IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
mikiy doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
mikiy
novice
49 years old
Male
sighisoara
Born Nov-1-1974
Interests
No Information
Statistics
Joined: 29-April 09
Profile Views: 0*
Last Seen: 29th January 2012 - 07:40 PM
Local Time: Mar 29 2024, 02:01 PM
25 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

mikiy

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
3 May 2011
buna tuturor ! de curand m-am ales cu un rover 75 ,nu prea pricep prea multe la el , daca ma-ti putea ajuta cu citeva info ,,,va multumesc ! deci rover 75 din 2001 cdt, 116 cp diesel . as dorii sa stiu ce ulei se foloseste , cit si citi km merge ?am observat ca citeodata nu se accelereaza sau citeodata se accelereaza fara sa "traga " ,,,, din cauza mersului subturat sau debitmetrul de aer ? la masina asta se schimba pivotii sau doar bratul cu totul ( am cautat prin piese auto si nu am gasit pivoti )?
8 Apr 2010
salut pe toata lumea ! am o problema cu directia si as dorii daca stie cineva care sint componentele si principiul de functionare a pompei servo electrice sau de unde as putea sa le iau . va multumesc !!!
1 Apr 2010
buna ziua tutror ! fara ca sa supar pe nimeni as avea o intrebare la care sper sa ma pute-ti ajuta cu citeva raspunsuri . de curind ma aflu in posesia unui opel vectra c din 2004 . toate bune si frumoase pina cind intr-o zi .....nu mai iau curba .. volanul mort ! am dus-o pe tester ... rezultatul =un releu ....?????nu a fost sa fie asa pt ca directia tot nu merge ! fenomenul e in felul urmator : daca mai iau cite o groapa porneste insa nu intotdeauna si oricum dupa ce opresc nu mai merge din nou . am poornit motorul si am verificat daca pompa porneste pt ca e electrica . aproximativ 20- 30 de secunde as zice ca se invirte dupa aceea se opreste --- banuiesc ca o decupleaza releul ....?lichidul l-am verificat sigurantele sint bune . intrebarea mea este : poate sa fie defect distribuitorul de pe caseta de directie si pompa neavind unde sa trimita presiunea decupleaza ? sau .......?
4 Aug 2009
vw -ul meu a luat-o razna ....nu mi-am dat seama daca sa intimplat brusc sau in timp ! fenomenul care ma siciie se manifesta in felul urmator : accelerez si undeva la 2000 2200 de rot intra turbo, inainte cind intra turbina ma lipea de scaun iar viteza era direct proportionala cu acceleratia acuma insa intra turbina dar nu ma mai baga in scaun si de la 2700 de rot accelerez cam degeaba pt ca viteza nu mai creste decit daca schimb treapta de viteza !!!daca ar fi fost ambreajul cred ca s-ar fi manifestat la plecarea de pe loc : s-ar fi turat si nu ar fi plecat !!! .... cred ! sa fie vre-un furtun spart la intercoler sau prin alta parte ?
.... sau turbina .... se duce ?
daca ma pute-ti ajuta ..... va multumesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!
29 Apr 2009
dac vw-ul meu scoate un fum negru de parca am luat foc in momentul cind o accelerez , ce e de facut ? stie cineva ? ulei nu maninca ! sa fie de la injectoare ?
Last Visitors


28 Apr 2010 - 13:32


2 Apr 2010 - 9:25


24 Nov 2009 - 13:13

Comments
Other users have left no comments for mikiy.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th March 2024 - 01:01 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here