Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fiat Grande Punto - pareri
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
wxr
Cu scutul cred ca nu s-a interesat nimeni. Eu cel putin n-am timp de parlamentari cu ei. Deocamdata vad ca e destul de inalta ca sa nu lovesti nimic. N-am incercat borduri monstruase, dar cine ar incerca sa ceva ?

PS: eu sunt Sebastian98... mi-am uitat parola si sa fiu al naibii daca reusesc sa recuperez contul.
codrin81776
QUOTE(wxr)
PS: eu sunt Sebastian98... mi-am uitat parola si sa fiu al naibii daca reusesc sa recuperez contul.


am patit acelasi lucru cu contul, dupa o formatare si am cerut administratorului datele
Grasu93834
Ar fi bun un scut la masinuta asta...eu am atuins cu ea de vreo 2-3 ori cu ea de borduri sau santuri,cu toate ca mergeam extrem de incet.Eu am avut parte de o mica festivitate la receptia masinii tongue.gif ,macar cu atat sa ma aleg si eu dupa cele 4 luni de asteptare....
ps...avem un site dedicat special posesorilor de fiat www.clubfiat.ro
wxr
Sunt membru si acolo smile.gif
Sebastian90306
Unde ati gasit presuri pt masina ?Dak nu gasesc special pt fiat GP,se potrivesc altele?
wxr
Mie mi-au dat o data cu masina. Dar nu sunt originale, ca nu sunt prosti sa dea d-alea. Am vazut identice prin carrefour, metro, cam la 100 de lei setul, sunt mixte, cauciuc si stofa.
Se potrivesc bine in fata, in spate in schimba intra mai fortat din cauza sinelor scaunelor anterioare, presul e putin cam lat.

O sa le schimb la un moment dat, dar deocamdata pe jegul de afara merg si astea.
Grasu93834
Si eu am primit o data cu masina,dar sunt numai din cauciuc.Sunt universale si eu zic ca vin destul de bine.Singura problema ar fi ca aluneca usor pe mocheta si trebuie mereu sa le reasez.
Grasu93834
Si eu am primit o data cu masina,dar sunt numai din cauciuc.Sunt universale si eu zic ca vin destul de bine.Singura problema ar fi ca aluneca usor pe mocheta si trebuie mereu sa le reasez.
Grasu93834
Si eu am primit o data cu masina,dar sunt numai din cauciuc.Sunt universale si eu zic ca vin destul de bine.Singura problema ar fi ca aluneca usor pe mocheta si trebuie mereu sa le reasez.
o3_cep
Urmeaza sa dau cat de curand avansul pentru un Grande Punto Dynamic de 1.4 77 cai.

As vrea sa stiu ce frane are pe spate, disc sau tambure?

Si... la ce interval (in km) i se face revizia?
wxr
Sigur pe tamburi. Si intervalul de revizii/schimburi de ulei este la 10.000 de km.

