Help - Search - Members - Calendar
Full Version: alarma pentru logan
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Florin74961
Salut.
Recomandati-mi si mie va rog o alarma? Nu stiu de care sa pun si nu prea le cunosc. Ce trebuie sa aiba o alarma (ce senzori) cand o cumperi? Nu prea as vrea sa dau mai mult de 5 milioane pe ea. Ma incadrez pentru o alarma bunicica in banii astia? Am auzit ca cele de la Dacia sunt cam nasoale.
T u d o r
Vezi un Eaglemaster. Este o alarma buna, sunt la a doua masina cu una dintr-astea si nu am avut probleme cu nici una. Are senzori in 2 faze, sa nu-ti trezeasca tot blocul de la un caine sau o masina mai mare care trece prin imprejurimi. Eu am pus si portbagajul pe un buton, sa se deschida separat si din telecomanda. Telecomanda bate de la mare distanta (cam 100m am incercat-o eu).
Sa nu uit ce era mai important... biggrin.gif M-a costat cu tot cu montaj 3mil si ceva, nu mai tin minte cat. Mi se pare o optiune buna la banii ei.
Florin74961
Mai am un prieten care are tot Eaglemaster si se tot plangea de ea, ba ca se declanseaza aiurea, ca are sunetul prea comun.
Tu ai pus-o la dealer cand ai luat masina?
T u d o r
Nu, am un prieten care se ocupa cu muzica aftermarket, alarme, dvd-uri de masina, de-astea. smile.gif
Sunetul este un coctail de diverse modele de alarme, iar prima treapta a senzorului are vreo 4-5 piuituri succesive.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.