Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Limita de viteza....
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Pages: 1, 2, 3
f1anatic
Cred ca tot Internetul stie cit sufar eu azi. Vorba venind de radare si viteza...azi mergind cu fratziorul la doctor..., la vreo 250 km de oras... am dat de radare cu duiumul.

Treaba este in felul urmator. Cu RADAR mai scapi...sau scapi. Trimite semnale la viteza sunetului..de citeva ori...calculeaza distantza...pina integreaza aparatul viteza...trec citeva secunde.

Un Escort Passport 8500 X50 prinde radarul de departe...insa azi linga Urbana au dat in mine animalele cu LASER !

M-a notificat la vreo 800 de metri insa...in general e tirziu. Nu stiu daca m-a salvat aparatul...sau faptul ca aveam numai 5 mph peste limita (70 in zona de 65). Cert este ca vreau
http://www.radarbusters.com/products/coatings/veil.asp
ca parca nu vreau sa fac puscarie cu un Laser Jammer.

Laserul cica e bun la distantze de vreo 400 m
http://www.laserveil.com/police-laser/how-...s-police-lidar/
Paul46623
Si cu laserul se poate sa ai noroc (mult mai rar, ce-i drept), daca aparatul tau reuseste sa prinda 'spillover'-ul de la o raza laser (isi pierd 'coherence' dupa o anumita distanta) care tocmai a tintit una din masinile din fata ta.

Cat despre politistii romani, se pare ca au inceput sa aplice la scara larga metoda vietnameza. Utilizeaza bunul si batranul Ochiometru vers. 1 pentru a detecta soferii suspecti de talpa, si dau drumul la radar doar cat sa 'ilumineze tinta' sa apara pe inregistrare.
Alex-F1
Nasol moment...dar vorba ta, capu face, capu trage sau mai bine zis in cazul tau picioru face, capu trage... :bash: Nici n-am mai auzit pana acum vreun caz cu o asa viteza prin oras blink.gif ....poate ca nu era nimeni la ora aia prin preajma, dar daca Doamne fereste se intampla cumva si o scapai de sub control, pe langa faptul ca tu si masina erati varza, banuiesc ca mai trozneai o gramada de masini parcate si io unu de exemplu daca eram proprietarul uneia dintre acele masini, cred ca ti-as mai fi tras un picior in gura, asa ranit/mort cum erai... :boxing: :minigun:
James Kilowatt
Tocmai ca sa nu se ajunga la picioare in gura s-a inventat asigurarea de raspundere civila obligatorie.
Alex-F1
Da, da, e usor de vorbit, mai ales din Belgia, dar noi vorbim de Romania, tara lu Papura-Voda! :puke: Ce sa mai repari frate la o masina lovita de un bolid, la asa o viteza? :bash: Aia numa masina nu mai e si sa nu mai vorbim de calitatea reparatiilor mioritice :evil: !!! Si alta la fel sa-ti dea sau banii pe ea.....tot n-as fi nici pe departe multumit.....tu ai fi? blush.gif
In cazul de fata si daca as avea full casco, tot ar merge un picior in gura, asa macar pt. satisfactia mea biggrin.gif ....si daca stau sa ma gandesc mai bine, piciorul in gura ar merge in orice alta situatie in care alt inconstient de asta iti loveste masinuta in timp ce tu circuli pasnic si corect, iar el vroia sa faca cine stie ce smecherie, ca sa dovedeasca el cat e de valabil... :boxing: :evil:
Vlad6
De faza cu picioare in gura..... ce pot sa spun mi se pare un mod iresponsabil si barbaric de a rezolva o astfel de problema.... cred ca asa se manifestau si aia in pesteri cand stingea vreunul focul din greseala.
Din cate am inteles eu strada pe care a fugit mariacu nu are masini parcate si chiar are semne de "oprirea interzisa" din 100 in 100 m ( pacat nu le respecta si politia cand opreste cu radarul pe acolo) in cel mai rau caz distrugea zidul la Casa Poprului.
grenouille
eu nu o sa inteleg niciodata pasiunea pt masini cu multi cai putere si pt a merge repede (in general...). nu zic ca toti trebe' sa mergem ca bunicutele (doamne fereste) dar nu inteleg pe cei care au peste 90 - 100 in oras (indiferent de ora). daca doamne fereste e un betiv sau un aurolac trantit pe jos, doarme ca prostu' pe sosea... cum opriti masina?
Eduard RO
La viteza asta e imposibil indiferent de sofer si sau masina sa reactionezi la timp.Si vlad era in oras totusi ai auzit de caini, betivi etc?
MR28673 o masina botina nu mai iese niciodata cum a fost.Ca sa nu mai spun ca nu mai poti folosi masina cat timp e in service, nervii pe care tii faci.Dar ma rog fiarele se mai fac dar ce faceai daca dadea peste un copil ceva?E foarte usor sa pierzi controlu masinii.Tot la fel ziceai noroc de asigurare? :evil:
James Kilowatt
QUOTE(Vlad6)
cel mai rau caz distrugea zidul la Casa Poprului.