Oricum, cel mai bine intreaba la dealer, dar pot sa-ti spun sa stai linistit, are niste frane absolut superbe, chiar si cu tamburi pe spate.
Sebastian90306
Maine imi vine masinuta !! Dupa o luna jumate de asteptare ...
Sunt tare curios cata banzina are in rezervor..a luat cineva din Buzau acum vreo sapt un GP si avea 1 litru de motorina in rezervor !
Ce parere aveti de alarmele Maat ?Vreau sa-i pun si senzori de parcare...si un detector de radar..astept pareri..opinii...smile.gif
Sebastian90306
Mi-a venit masina...Arata super ..portocalie..interior belea ! Am facut 105 km in Bucuresti cu ea...consumul mediu aratat de computer e de 11,1 l/100km..e mult..sunt curios dak va scadea in urm 2 sapt pana se mai ''lasa'' motorul..masina e de 1,4 l pe benzina...Cine are varianta asta,stie cat a consumat in primele zile ?
silviu95154
salut...ma tenteaza sa imi achizitionez un GP, 1,3 multijet cu 75 CP (dynamic) in 5 usi....
ce intrebari am:
este o masina lenta la motorizarea asta?
pe bancheta din spate incap 3 persoane (decente dpdv fizic)?
cand imi vin si altele, nu voi ezita sa intreb.....multumesc ptr moment
codrin81776
nimeni nu mai spune nimic despre grande punto? pareri, opinii?
eu am 1300km, multumit tare de tot, dar parca consuma cam mult in oras...adica in jur de 7.5...
wxr
@silviu - nu este o masina lenta. nu este nici sportiva, dar nu te gandi ca se face de rusine. dimpotriva. eu am chiar modelul care te intereseaza pe tine, si am facut Europa in cocediul de iarna, aprox 6000 de km. nu am avut nici cea mai mica nemultumire, hmm, ba da, faptul ca mi-ar fi trebui un portbagaj mai mare smile.gif)
daca nu esti sigur de acest motor, renunta la niste optiuni si ia-l pe cel de 90 de cai, care nu este cu mult mai rapid decat asta, dar are a 6-a treapta de viteza, te va ajuta la consum.
despre spatiul din spate, nu am incercat cu 3 persoane adulte, am incercat cu 2 adulti si un bebe de vreo 2 ani, sau 1 adult si doua genti mari smile.gif) (din cauza lipsa de spatiu in portbagaj). 2 adulti stau ok, e loc berechet. dar, pentru ce-ti iei masina, pentru transport persoane ? ia-ti o duba nene tongue.gif

@codrin - eu cu al meu 1.3 Mjet 75 de cai, tocmai am implinit 1.000 de km cu un singur plin, si mai are motorina de vreo 50-60 de km. deci absolut ok, tinand cont ca vreo 500 au fost facuti in Bucuresti. dar, mers normal, fara talpi & stuff.
viorel97276
Salutare.In primul rand vreau sa va anunt ca sunt nou cu toate ca intru pe forum de ceva timp.In foarte scurt timp o sa-mi achizitionez si eu un GP m-ar interesa si pe mine carea ar fi motorul ideal in raport consum-performanta?Am inteles ca cele diesel consuma mai putin dar si piesele ar fi mai scumpe e adevarat.Reviziile la GP cam cat ar costa dc stie cineva?Momentan am un punto din 2003 dar cam slabut 1,2 60cp.Oare GP o fi la fel?La motorul care as vrea eu 1,4 77cp.
_Constantin_
Salutare italienilor... sunt in cumpana pentru un GP 1.4 3 usi. Am cateva intrebari?
1. A facut cineva vreo revizie? Cat a costat macar prima?
2. Termeni de livrare... de la cat la cat? Min -> Max?
3. Sunteti multumiti de masina?
4. La ultimele modele livrate mai exista zgomotul ala in dr?
5. Ce dau dealeri bonus de obicei? Se fac reduceri?

Multumesc, stiu ca imi veti raspunde.... beer.gif
Alex92300
Salut!
Ma intereseaza si pe mine acelasi lucru: dealerii fac reduceri daca ai mai fost client Fiat?
Eu am mai cumparat un Fiat Albea acum 3 luni si eram curios daca imi va face o reducere pt. un GP 1,3 90 CP!
wxr
@Constantin

1. Habar n-am daca cineva a facut vreo revizie inca, eu mai am cam 1000 de km pana la cea de 10.000 (adica schimb ulei + filtru). Am inteles ca asta o sa coste in jur de 200 de lei.

2. Daca o iei de pe stoc .ro - 7 zile, daca o iei de pe stoc .it -> 3 saptamani. Bineinteles, +/- cateva zile. La comanda stiu ca termenul este de 2 luni, in general se misca mai repede.

3. DA, a fost cea mai buna alegere in clasa ei.

4. Stiu ca zogmotul s-a rezolvat prin vara trecuta, a mea, cumparata in noiembrie 2006 este ok.

5. In general primesti presuri cadou, indiferent daca negociezi cu ei sau nu. Daca esti dispus sa porti negocieri "sanatoase" (adica sa porti 2-3 saptamani negocieri, nu 2 zile) poti obtine o reducere frumusica. Eu m-am grabit, si n-am scos decat 300 de euro din pretul CIP.

