Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AAA AUTO
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
Pages: 1, 2
alin73922
blink.gif salutare,people!!!!
Pareri si tot pareri, dar se pare ca nici unul dintre voi nu a fost un real client al AAA Auto. Speculati si generalizati...
Mercy pentru feedback!!!
alin73922
blush.gif
COMPLETARE:
cu toti, sunteti impatimiti al fenomenului auto...ca altfel, banuiesc , ca nu ati pierde vremea pe un astfel de forum...
Un lucru este sigur: romanii nu stiu sa cumpere o masina noua, cu atat mai putin o masina la mana a doua...din pacate nu am condus un golf 2 sau un batran kadett in copilarie...ca sa ne dam seama , acum ce inseamna utilitatea si valoarea unei masini. Si din cauza acestui lucru, apar astfel de discutii, care pun in balanta daca masini lu' Nea cehu este mai buna decat masin lu' Nea ionel (car dealer ul de la coltul blocului).
Atunci cand vrei sa vinzi o masina trebuie sa intelegi ca nu vei scoate acelasi pret de la achizitie, nici pt masini noi , si cu atat mai putin pt masini SH. Iar Nea cehul cu siguranta nu a venit in ROmania sa dea lui x 100.000 de euro pe o masina, ca atat vrea el...fiindca el nu vrea sa fie preten cu x , ci vrea sa faca bani.VREA SA FACA PROFIT..asa cum si X vrea sa castige la masina lui. Dupa cum spunea cineva, fiind o piata imensa si deschisa unde concurenta este acerba, se va dovedi in timp dc nea cehu vinde produse de calitate sau produse "cosmetice". Un lucru e sigur era nevoie de un inceput, de un pionier in domeniul asta , domeniu care pana la aparitia lu' Nea cehu nu platea impozit statului roman, asa cum platiti voi...
bicycle.gif
V l a d
ei hai ca poate stim sa cumparam o masina noua. Problema lui AAA este ca subevalueaza masinile pentru a obtine profit, asta e problema de fapt. Nu e vorba de 100.000 euro pentru ca asa vreau eu, ci e vorba de un pret corect pentru masina ta. E normal sa pierzi bani la revanzare, dar nu e normal sa pierzi peste 50% in 2 ani doar ca sa zice AAA. Daca ei reusesc sa pacaleasca anumiti oameni sau sa puna mana pe masinile unora care au nevoie urgenta de bani, asta nu inseamna ca le evalueaza corect. Prefer sa vand masina singur decat sa merg la ei, asta e clar.
mihai58026
@alin
esti suspect de impatimit pe tema asta..
nimeni de aici nu s-a legat strict de profitul pe care il obtine AAA, ci de neprofesionalismul lor.. citeste postul cu referire la Smart.. sau de modul banditesc si de scuze puerileoferite cand sunt prinsi cu mata in sac..daca esti de la AAA, foarte bine, poate isi vor insusi critica si poate ne oferi o explicatie plauzibila si nu o divagatie pe tema automobilului condus mai demult, fie el Kadet sau Golf 2, sau a faptului ca stim sau nu sa cumparam masini.... daca nu esti de la AAA, iarasi e bine, poatre acest post iti va atrage atentia asupra a ceea ce cred eu ca este de fapt subiectul topicului
TINI
