IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
predac doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
predac
novice
41 years old
Male
Bucuresti
Born Oct-24-1982
Interests
No Information
Statistics
Joined: 26-August 08
Profile Views: 129*
Last Seen: 19th January 2009 - 05:35 PM
Local Time: May 16 2024, 03:49 AM
22 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo catalin.preda
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

predac

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Aug 2008
Salutare,

Am un SSS 1.3 GLX de 1.200km. Inca nu imi scartaie nimic. Insa, de cand l-am luat, in viteza a treia mi se misca schimbatorul fata-spate la accelerare si decelerare. Ca si cum s-ar misca cu tot cu motor si cutie. Dar numai si numai in a 3-a. Nu se misca mult, dar suficient cat sa-l vezi la ochi si sa-l simti la mana.

Am condus masini care aveau tampoanele duse si la care schimbatorul se misca la fel la accelerari si decelerari. Suspectand ceva nestrans ca lumea din fabrica (un tampon, timonerie, ceva), am purces la un control la B&S azi. Concluzia? Dupa ce m-a aburit inspectorul de la garantii ca e in regula (chipurile asa trebuie sa faca masina in viteza a 3-a), s-a ajuns la concluzia ca de fapt ceva nu e in regula la cutie si ca masina are o problema. Dar, stupoare, dupa ce au cautat-o, nu au reusit sa-mi spuna ce e in neregula si care-i solutia. Asa ca a ramas ca-n pom: sa ne mai auzim pana-n revizia de 10.000 sau la revizie si sa vedem ce-i putem face, care-o fi solutia.

Nu prea-mi convine sa stau asa cu cutia pana atunci.
Voi ati mai intalnit asa ceva la masinile voastre?

Si as mai avea o problemuta. Intrucat nu mai imi vine sa-mi pun increderea in expertiza tehnica a baietilor, vreau sa mai intreb ceva.
Am observat la Swiftul meu ca la 1-a, a 2-a si a 3-a la o turatie de sub 3.000, dand mai brusc drumul la pedala de ambreiaj, se aude o bataie metalica, ca si cum ar lovi rulmentul de presiune. Masina de-o aveam inainte (un tico) a inceput sa faca zgomote similare dupa ce i s-a dus rulmentul de presiune, exact in acelasi context (dad brusc drumul la pedala de ambreiaj).
Coroborand cele doua asa-zis probleme, am solicitat un control la ambreiaj/cutie si m-am dus hotarat sa-mi rezolv masina. Dar, normal, si despre aceasta bataie mi s-a spus ca e normala (de catre acelasi inspector care m-a aburit cu a 3-a). E normal sa se auda o bataie la schimbat viteze la turatii de sub 3.000. Motivul? "E subturata si asa fac toate masinile". Eu am tot condus diverse masini si stiu sigur ca nu fac asa "toate masinile". Ce-i drept, daca schimbi viteza de la 3.000-3.500 rpm in sus, oricat de rapid as lua piciorul de pe ambreiaj, nu mai bate. Acum, sincer, nu stiu ce sa mai cred.. o fi o particularitate la Swift. Mai e cineva care poate confirma ca asa e normal? Pe mine unul vizita la service m-a lasat absolut in ceata.

Catalin

Last Visitors


23 Sep 2008 - 10:43


8 Sep 2008 - 23:34


29 Aug 2008 - 11:29

Comments
Other users have left no comments for predac.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2024 - 04:49 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here