In plus, dupa 9.000 de km, motorul s-a lasat foarte bine, consumul a scazut, cum ziceam mai sus am reusit sa fac 1 mie de km cu un singur plin (rezervor de 45 de litri).

Bafta, si pentru orice alte intrebari, va stau la dispozitie.

@Alex - sigur vei obtine ceva in plus pentru ca esti deja client (nu dau mai multe detalii dar am fost in aceeasi situatie cu alta masina, cumparata dupa GP).
_Constantin_
Mersi mult, o sa mergem la test si atunci o sa ne convingem. Oscilez intre clio III si GP 3 usi dar oricat de dotat ar fi clio nu as putea sa renunt la designul Fiatului... pur si simplu magnific.
Horatius98960
Eu am un Gpunto 1.9 120 cp si sunt curios cum ai facut 1000 km cu un plin. Eu cu un plin fac in jur de 700 de km. asha scrie la comp de bord. In rest numai de bine. Se infige destul de bine, nu mie rusine cu el. biggrin.gif. Am avut o pb la injectie cu masina cand a venit, uneori nu vroia sa porneasca (cik o eraoare in soft), s-a rezolvat rapid. In rest numai de bine! Singurul lucru stresant este k atunci knd dau inapoi si pun frana scartie franele! (urat de tot) a mai patit careva asha?
Ionut45405
Probabil ca eroarea a fost din cauza ramanerii fara combustibil pe undeva inainte de livrare. Computerul de bord poate sa se insele destul de mult la autonomie cel putin.
Ionut45405
N-as prea zice..! E frumoasa da' buna - nu prea! Plus ca dai pe ea cat pe o masina.
octavian90591
[quote="Gabriel70499"
la Constanta nu stiu cat este un scut si eu sunt interesat de achizitionarea unuia.[/quote]

Cand am fost la AutoComo ( reprez. Fiat din CT ) pt un test Examiner, era un tip cu un GP pe benzina 1,4 /77 cp, tocmai pt montarea unui scut motor/ l-a costat cca 45o Ron si am inteles ca i-au schimbat ceva pe acolo,sa se potriveasca scutul; masina era noua ,avea cca 4000 km la bord
( ar trebui sa stiti totusi,scutul este din plastic,in dreptul baii de ulei e din tabla si inaintea acesteia am inteles ca i-au montat o bara de protectie)
rtc102019
Eu zic sa va ganditi bine de tot inainte de achizitionarea unui GP la problema scutului de plastic. Un prieten a schimbat 2 scuturi in 3 luni (primul i s-a spart in prima saptamana dupa ce a luat o groapa la 20km/h).

Am uitat ce era mai important:
Nu exista scuturi metalice pentru GP!
rtc102019
O optiune, pe propriul risc (cred ca se pierde garantia):
http://www.enginehouse.ro/scuturi_protectie.html
wxr
Povesti d-astea de groaza cu scuturi sparte exista numai in folclor. Trebuie sa fii tampit sau orb ca sa bulesti chiar si un scut de plastic. Daca esti catusi de putin atent, NU se intampla.

Scutul de plastic protejeaza asa:
- de noroi & alte mizerii
- de lovituri mici, care oricum nu ar dauna masini (gen piatra sarita din roata, etc)
- te avertizeaza cand vrei sa faci vreo prostie, cum ar fi sa treci peste nu stiu ce bolovan. Se aude harjaiala.

Si cand e vorba de spart, de obicei "driverul" e de vina, ca e nervos si se baga fara sa se uite, ca nu e atent, ca vrea sa-l invete minte pe ala care l-a blocat la semafor si o ia pe bordura, etc.