Alin, se pare ca mai multi am fost clienti reali ai 3A.Tu ai fost sau stii mai multe despre ei ? De bine vreau sa zic, ca de rau nu "duce" lipsa.
Pai cum poti sa spui ca nu am fost client 'real' al lor cind am negociat cu ei pretul pentru masina mea, si-mi dadeau ceva super infim.Eram client doar daca le vindeam masina la pretul oferit de ei ? NU. Am fost client si nu am acceptat pretul jignitor pe care m-i l-au oferit.Si cam asta e politica lor.
A K U
Eu nu lucrez la ei, nu am prieteni acolo si nu vreau sa le fac niciun fel de reclama, nici negativa, nici pozitiva. Mi-am cumparat masina de la ei si am fost multumit de felul in care s-au miscat, lasand la o parte micile probleme care probabil pot aparea si la cel mai bengos dealer de masini de lux. Dosarul mi-a fost aprobat foarte repede, numerele rosii m-asteptau la ei, m-am dus si mi-am luat masina. Deci, sunt pareri si pareri... arigato.gif
Maff
Heh, cum adica n-am fost clienti ai 3A?Pai cum sa fim clienti daca s-au purtat ca niste jegosi?Adica in momentul in care isi bat joc de tine pe fata la evaluare tu zici ca este profesionalism?Eu cred ca nu.Si nu sunt singurul care s-a plans de chestia cu neprofesionalismul.Dupa cum am zis, esti suspect de alaturi de ei.Poate iti dau o prima la salariu daca scrii aici?Orice ai zice tu, ai fost singurul care a vorbit de bine despre ei.Asta inseamna ori ca tu nu citesti posturile si scrii doar de dragul de a scrie, ori lucrezi acolo (ceea ce este cel mai plauzibil, avand in vedere inversunarea cu care ii aperi si cu care refuzi sa crezi niste fapte reale).
mihai58026
off topic
Maff, crezi ca tre' sa-l invatam pe Alin sa-si scrie numele corect: AAAlin?
:angel:
sergiutruta
Eu cred totusi ca un patron si-ar apara firma...nu un angajat. Adica voi daca trage cineva in firma la care lucrati sariti in apararea ei? Eu sincer, nu. Da' de, romanu e suspicios din fire.
V l a d
inseamna ca nu esti multumit de locul in care lucrezi blush.gif eu as apara firma unde sunt angajat. sunt offtopic :ban:
stelian61244
parerea mea ? sincer ? incearca sa profite cit mai mult de cei care vor sa-si vinda masina urgent din diferite motive si nu au timp sa umble si prin alte locuri.
sa va spun patania mea cu AAA auto : am vrut sa vind un SMART din 2001,pretul pietii era pe la 4800-6000 euro,telefonic mi-au oferit 7000 si mi-au spus sa vin la ei pentru evaluarea finala,constient ca urmeaza sa scada din pret,intrebarea era cit scade ? surpriza a fost cind am ajuns la ei :3500,le spun sa dea macar 4000,ei nimic ,le spun ca ma mai gindesc si am plecat linistit spre birou , o pun pe internet si in 2 zile o vind cu 4500 fara probleme,concluziile le trageti singuri despre ei, ca eu o am pe a mea despre ei !
stelian61244
si am uitat sa va spun ceva : cine a cumparat masina tot cu vinzari-cumparari auto se ocupa , deci se poate si mai bine daca cauti prin mai multe locuri (si erau firma romaneasca ).
S O R I N
Din cate imi dau eu seama ,idee lor este sa te faca sa vii acolo cu

