IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Dokken doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Dokken
sofer profesionist
40 years old
Male
Bucuresti
Born Feb-15-1984
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-October 07
Profile Views: 422*
Last Seen: 25th January 2010 - 04:03 PM
Local Time: Apr 29 2024, 03:36 AM
119 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Dokken

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
31 Oct 2008
Acum 2 saptamani, dis de dimineata, la prima ora, ma indreptam catre job. Undeva in Bucuresti, pe o strada cu sens unic si ff aglomerata, atat eu cat si alti participanti la trafic incercam sa gasim un loc de parcare pe acea strada. La un moment dat, din diverse motive, am fost nevoit sa dau cu spatele, si fara sa imi dau seama (din greseala, recunosc!) am atins cu aripa mea din spate, aripa unei masini care era parcata pe acea strada (nu era parcata paralel cu bordura, ci fix la 45 de grade, astfel incat coltul din stanga spate al masinii ii iesea foarte mult in afara). Am coborat din masina, am constatat faptul ca la mine s-a infundat foarte putin tabla la aripa (nu se vede decat daca te uiti mai atent), iar cealalta masina nu avea decat foarte putin vopseaua matuita pe o suprafata de cateva degete (nu avea nimic indoit, intrucat eu am intrat in bandoul lui de plastic de pe bara).
Am cautat un loc unde sa parchez, si apoi pe parcursul acelei zile am tot "pandit" acea masina ca sa iau legatura cu propietarul pt a rezolva situatia. Nimic! Asa ca am lasat un biletel in geam, asta dupa ce am pus eu la loc stergatorul caci era ridicat pt individul cu masina blocase si calea de acces la un santier in lucru, si am plecat.
Stiu ca legal, si moral, si ce mai vreti, era ca eu sa ma duc la politie sa declar intamplarea, din diverse motive nu am facut acest lucru. Am asteptat telefonul acelei persoane (dar ma gandesc aici si la faptul ca asa cu i-a fost ridicat stergatorul, ar fi putut sa ii fie ridicat iar si biletelul meu sa dispara de acolo); am avut treaba; faptul ca "avaria" lui era neinsemnata, si cu un polish acea urma sa dispara; etc. Nu incerc sa gasesc scuze, ma consider vinovat si acum regret!
Acum.. deja au trecut 2 saptamani, eu nu m-am dus la politie sa declar nimic pt avaria la masina mea. Numai ca azi, m-am trezit cu o hartie ca am de ridicat de la posta o recomandata, si imi e oarecum teama sa nu fie in legatura cu acest incident pe care l-am avut, deoarece stiu ca fapta se pedepseste cu suspendarea permisului pe o perioada de 30 de zile.
Ce credeti? Am pt ce sa imi fac griji? Sunt sanse sa scap fara suspendare?
27 Nov 2007
La nici o luna dupa ce am luat masina, am deja prima "bucurie". Nu are rost sa trec imprejurarile in care s-a produs pentru ca imi fac iar nervi.

La o prima constatare in service (B&S Motors), avariile sunt:
- aripa fata stanga -> se inlocuieste + vopsit;
- usa fata stanga -> se inlocuieste + vopsit (aici mentionez ca usa se inchide/incuie; geamul, oglinda, plasticele din interior, macaraua electrica, etc. nu sunt avariate);
- tot la usa, se mai schimba o balama;
- usa stanga spate - o mica zgarietura + o portiune mica unde e tabla foarte putin indoita -> se repara + vopsit
- janta fata stanga - putin zgariata -> se inlocuieste
- muchia pragului in zona usii din fata stanga indoita (si fisurata) pe o portiune de 5-6cm -> se repara; din ce am inteles se va taia si se va inlocui o portiune din prag.

Doresc sa stiu daca trebuie sa ma ingrijorez la aceste avarii, daca reparatiile se pot efectua usor, astfel incat la sfarsit, masina sa arate precum arata inaintea accidentului. Se poate intampla sa nu pice muchie pe muchie? Eu unul, imi fac griji cu acel prag...

Cei de la service-ul B&S lucreaza atent? Isi fac treaba bine?

Masina trebuie sa o duc in service saptamana viitoare, si mi s-a spus ca in 3-4 zile e gata.

Va multumesc!
Last Visitors


15 Feb 2009 - 0:29


22 Sep 2008 - 21:40


5 Aug 2008 - 11:29


11 Jun 2008 - 11:19


4 Jun 2008 - 10:18

Comments
Other users have left no comments for Dokken.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 03:36 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here