Asa da, asta e circumstanta atenuanta biggrin.gif Pacat ca nu e inscrisa in codul rutier biggrin.gif

@alex
Bineinteles ca ma enervez, indiferent ce viteza are vinovatul si ce masina.

Eu sunt convins ca ai proceda altfel daca ti-ar distruge masina o domnisoara timida la volanul unui Cielo. In plus, nu vad ca doua scheme de kung-fu ti-ar repara masina.

Si pe mine ma enerveaza unii pusti isterici si teribilisti care-si fac de cap cu masina babacului, insa daca citesti tot ce s-a scris pe topicul asta ai sa observi ca nu e cazul lui Mariacu.
Alex-F1
@ vlad: pai io nefiind din Bucuresti, normal ca n-aveam de unde sa stiu daca sunt sau nu masini parcate acolo....am dat si io asa un exemplu...dar sorry, faza cu piciorul in gura ramane....oi fi io un om civilizat, corect, calm si f. greu de scos din pepeni, dar piciorul in gura tot e valabil in cel putin 2 cazuri: pt. oricine se atinge de nevasta si de mashinuta mea!!!
@ MR: E adevarat ca odata fapta consumata, piciorul in gura nu rezolva nimic (poate dimpotriva), dar imi da mie asa o satisfactie ca i-am facut si io la celalalt ceva ce el n-ar fi dorit, intelegi tu! Stai linistit, ca am citit tot topicul si oricum stiu ca omul nostru nu e din categoria acelor "pusti isterici si teribilisti care-si fac de cap cu masina babacului"... arigato.gif
Eduard RO
Da masina tot de la taticu o are. :harhar:
HalbaSus
QUOTE(fortelady)
eu nu o sa inteleg niciodata pasiunea pt masini cu multi cai putere si pt a merge repede (in general...).


Nici noi nu intelegem de ce se rujeaza femeile, de ce poarta tocuri inalte (poti sa iti rupi gatul mult mai repede decat in adidasi), de ce le place shopingul, de ce nu sunt suficiente 3 perechi de pantofi, de ce vreti sa aveti 38 de kg, etc... si probabil nici nu trebuie sa intelegem aceste lucruri, va iubim asa cum sunteti.

Deci sa nu te mire de ce barbatii vor masini mari, puternice, cu cat mai multi cai putere si daca s-ar putea ar dori o pista lunga pe care sa circule cu 400 la ora... iar la sfarsitul pistei sa fie un bar cu bere rece la halbe de un litru biggrin.gif beer.gif