PEBKAC (google it)
Ionut45405
In principiu subscriu! Dar mai exista si Str. Ion Ionescu de la Brad pe harta Bucurestiului...
Pt Albea exista scut metalic cu siguranta. Se poate face unul din dural de 8 mm ca la curse pt amatorii de izbe pe dedesubt, eventual din kevlar ca la WRC-uri!
Alex92300
Salut eu vineri trec de la Albea la Grande Punto.

GP-ul este Dynamic, 1.4 benzina. Acelasi motor il aveam si pe noua Albea. M-am hotarat sa cumpar GP-ul datorita aspectului si motorului pe care il stiam de pe Albea.
Ce vreau sa stiu de la voi este cutia de viteze mai buna ca la Albea, ca dealerul a zis ca este mult mai buna?
Mentionez ca si la cumpararea Albeei si GP-ului nici macar nu am dat o cheie sa vad cum merge motorul, nu mai zic de drive test.
Ce trebuie sa verific cand iau in primire masina?
Daca data fabricatiei si vama au fost in decembrie 2006, mai trebuie sa achit taxa de prima inmatriculare?

De Albea sunt zuuper multumit, sper sa fiu si de Grande Punto!
Numai bine!
GP102185
QUOTE
Povesti d-astea de groaza cu scuturi sparte exista numai in folclor. Trebuie sa fii tampit sau orb ca sa bulesti chiar si un scut de plastic. Daca esti catusi de putin atent, NU se intampla.


Daca e cum zici tu, cum iti explici ca e atata lume care se plange de treaba asta. Uitati-va la poza de mai jos. Este la mintea cocosului ca nu are cum sa reziste asemenea piesa pe strazile noastre. Piesa este compusa din 2 parti in unghi de 90 grade, astfel ca toata forta din lovitura este exercitata in suruburile care prind partea verticala.

http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?showtopic=253#253

QUOTE
Scutul de plastic protejeaza asa:
- de noroi & alte mizerii

Mizeria cred ca e ultima grija pe drumurile patriei smile.gif
wxr
QUOTE
Daca e cum zici tu, cum iti explici ca e atata lume care se plange de treaba asta.


Daca ai sa observi atent, cei mai multi se plang de pericolul potential. Sunt putini cei care sunt patiti. In plus, chiar si un scut de plastic ii transforma pe unii in adevarati viteji la mers prin gropi si peste borduri.

Nu mai vorbesc ca si scuturile de metal obisnuite nu rezista la prea multe. Daca vrei protectie iei ceva de 5-6 mm + bari de ranforsare pe cadru din profile.

Prima linie de aparare e mersul preventiv. Si nu se refera numai la protejarea motorului/masinii, ci si la ceilalti din trafic. Din pacate prea multi uita asta.
Alex92300
Gata vineri am intrat in posesia GP-ului meu. Intamplator am fost clientul 2000 al AutoItalia, si am avut parte de un "Golden Moment" cum l-au numit cei de la AI. Nu prea mi-a convenit dar ce sa fac, trebuia sa fac fata pozelor si a altor chestii de genul asta.
Eu vroiam sa vad masina si ei tot ii dadeau cu poze si interviuri, dar am scapat teafar si din asta.
Sunt super incantat de masina si de accesorii si interior, singura mica problema ar fi MP3 playerul Blaupunkt pe radio in mers se cam intrerupe emisia si nu stiu de ce! Am incercat sa il comut pe receptie locala si tot la fel face. S-a mai intamplat la cineva acest lucru sau sunt eu prea disperat?
wxr
QUOTE(Alex92300)
Sunt super incantat de masina si de accesorii si interior, singura mica problema ar fi MP3 playerul Blaupunkt pe radio in mers se cam intrerupe emisia si nu stiu de ce! Am incercat sa il comut pe receptie locala si tot la fel face. S-a mai intamplat la cineva acest lucru sau sunt eu prea disperat?


vezi daca ai AF activat. de obicei atunci face asa.
Dan30777
QUOTE(rtc102019)
O optiune, pe propriul risc (cred ca se pierde garantia):
http://www.enginehouse.ro/scuturi_protectie.html


