IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Vlad6 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Vlad6
pilot
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 22-September 03
Profile Views: 215*
Last Seen: 22nd October 2007 - 10:22 AM
Local Time: Apr 26 2024, 12:46 PM
472 posts (0.06 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Vlad6

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Aug 2006
Acum editorul nostru Ciprian testeaza Mercedes GL 450.
Pana sa introduca el drive testul va spun cateva impresii de ale mele: asta nu e masina e monstru; in primul rand e imensa,super confortabila, puternica.
Cel mai interesant este modul in care reactioneaza oamenii din jurul ei atat pietoni cat si soferi. Exista doua tipuri cei ce se uita si cei ce se uita cu coada ochiului vrand sa para indiferenti.
Sunt multe de spus dar las un profesionist sa faca asta asa ca in viitorul apropiat veti avea la dispozitie mult mai multe informatii.
Mai multe informatii despre Mercedes GL 450 aici
4 Aug 2006
Daca tot avem zona asta atunci sa postam.
Se vorbea in alt topic despre oameni complet nerealisti care din dragoste pentru un automobil refuza sa-i observe defectele ( mai mult le considera calitati ) si il compara cu alte automobile clar de o calitate superioara.
Din aceaste categorie fac parte ladarii care considera ca motoarele silentioase, servodirectia sau masinile care nu necesita fregvente interventii la service nu sunt masculine smile.gif).
Pentru ei un "barbat" bea tuica nu Chivas. Gusturile nu se dicuta dar va rog ....... chiar asa !?! Deschideti si voi ochii si realizati ca lada e o masina ieftina nu buna
21 May 2006
Postez de acum ca poate se inscriu mai multi.
Locul propun sa ramna acelasi ( Stad. National ) ora mai trebuie stabilita.
Singurul lucru garantat e compania unor oameni ca lumea si conversatie de calitate biggrin.gif
15 Mar 2006
Sa va spun pe scurt ce am patit:
Episodul 1 - Accidentul
Stateam luni la semafor cand un idiot beat mort a intrat cu viteza mare in mine fara sa franeze deloc ba mai mult accelerand chiar si dupa momentul in care ma inpisese cu forta in masina din fata mea care la randul ei a lovit-o pe cea din fata ei.
Am vazut toti cei implicati dca ata era beat mort si l-am intrebat, incercand totusi din mila sa-l ajutam chair daca facuse ce facuse, daca vrea sa mearga atunci la politie sau o lasam pe a doua zi. A zis ca da si s-a tinut o perioada dupa noi insa cum a prins putin de trafic a fugit.
Episodul 2- La politie
Am ajuns la 8-30 la politie unde am stat pana la 2-30 ca sa se uite domnul ofiter la masina sa faca constatarea. Fiind intuneric si zapada a omis sa treaca un far crapat si un proiector cazut dar a lasat loc si sper sa le treaca in curand
Episodul 3 - Repararea automobilului
Am dus masina la service a doua zi dar dupa cum a zis domn politist le-am zis sa nu se apuce de ea pana nu spun eu ( a zis de la politie ca trebuie sa astept sa vina si cel ce a cauzat accidentul) apoi am fost la politie unde mi-au zis ca acel specimen ce se afla la volan n-a venit si ca e mai bine ca n-a venit cand era beat pentru ca in cazul ala RCA-ul lui n-ar fi acoperit daunele si ar fi trebuit sa platim si sa-l dam in judecata
Episodul 4 - Urmarile accidentului
In urma accidentului masina mea este vraiste si in fata si in spate ( dar vraiste in sensul ca impactul a ajuns pana la toba de esapament in spate si pana la instalatia de aer conditiona in fata
Cel din fata meaa are portbagajul stambat destul de mult ( nu-l mai poate inchide) iar din fericire in fata nu are decat numarul strambat
Masina bbetivului e vraisete pe partea din fata ( ce am observat la locul accidentului)
Eu nu mai pot sa misc gatul si ma doare incontinuu capul, colegul care era cu mine in masina are cucui cauzat de lovitura de tetiera. Partea buna este ca aveam centurile amandoi din masina mea si nu am patit nimc grav.
Episodul 5 - Urmatorii pasi
Acum trebuie sa astept sa vad daca a venit alcoolicul la politie si sa ma apuc de reparat masina. Trebuie sa ma duc la spital sa vad de ce am problemele astea.
Episodul 6 - Concluzii
Purtati intotdeauna centura de siguranta atat voi cat si pasagerii din masina pentru ca dupa cum ati observat nici stationati la semafor nu sunteti in siguranta
10 Nov 2005
Ce parere aveti despre acest element ?http://www.turbonator.com/english/noflash/index.htm
Ati mai auzit de el? Merita vreun ban? Risti ceva cand il montezi?
Last Visitors


30 Jan 2009 - 13:52


22 Oct 2007 - 23:12

Comments
Other users have left no comments for Vlad6.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 06:46 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here