Sper ca mesajul meu nu pare misogin, tot ce am vrut sa spun e ca suntem diferiti, iar ce a facut mariacul, desi a fost putin iresponsabil, e ceva ce toti ne-am dori sa facem cate-odata... cate-odata simtul responsabilitatii, cate-odata motorul lenes din masina, ne reprima aceste dorinte, dar sunt niste dorinte perfect normale pt majoritatea barbatilor. Ghinionul mariacului a fost ca in acelasi timp simtul responsabilitatii a scazut, masina nu l-a retinut iar politia era de veghe... sunt convins ca sanctiunea aplicata de autoritati e mai mult decat suficienta pt a pedepsi imprudenta sa, nu are rost sa il blamam.
Alex-F1
Ei acuma si tu Eduard...nu fi asa rautacios...ca nu e sigur ca tot de la taticu o are....si oricum ce conteaza asta? Poate fi si de la bunicu...daca omu tine la ea si vrea s-o conduca pana la adanci batraneti (cum spunea chiar el), nu vad lagatura cu viteza! Singura legatura ar fi faptul ca e o masina capabila intr-adevar sa atinga viteze ridicate intr-un spatiu relativ scurt, iar omu de data asta s-a lasat dus de val si l-au ochit baietii.....precis a mai facut-o de multe ori, dar de data asta i s-a infundat....stiti vorba aia cu ulciorul... :angel:
James Kilowatt
@Halba
Ai uitat sa spui ca ele se uita de buna voie la filme care te fac sa plangi biggrin.gif
Skywalker
Pai in Timisoara m-am dat pe Take Ionescu cu 156 kmh noaptea la 3:30 si s-a luat militia dupe mine...da' nu m-or prins... asa ca se poate si mai tare dar nu pe T.I. pe Lugojului afara spre Senator... biggrin.gif
James Kilowatt
Topicul asta incepe sa sune a intalnire a alcoolicilor anonimi smile.gif

Ma numesc MR28673 si sunt vitezoman. In Galati, am mers cu 140 cu Moskwich 1500.
Nu am mai depasit limita de viteza de 6 ore:blush
Va multumesc arigato.gif

biggrin.gif
Eduard RO
Alex citeste ce a scris chiar el la topicul totul despre masina mea sa vezi ca am dreptate. blush.gif
Poate ca o sa se supere cativa pe mine dar nu ma pot abtine.masina lui nu este destul de veche ca sa fie o clasica(nci macar nu e modelul care trebuie) nici nu este destul de noua ca sa fie buna.Este pur si simplu o masina veche blush.gif asa ca nu mai laudati voi atata.Mi se pare ca si la top gear a fost o faza cu "porshuri" de ale lui mariacu(e erau chiar 944) luate cu 1000 de lire si concluzia a fost un dezastru.Nu stiu cati cai avea masina ta cand era noua dar acum multi is morti iar restul is batrani si obositi. :angel: Pricepe nu ai super masina ai doar o masina veche cu care incerci sa impresionezi fraierii.Si inca ceva mia placut cum foarte subtil ai strecurat mai sus faptul ca mai ai si bmw.Foarte subtil. blush.gif
Cum era vorba aia?A da: lasa-ne lasa-ne. no.gif
James Kilowatt
QUOTE
Alex citeste ce a scris chiar el la topicul totul despre masina mea sa vezi ca am dreptate.
Poate ca o sa se supere cativa pe mine dar nu ma pot abtine.masina lui nu este destul de veche ca sa fie o clasica(nci macar nu e modelul care trebuie) nici nu este destul de noua ca sa fie buna.Este pur si simplu o masina veche asa ca nu mai laudati voi atata.Mi se pare ca si la top gear a fost o faza cu "porshuri" de ale lui mariacu(e erau chiar 944) luate cu 1000 de lire si concluzia a fost un dezastru.Nu stiu cati cai avea masina ta cand era noua dar acum multi is morti iar restul is batrani si obositi. Pricepe nu ai super masina ai doar o masina veche cu care incerci sa impresionezi fraierii.Si inca ceva mia placut cum foarte subtil ai strecurat mai sus faptul ca mai ai si bmw.Foarte subtil.
Cum era vorba aia?A da: lasa-ne lasa-ne.