Nu se pierde garantia, scuturile se monteaza in gaurile existente deja.
petrescu96309
QUOTE(Alex92300)
Gata vineri am intrat in posesia GP-ului meu. Intamplator am fost clientul 2000 al AutoItalia, si am avut parte de un "Golden Moment" cum l-au numit cei de la AI. Nu prea mi-a convenit dar ce sa fac, trebuia sa fac fata pozelor si a altor chestii de genul asta.
Eu vroiam sa vad masina si ei tot ii dadeau cu poze si interviuri, dar am scapat teafar si din asta.
Sunt super incantat de masina si de accesorii si interior, singura mica problema ar fi MP3 playerul Blaupunkt pe radio in mers se cam intrerupe emisia si nu stiu de ce! Am incercat sa il comut pe receptie locala si tot la fel face. S-a mai intamplat la cineva acest lucru sau sunt eu prea disperat?


si ce ai facut cu albea
Alex92300
Albea a ramas la tatal meu, are aceeasi culoare ca Albea ta din poza.
Apropo am fost de Pasti in Bulgaria cu Albea, ca GP-ul nu l-am inscris inca, si am facut vreo 800 de km si am fost foarte multumit de masina, consumul mediu a fost de 6,2 % .
La G.P. tot nu receptionez ok radioul, chiar daca am dezactivat AF-ul si am pus aceleasi posturi in memorie pe toate cele 3 frecvente de FM. Pe mp3 player totul se aude perfect, dar pe radio in mers apare un fasait sau ceva de genul asta. Chiar nu stiu de ce!
Virgil47474
QUOTE(Alex92300)
La G.P. tot nu receptionez ok radioul, chiar daca am dezactivat AF-ul si am pus aceleasi posturi in memorie pe toate cele 3 frecvente de FM. Pe mp3 player totul se aude perfect, dar pe radio in mers apare un fasait sau ceva de genul asta. Chiar nu stiu de ce!


aceeasi problema o am si eu cu radioul..... sau sunt facute in china sau nu e antena buna.....
Alex92300
Antena am desfacut-o si am strans-o la loc si nu am nici un rezultat.
Nu mai inteleg nimic, chiar numai noi doi avem problema asta?
Virgil47474
la mine radioul se comporta destul de ciudat, in sensul pierderii semnalului.... ciudatenia este ca daca schimb postul si revin se aude perfect blink.gif
Alex92300
Am fost la Service pe blv. Timisoara, si am parcat masina astfel incat postul la radio sa nu se auda bine, ca sa sesizeze si tehnicienii de acolo despre ce e vorba.
Ce credeti ca s-a intamplat cand am venit cu tehnicianul la masina sa vada si el ce problema am?


