inchis topicul. Nu inteleg care era reclama? Eu am vrut sa le ofer posibilitatea celor de pe forum sa isi faca RCA la un pret mai mic decat cel de lista?
Care era reclama in anuntul meu? Era reclama pentru prietenul meu? Daca asta consideri tu reclama inseamna ca si toate mesajele de aici pe pe forum cum ca nu-stiu-ce dealer da discounturi de x%, sau da nu stiu ce optiuni cadou, sau ca o masina costa y euro, sau, sau, sau .... toate astea pot fi considerate reclame. Sau era o reclama la societatile catre care am dat link-uri (am vrut doar sa arat cat vor fi politele ca sa stie lumea care este ecomonia facuta - facem pariu ca mai devreme sau mai tarziu vor aparea pe aici liste sau sectiuni din listele cu primele de asigurare de la diverse companii)? La fel, in acest caz orice indicatie de a vizita un site al unui producator auto poate fi considerata reclama.
Sunt multi care au mai multe masini in familie, mai au si case asigurate si polite de viata; astia lucreaza in general cu o firma de asigurari care le face diverse discount-uri. Dar sunt si mai multi (muuuult mai multi) care nu au astfel de reduceri si isi iau RCA-ul la pretul de lista. Pe acestia am vrut eu sa-i ajut si sa le ofer posibilitatea de a face o mica economie cu ajutorul unei informatii care mi-a ajuns intamplator la ureche. Daca tu consideri ca asta leazeaza interesele forumului atunci n-ai decat sa inchizi topicul. Dar macar demonstreaza-mi si mie ce era reclama in postul meu.


PS: In sfarsit am reusit sa iau si eu un avertizmet. Sincer, chiar ma simteam neimplinit asa, fara nici un avertizment. La cata lume am deranjat eu pe aici, ai zice ca sunt o persoana prea echilibrata. Si sincer, nu se face.....


--------------------
Skoda Fabia 1.2HTP 12v Model 2005
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2024 - 05:05 AM