@Eduard
Citeste te rog anexa la regulament
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=4345

Si chiar, nici punctul 25 nu strica sa-l citesti
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=6208
Eduard RO
Spune ca nu e obligatoriu daca nu vreau.Si nu cred ca am facut misto de masina cuiva, doar iam taiat un pic din elan si lam mai adus cu picioarele pe pamant ca prea exegera.Suntem aici ca sa purtam discutii despre masini nu sa auzim povesti vanatoresti.
Vlad6
Ma numesc Vlad din bucuresti si am depasit si eu limita de viteza ( mai mult nu spun) cred ca am depasit faza negarii biggrin.gif
grenouille
@HalbaSus
mesajul tau nu e decat putin misogin wink.gif . de altfel am remarcat simpatia ta deosebita pt mine de fiecare data cand imi raspunzi la cate o interbare (la unele serios, la altele in stilul de aici).

ma minunam doar de pasiunile voastre si cam atat. departe de mine de a da sentinte si de a da cu pietre pe net, dau suficient cu pietre in viata de zi cu zi ca sa imi mai arda sa fac pe grozava din spatele unei fereste de internet. wink.gif

faptul ca unii vor piste speciale sa circule cu 400 la ora mi se pare foarte normal- atata timp cat nu se fac din bani publici, poa' sa fie nu una, ci 1000 de circuite speciale din astea in jurul oraselor.
mi s-ar parea anormal daca s-ar circula cu 400 la ora in afara acelui circuit.
oricum devin offtopic cu ce as mai avea de zis.... nu ca acuma s-ar discuta prea la topic
Vlad6
QUOTE(Eduard RO)
Spune ca nu e obligatoriu daca nu vreau.Si nu cred ca am facut misto de masina cuiva, doar iam taiat un pic din elan si lam mai adus cu picioarele pe pamant ca prea exegera.Suntem aici ca sa purtam discutii despre masini nu sa auzim povesti vanatoresti.

Aici discutam despre limita de viteza. Discutam si despre masini dar in alte topicuri smile.gif
Eduard RO
Ma refeream la faptul ca situl se cheama masini.ro deci intuitiv ar fi sa fie vorba despre.... :scratchchin:
V l a d
Mai lasa-ne cu logica si interpretarile ca esti si enervant si plictisitor. Nu vezi ca lumea nu vrea sa iti raspunda la incercarile tale disperate de a creea un flame? Termina cu atitudinea asta ca jur ca daca se porneste o cearta din cauza ta o sa iei cel putin avertisment.
Nu mai jigni oamenii aiurea ca habar nu ai de unde are mariacu' masina sau cine i-a dat-o sau cati ani are, etc. Ca a mers ca nebunul prin oras nu e de laudat in nici un caz si va suporta consecintele, dar nu face tu pe lupul moralist si nu te lua de el aiurea ca nu ti-a facut nimic omul.
Eduard RO
Am scris gresit.Stergeti postu pls.
Mariacu
@Eduard RO: Cred ca tu ai ceva personal cu mine, nu stiu cum am reusit sa te enervez ca nu am avut tangente pana acum.... Cine cunoaste istoria modelului 944 stie despre ce este vorba, cine nu, e liber sa vorbeasca dar asta nu inseamna ca are si dreptate! Sunt foarte multe variante ale modelului 944.... Si chiar nu am nici o dorinta sa vorbesc despre masina mea cu tine pentru ca nu stii nimic despre acest model!

Imi pare rau ca tu consideri persoanele care mi-au admirat masina fraieri, asta arata lipsa de respect fata de ceilalti membrii ai acestui forum. Si eu am admirat masiniile altora, dar asta nu inseamna ca sunt fraier.

Ma bucur ca ti-a placut subtilitatea cu BMW-ul, daca vei citii mesajele mele de pe forum vei vedea ca am spus de BMW mai de mult, si pe fata, nu subtil. Iar daca te intereseaza, tot pe fata iti spun ca mai am o Skoda Octavia, un Ford Sierra si un Moskwich, dar si acest lucru se stia!
T u d o r
Eduard, esti rautacios. O discutie constructiva nu se poarta pe tonul asta provocator si jignitor. Daca doar vrem sa palmuim pe cineva (la figurat, desigur), atunci tonul tau este ok. Daca insa doresti sa ajuti un coleg de forum sa inteleaga ca a gresit (ceea ce este foarte adevarat si nici macar el nu a negat), atunci posturile tale sunt putin deplasate. Fara sa vreau sa te supar... beer.gif
G e o r g e
QUOTE(Eduard RO)
foarte frumos ca m-ai facut enervant si plictisitor.Mai trebuia sa ma injuri de mama si faceai o treba completa. parca nu aveam voie sa jignim pe altii dar na asta e. .


