IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
DragosS doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
DragosS
specialist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 10-December 04
Profile Views: 453*
Last Seen: 26th July 2006 - 11:09 PM
Local Time: Apr 26 2024, 03:53 AM
877 posts (0.12 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

DragosS

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
14 Jan 2006
Azi-noapte pe DN1 am vazut un accident cumplit.Se petreceuse cam cu 10 min inainte sa ajung eu in apropiere in curba in "S" de dupa iesirea din saftica,curba unde au mai avut loc si alte accidente grave.Masinile de salvare si politie m-au depasit cam cu 500m inainte de accident.M-am prins ca se duc la un accident pentru ca dupa ambulante gonea o masina de la Antena 1.

Desi in fata mea erau doar vreo 30-40 masini,circulatia a fost blocata pe ambele sensuri timp de 1 ora.Din pacate,desi multe masini de salvare si descarcerare au trecut dinspre Bucuresti,o singura masina a plecat cu raniti.

In accident au fost implicate 2 masini,un Ford Focus(cred!) si un Mercedes S-Classe antepenultimul model.Cel cu faruri dreptunghiulare.Nu stiu exact cum au intrat in coliziune,insa cert este faptul ca Focusul a intrat perpendicular in S,lovindu-l pe partea dreapta.Am spus "cred" ca era Focus pentru ca masinii ii fusese taiat plafonul pentru a scoate victimele.Una a plecat cu salvarea si alta din pacate era intinsa pe carosabil cu un cearsaf deasupra.In cazul mercedesului era si mai tragica situatia.Fiind lovit perpendicular,masina s-a contorsionat,iar in dreptul usilor nu avea mai mult de 1m latime.Dupa o ora inca nu scosesera pe nimeni din masina.Cred ca erau 3 oameni in masina si toti erau morti.

Foarte urat accident.Chiar am ramas impresionat de ce am vazut.Este foarte aiurea cand te gandesti ca unii dintre oamenii aceia erau nevinovati.Probabil cauza accidentului a fost viteza,desi nu era ud pe jos,drumul este destul de larg acolo...nu imi dau seama ce s-a intamplat.

EDIT:Am vazut acum la stiri ca "Focus-ul" era de fapt Audi.Cinci oameni au murit si una este in stare critica la spital.Mercedesul a intrat pe contrasens si a cauzat accidentul.
6 Jan 2006
Concret:trebuie sa cumpar doua masini pe firma pentru angajati.Masinile trebuie sa fie break pentru a avea ceva spatiu in portbagaj si destul spatiu interior pentru a transporta zilnic 5 persoane.Nu ma intereseaza prea tare motorizarea.Asa ca am de ales intre:

1.Opel Astra Clasic Caravan
Motor 1,4 Twinport 90cp
Dotari bunicele:ABS,2 airbaguri,Computer de bord,Aer conditionat,geamuri electrice,etc.
Pret CIP: 9.800 euro

2.Skoda Fabia Combi
Motor 1,9 SDI 64cp
Dotari similare cu astra
Pret CIP: 10.200 euro

Eu inclin in momentul de fata catre Opel deoarece mi se pare o masina mai robusta si datorita faptului ca Fabia mi se pare un pic submotorizata.Fabia are ca avantaj consumul.La Fabia as mai avea varianta 1,2HTP,care este cu 400 euro mai ieftina,dar parca nu merita.Diferenta pana la 1,4MPI sau 1,4TDI la Fabia este de 1200 euro,deci iarasi nu merita si depaseste bugetul.

P.S. Decizia trebuie sa o iau pana luni deci orice ajutor este binevenit pana atunci.Multumesc!
14 Nov 2005
http://www.masinaanului.ro/

Aici puteti vota masina anului!Nu trebuie sa completati decat numele,restul e optional.

P.S. Am votat cu surioara Zafira poate mai urca in clasament.
10 Feb 2005
As vrea sa stiu daca aveti vreunul alarma Viper pe masina si daca sunteti multumit de ea.Mie trebuie sa imi vina masina in cateva zile si nu stiu inca ce alarma sa ii pun.Astept sfaturi! Multumesc!
6 Feb 2005
Vectra face-lift:




Se pare ca va fi lansata in toamna!
Last Visitors


11 Oct 2011 - 18:09


24 Feb 2011 - 3:43


23 Mar 2010 - 10:54


22 Aug 2009 - 18:52


11 Feb 2009 - 22:08

Comments
Other users have left no comments for DragosS.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 09:53 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here