Radioul functiona normal, nu numai in curtea interioara a servicelui ci si in tot cartierul ( am mers pe cateva stradute , poate poate apare defectiunea). Bineinteles ca nu a avut ce sa ii faca si am plecat. Dupa 2-3 km. gajaitul si pierderea posturilor a reaparut!!!
Cei de la service mi-au zis ca trebuie mai intai sa vada defectiunea cu ochii lor si apoi sa o remedieze. Ceea ce e normal , dar eu cum sa fac?
Ionut45405
Mai apesi odata tasta pe care ai memorat postul si catva timp se aude bine, cam asa fac toate aparatele (cel putin pe Fiat & Alfa)!
Alex92300
Am incercat si cum spui tu, si la fel se manifesta. Mai am si un Fiat Albea si radioul de la aceasta functioneaza super, si nu cred ca este Blaupunkt, ca la Grande Punto.
Catalin103986
Alex, sunt curios, cum te descurci cu GP-ul in afara? Am fost in week-end in excursie si am luat GP-ul prietenei mele si am transpirat din greu... In oras mi s-a parut chiar OK, dar in afara, trebuia sa am vizibilitate intre 2 sate sa pot depasi un TIR. Si cand ma gandesc ca inainte sa iau Swift-ul ma gandeam ca nu-i chiar asa de putin 77 de cai... In viata mea nu am transpirat atat intr-o depasire... Cu Twingo depaseam de 2 ori mai repede, insa era mult mai usor - 895 Kg. La intoarcere m-am mai calmat si nu am depasit decat camioane si dacii obosite, de fapt drumul a fost mult mai liber. Daca motorul de 1.4 e asa, atunci cum porneste de pe loc cu cel de 1.2?
Alex92300
Eu am facut cu GP-ul meu 2500 km. si si-a mai dat drumul motorul, asa ca pot spune ca se infige mai bine in depasiri, in afara localitatilor. Depinde cati km. are GP-ul de care vorbesti tu, ca pana in 2000 de km. e cam lenes. Oricum noile motoare pe benzina de la Fiat sunt motoare de TURATIE, adica in depasire treci de 4000-4500 de rot/min.
Curios este ca tatal meu are Noua Albea si trage mult mai bine la drum lung, cu acelasi motor ca GP-ul meu dar putin mai grea masina!
Oricum cam toti zic ca motorul pe benzina la Fiat trebuie turat.
Mihai45462
Salutare! De vre-o sapamana sunt si eu mandrul posesor al unu GP 1,3 75CP Dynamic. Am sesizat si eu problema cu radioul si nu stiu cum sa-i dau de cap. In plus as vrea sa schimb difuzoarele si am citit in manual ca cele de pe fata sunt de 160 mm si cele de pe spate sunt de 130 mm. Am deja o pereche de 160 mm (Alpine) dar nu pricep in ruptu capului cum trebuie sa fac sa le schimb. Cand ma uit la fata de usa blink.gif parca mi se face dor de vechea mea Dacie... :angel: . Poate cineva sa ma ajute cu sugestii?... Eventual poze?... Multumesc!!!! :wave:
Cipp
Sa va povestesc: am avut ocazia sa inchiriez in Grecia un GP 1.4 cu a/c, abs, etc. cu care sa merg cam 400km de la Neos Marmaras la Paralia Katerini si inapoi. Masina avea 7500 km la bord si mergea fain. M-a surprins insa ceva: am luat-o seara pe la ora 20 si cand am coborat o panta mai lunga in viteza a IV-a mi-a facut o huruiala de toata frumusetea in cutia de viteze, ziceai ca se rupa. Dupa aia n-a mai facut deloc. Mi-a placut masinuta - nervoasa in comparatie cu albea mea, si asta datorita cutiei mai scurte. N0am inteles un lucru - albea mea la 115 km/h in viteza a V-a are fix 3000 rpm, la GP avea deja 3500 la 110 km/h. Recunosc ca nu mi-a venit s-o calc la 130 pe autostrada, desi mi-ar fi placut, cand am vazut ca la 120 deja se apropia de 4000 rpm... Cam mult, zic eu si cam periculos, fiindca ma gandeam ca daca se rupe cureaua sau ceva prin motor, ma pun aia sa platesc o groaza de bani din buzunar. Inca ma gandeam ca pentru 20 E in plus aveau un Audi A4 biggrin.gif
Asa ca am cam mers cu frica, ma flašuiau toti camionagii, la greci banda a treia e pentru rachete, banda a doua pt. cei care merg cu 130-140, pe banda intai merg tirurile si autocarele la 100-110 iar eu mergeam mai mult pe banda de urgenta fiindca mi se parea cam mare turatia de 4000 rpm la doar 120 km/h. Cred ca daca vroiam sa-i dau 130 o urcam la 4500 blink.gif Motor de turatie, inteleg, da nu se strica mai repede daca il forjezi in halul asta? Sau 1.4 nu e pentru autostrada? Cu Albea mea am mers in Bulgaria lejer la 130 km/h si turometrul arata 3400-3500 rpm! Numai ca Albea are cutia mai lunga, in depasiri nu urca asa repede in ture insa trage pe distanta mai mare si nu te obliga sa schimbi IV-V in depasiri, are o oarecare rezerva de turatie.
Nu mai vorbesc de consum, GP mi-a luat in medie 5.4%cu viteza medie 75 km/h iar cu albea am scos 5.6 % cu viteza medie 80 km/h !
Ce mi-a placut la GP:

+ motorul de 1.4 mai nervos dar se tureaza foarte repede si senzatia ca ajunge la capatul puterii e destul de evidenta; trage bine pana in 3000 de ture dupa care incepe sa piarda din suflu iar la mers constant e destul de turat
+ stabilitate buna
+ frane foarte bune
+ design cuceritor
+ pozitie buna la volan, mai buna ca al albea - am 1.90m si stateam excelent
+ a/c foarte eficient
+ cheia tip baioneta
+ servodirectia doar in regim CITY
+ forma volanului

Ce nu mi-a placut:

- agata cutia
- curgea ulei pe la garnitura capacului culbutorilor, intocmai ca al Albea, fenomen des intalnit la 1.4 77cp!
- portbagaj minuscul - bordul foarte fain dar foarte lat, puteau sa mai taie din el si sa mareasca portbagajul - parere personala
- insonorizare defectuoasa - la fel ca la Albea se aud suspensiile la denivelari si motorul la viteze de peste 100 km/h
- usile din spate se deschid greu
- comenzile gemurilor electrice il fac pe sofer sa intinda mana stanga cam mult pe usa in jos, uneori chiar sa se ridice de pe spatarul scaunului ca sa ajunga la ele
- lipsa zonei rosii la turometru
- acelasi huruit dimineata la pornire, de la tachetii hidraulici
- capacul rezervorului nu avea nicio protectie antifurt!
- servodirectia electrica, putin imprecisa, tragi stanga sau dreapta de volan in curbe si volanul tinde sa revina la loc, nu ramane fix parca iti da peste mana

Una peste alta, am trait o experienta placuta, un mic drivetest la drum lung, care m-a costat 75 E, dar nu regret! GP este o masina ideala pentru oras, dar atat! Fasneata, nervoasa, franeaza bine, consuma bine insa are si cateva minusuri. Poate cel mai mare ar fi pretul cam piperat pe care il are, si care se reflecta mai mult in design decat in prformante si tehnologie. Oricum, daca se va dovedi si fiabila, cred ca va fi o imagine buna pentru FIAT. In Grecia, din trei masini, una e Fiat, in special Punto. N-am vazut nici macar UN Logan cu nr. de Grecia, in schimb Punto cred ca e masina nationala!
Ionut45405
Un motor pe benzina are puterea maxima la peste 5000 rpm, nu inteleg de ce ti-ai facut probleme la 4000?! Oricum daca se rupe cotetzul tre' sa-ti inlocuiasca masina, cum sa platesti?! Mai ales ca e in garantie.
Alex92300
Am mers week-end-ul trecut la Constanta, sa fac o baie in mare.
Este prima oara cand merg mai mult de 60-70 de km cu GP-ul meu in afara, ca cei 2500 km i-am facut numai in Buc.
Si sunt multumit de cum s-a comportat. La 140 km/h aveam 4000 si ceva de rot/min, si nu m-am speriat deloc, ("i-am dat sa sara"), am ajuns chiar si la 5000 rot. intr-a patra, intr-o depasire si nu s-a intamplat sau nu s-a auzit nici un zgomot nasol la motor, asa ca nu imi mai fac probleme. Asa trebuie sa mearga motorul, turat!
A..by the way, resetat trip A in fata blocului in Berceni, am parcurs 600 km dus intors pe A2, si plimbat prin Mamaia si C-ta, consum mediu 6,6 %!
Nu stiu e mult, ..e putin?
Mihai45462
Nu are nimeni nici un raspuns la problema cu radio-ul?... :help: As vrea macar sa stiu de la ce e: de la antena sau de la radio?... Ca sa nu ma apuc sa le schimb aiurea... :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.