domnu , nu el v-a facut plictisitor si enervant ci altcineva , nu spui cine , persoana importanta mentionata chiar de dvs .

pe de alta parte , stiu cu siguranta ca experienta la volanul a dvs... dar stai ce e asta ?
QUOTE(Eduard RO)
Andrei am un golf 4, un cielo si un logan tdi biggrin.gif pe vine.

logan TDI ? cred ca ai ramas cu sechele de cand ai vazut un passat . este dci domnu atotstiutor.
QUOTE(Eduard RO)
Da masina tot de la taticu o are. :harhar:

inca o data , cati ani ai ?

QUOTE(Eduard RO)
Alex citeste ce a scris chiar el la topicul totul despre masina mea sa vezi ca am dreptate. blush.gif
Poate ca o sa se supere cativa pe mine dar nu ma pot abtine.masina lui nu este destul de veche ca sa fie o clasica(nci macar nu e modelul care trebuie) nici nu este destul de noua ca sa fie buna.Este pur si simplu o masina veche blush.gif asa ca nu mai laudati voi atata.Mi se pare ca si la top gear a fost o faza cu "porshuri" de ale lui mariacu(e erau chiar 944) luate cu 1000 de lire si concluzia a fost un dezastru.

eu tin minte emisiunea cu un 944 rosu pe care au incercat sa-l omoare si nu au reusit decat cu greu . masina aia mergea si mergea orice i-ar fi facut.
QUOTE
Nu stiu cati cai avea masina ta cand era noua dar acum multi is morti iar restul is batrani si obositi. :angel: Pricepe nu ai super masina ai doar o masina veche cu care incerci sa impresionezi fraierii.

dar o masina de epoca ar fi avut toti caii aia sub capota nu ? ai auzit de intretinere corespunzatoare ? ahhhh , nu ? ? ?
QUOTE
Si inca ceva mia placut cum foarte subtil ai strecurat mai sus faptul ca mai ai si bmw.Foarte subtil. blush.gif

nu , mariacu a zis de anul trecut ca are bmw si ca merge cu el iarna ca porschele nu se impaca cu zapada .
QUOTE
Cum era vorba aia?A da: lasa-ne lasa-ne. no.gif


si nu ziceai ca ai treaba si te retinem ? bac alea alea ... vezi ca a trecut simularea ... ce ai facut la ea ?
V l a d
umorul e o arma grea pe care trebuie sa invat sa o folosesc....

iar faza cu logan tdi m-a spart :clapping:
Andrei Suzuki
Auzi George,o fi auzit de Loganiada?
Cred ca ii ajunge pe ziua de azi. biggrin.gif
Vlad6
ma nu va luati de Logan ca al meu a mancat jeratec si zboara nu fuge smile.gif mai si depasesc viteza legala cateodata dar nu ma las prins biggrin.gif
Eduard RO
blink.gif Ma sunteti culmea.George foarte frumoasa si originala faza cu nu te-am facut eu prost ci ....Sincer te-ai gandit mult la ea?Lasand asta la o parte sa trecem la logan tdi....Chiar nu vedeti iconu de dupa el?Era o gluma(faceam misto de persoanele care cred ca tot ce e diesel e tdi) si credeam ca va prindeti dar se pare ca nu.....nu era vorba de emisiunea cand incerca sa distruga porshu ala ci de aia cand au cumparat fiecare cate unul(2 944 si un 928)dar nu conteaza asta important e ca ai putut sa ma pui tu la punct. blink.gif Bacul lam dat de mult stai linistit.Nu iti mai face atatea griji pentru mine.Asi continua dar mie frica sa nu iau ban sau ceva....dar tu continua sa spui prostii despre mine ca nu o sa-ti faca nimeni nimic. blush.gif
eddie
Eu ma abtin de la alte comentarii...
Oricum sper ca de acum tizul sa fie ceva mai serios in abordarea discutiilor de pe forum.
G e o r g e
QUOTE(Eduard RO)
blink.gif Ma sunteti culmea.George foarte frumoasa si originala faza cu nu te-am facut eu prost ci ....Sincer te-ai gandit mult la ea?

ma nu ... recunosc , imi vin pe moment si nu prea am timp sa le diger , le spun cum ies . dar ti-a placut ? recunoasta ca ti-a placut , hai , nu fii sfios .

QUOTE(Eduard RO)
Ma refeream la faptul ca situl se cheama masini.ro deci intuitiv ar fi sa fie vorba despre.... :scratchchin:

mai sa fie , mai sa fie ...


QUOTE
nu era vorba de emisiunea cand incerca sa distruga porshu ala ci de aia cand au cumparat fiecare cate unul(2 944 si un 928)dar nu conteaza asta important e ca ai putut sa ma pui tu la punct. blink.gif

ahhhh cealalta emisiune , dar vad ca sunteti pasionat de TG , chiar asa , n-am zis ca nu va retinem ? eu , doamne fereste , asta e treaba parintilor, n-am eu nici o implicare in activitatea mai sus mentionata .

QUOTE
Bacul lam dat de mult stai linistit.Nu iti mai face atatea griji pentru mine.

nu se vede ...
ia uite :
QUOTE
Asi continua dar mie frica sa nu iau ban sau ceva....dar tu continua sa spui prostii despre mine ca nu o sa-ti faca nimeni nimic. blush.gif

dar continua , ca eu nu am spus nici o prostie , doar am comentat ca si dvs. avem dreptul la propriiele opinii , nu ? sunt parerile mele si mi le expun . comunismul e inca proaspat in sufletul tau de copil , sa inteleg.

PS : asi sunt aia din perechea de carti , stii full de asi , careu de asi ... wink.gif
Eduard RO
Din nou mai dat gata.Cum reusesti? biggrin.gif
QUOTE
dar continua , ca eu nu am spus nici o prostie , doar am comentat ca si dvs. avem dreptul la propriiele opinii , nu ?

E internet aici de asta se mai strecoara greseli. blink.gif
G e o r g e
domnu ... aia e tastatura tampita , si tasta i se mai blocheaza , dar matale n-ai scuze ca i e depaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte de s wink.gif sau invers , oricum o iei tot nu -ti iese pasenta wink.gif

dar mai incearca , acum ca tot te-ai prins , doar sa nu-ti dai drumul . ramane cum am stabilit , da ?

QUOTE(Eduard RO)
Din nou mai dat gata.Cum reusesti? biggrin.gif

adica luna mai ... nu ?
T u d o r
Asa, ca o observatie de folos pentru mai tarziu... "mie" se citeste
"mie", dar se scrie "mi-e"... Nu ca sa fiu rautacios, dar si bac-ul se poate lua in fel si chip. :angel: La fel si cu "mia"....

Cat despre emisiunea aia, parca unul dintre 944-uri era 924. Asta, ca sa mai schimbam si vorba, ca poate-i ajung si lui cate a citit.

Daca mi se permite o concluzie, as indrazni sa zic ca ceea ce a facut Mariacu este perfect iresponsabil, ca dupa aceea s-a responsabilizat si e cazul sa nu mai facem pe ingerii unii dintre noi. De gresit, mai grav sau mai putin, am gresit cu totii. Gravitatea faptelor noastre nu suntem noi indreptatiti sa o judecam, ci sunt legi pentru asta. Crede cineva ca a bea un paharel inainte sa te urci la volan este mai putin iresponsabil? Sau sa iti cauti telefonul in geanta in trafic? sau rujul? biggrin.gif
G e o r g e
de acord, dar mariacul si-a asumat greseala !!! eduard face pe lupul moralist , cu bacul de abia luat .
Andrei Suzuki
QUOTE(G e o r g e)
cu bacul de abia luat .


Esti sigur? biggrin.gif
Hai gata ca presimt ca o sa se lase cu avertismente. :angel:
G e o r g e
QUOTE(Andrei Suzuki)
QUOTE(G e o r g e)
cu bacul de abia luat .


Esti sigur? biggrin.gif
Hai gata ca presimt ca o sa se lase cu avertismente. :angel:

domnu , eu tot il astept pe eduard sa zica cate masini peste 200cp a condus , matale mai stai un pic si asteapta la rand , ca se da pentru toti .

pe cuvant de pionier .
HalbaSus
In emisiunea top gear la care faci referire a fost un 924 (care nu e tocmai un porsche adevarat), un 944 si un 928 (V8). Si da, au fost cumparate pentru sume derizorii... tocmai fiindca au fost cumparate pt sume derizorii erau vechi, neintretinute si in general varza. In plus 944 s-a fabricat intre 83 si 91. Nu e tot una un 944 din 83 cu unul din 90. Faptul ca a putut atinge viteza respectiva pe o distanta relativ scurta dovedeste ca masina e bine mersi, intretinuta si nu trebuie vanduta pt un passat. Eu unul stiu ca as fi obtinut o viteza aproximativ egala dar as fi avut nevoie de un drum de vre-o 3 km drept... si putin in panta daca se poate smile.gif.

Mie sincer mi-ar trebui o vechitura din aia... numa' asa sa moara "fraierii" de ciuda :harhar:
Eduard RO
ma george esti culmea.
QUOTE
domnu ... aia e tastatura tampita , si tasta i se mai blocheaza , dar matale n-ai scuze ca i e depaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte de s sau invers , oricum o iei tot nu -ti iese pasenta

Da e-ul cum a ajuns acolo?Iti ramane si tasta "e" blocata? biggrin.gif
G e o r g e
mai draga , matale esti mai perseverent ca cillit bang ...

prietena ta stie ? sau nu ai ... ca daca nu ai se intelege de unde atata perseverenta . si mai lasa naibii canalele de xxx ca numai prostii inveti .

pfffff tineretul din ziua de azi .
Skywalker
Mei nu va mai certati ca nu-i frumos. Ce conteaza cati Cp are masina conteaza cat e de grea sunca care apasa constant pe o pedala mica aflata in dreapta soferului.
Limita de viteza este... cea legala blush.gif
Eduard RO
Tu ai inceput cu greselile.Eu doar ti-am aratat ca aici se scrie in graba si ca nu sta nimeni sa citeasca de doua ori ce a scris.Nu iti mai face atatea probleme pentru mine ca poate faci riduri.... blush.gif
James Kilowatt
@George
Care tineret?
Eu la 3x de primaveri ma simt mai verde decat decat doi de 15 rolleyes.gif
G e o r g e
pai ce stii tu la varsta ta ce sunt ridurile , las' ca te vad eu mai tarziu wink.gif

pe de alta parte , la mine problema este tastatura la tine este localizata mai sus , mult mai sus ... dar te faci tu mare si ne bati pe toti .
guerilla
banuiam eu ca nu poate fi o zi linistita la cum ploua afara.
George, tu ce ai mai de te legi de copii?? biggrin.gif
EduardRO, las-o si tu mai usor ca nu te baneaza nimeni azi. maine nu se stie, dar azi ploua si s-a inchis la administratie mai devreme.
si chiar, cati ani ai? beer.gif
Halba daca gasesti junkuri din alea de porsheuri da de veste. vreau si eu doua. una sa-nvete nevasta sa conduca, sa nu stric dacia laugh.gif
G e o r g e
un junghi de 1000 lire si 300 cp vreau si eu wink.gif
guerilla
QUOTE(MR28673)
@George
Care tineret?
Eu la 3x de primaveri ma simt mai verde decat decat doi de 15 rolleyes.gif


unde x tinde la infinit? sper ca x nu e de forma aa, ab, nu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.