masina.Isi inchipuie probabil ca oamenii au nevoie de bani si incearca sa i

prosteasca...La tel. sunt in stare sa o evalueze la cat mai mult numai sa

te faca sa vii acolo..

Halal firma..... :puke:
Andrei Suzuki
Pana la urma urmei,fraier e ala care da,nu ala care cere. In cazu asta,fraier e ala care da masina,nu ala care ofera o suma de nimic. wink.gif
S O R I N
Da,da...dar prea isi bat joc.Si mai i au si la misto oamenii..... :argue:
iulian-52
Si stitzi ce ma intriga si mai mult ,erau oameni care vroiau sa cumpere de la ei (aia nu au acces la internet di daca nu ziare si reviste nu cumpara?)

Si se mai intreaba unii de ce ne i,,ntegreaza ,,in europa.

daia sa ne PAPE CU TOTUL
Giorgio103125
NU UITATI CEVA IMPORTANT. KM SUNT MASLUITI. SAPTAMANA TRECUTA AM VRUT SA CUMPAR UN GOLF 4 DIN 2002 CU 90 000 KM LA BORD...

REAL 215 000 IN 2005. DUPA 2 ANI DE FUNCTIONARE NU MAI APAREAU INTRARI.

RASPUNSUL LOR. REDUCERE 200 EURO.
NU CUMPARATI DE LA AAAUTO. ATENTIE SI LA MASINILE CU ASA ZISE CARTI. STAMPILELE SUNT NASPA. SAMSARII SUNT OAMENI CINSTITI.
Giorgio103125
[b]Toate masinile fabricate dupa 2000 au salvate in serverul producatorului nr km, log reparatii, schimb ulei etc... atunci cand clientii se prezinta la serviceul autorizat. Evident, ca sa pastrezi garantia trebuie sa ajungi acolo, asa ca in primii 2 ani la VW, 3 la Toyota, samd exista informatia.
Producatorul pune la dispozitie aceste informatii la cerere...
Trebuie doar sa le furnizati nr sasiu. Ve-ti fi surprinsi.
PS Este posibil sa informatia sa coste, dar va asigur ca merita. [/b]
BandiT
salut.
din pacate nu am citit acest topic inainte de a ma duce la AAA auto.
faptele:
am de vanzare o masina (renault).pretul pietei e pe la 8500...9000 euro.
masina are carte service, km reali(din cate stiu eu) si e in stare f. buna , ptr. cei 4 ani vechime pe care-i are.este full options(climatronic,cd cu comenzi lavolan,esp,abs)
la telefon au fost foarte amabili , dar mi-au oferit 8300 euro..
in principiu am fost de acord, mi-au facut o programare si am mers la ei.
un baietica de vreo 25 ANI s-a uitat la ea, a pornit motorul, a deschis usile etc si a plecat inauntru sa vorbeasca cu "colegii de la praga" ...in timpul asta eu m-am uitat prin parc si am vazut masina ca a mea cu 9000 de euro , dar care nu avea dotarile bogate care le am eu si era mai batrana ca ani...
dupa 5 minute de stat gura casca prin ploaie si plimbandu-ma prin parc , vine baietica si-mi spune ca ofera maxim 7000 euro cash.
sau 7300 euro daca cumpar o masina de la ei...
bineinteles ca l-am refuzat .
l-am intrebat care e motivul scaderii asa drastice a pretului si mi-a spus ca cei 8300 euro ofertati telefonic erau valabili daca masina era impecabila si DACA CUMPARAM ALTA MASINA DE LA EI. dar tipul de la telefon (radu stefan) nu a mentionat acest "amanunt" adica pretul e valabil la buyback.
in plus, masina mea nu e lovita, are carte service, are km putini si are ani putini ...nu i-au gasit nici un defect...dar nu au vrut sa-mi dea un pret decent.practic masina e impecabila...nu au facut drive test , nimic.
mai mult, am incercat o negociere , si am spus ca o dau la 8000 euro.
baietica s-a dus din nou in baraca lui sa vorbeasca cu sefii , si m-a lasat in ploaie afar inca 5 minute.a venit bucuros si mi-a spus ca imi ofera 7200 euro cash.
mi-am bagat p... si am plecat nervos ca am pierdut o jumate de zi ca sa ma frece ei la melodie.
am sunat apoi la nr. lor de telefon si am cerut sa vorbesc cu departamentul de reclamatii unde le-am spus parerea mea despre modul lor de tratare/negociere cu clientii si i-am rugat sa nu ma mai sune sau sa-mi trimita sms publicitare (primisem vreo 2..3 in decurs de 6 zile) si am spus ca o sa povestesc patania pe forumurile auto ca sa stie lumea cu ce au de-a face.
din pacate , daca eu citeam acest topic inainte , nu mai treceam prin aceasta experienta neplacuta...
deci daca nu sunteti disperati sa va vindeti masina, nu va incuracati cu AAA Auto.
bafta.
Daniel82791
Trebuie sa faca si ei un ban, si atunci negociaza oricat de murdar.

Nu uitati ca ei fac asta de 10-15 ori pe zi pe cand noi o facem odata la 2-5 ani, in functie de cat de repede se plictiseste fiecare de masina.

Si aceste tactici merg, statistic. Altfel nu le-ar mai folosi.

Aceeasi tactica o folosesc daca te duci acolo, se uita la masina, iti ofera 10 lei pe ea, tu negociezi, ca esti dur, si le ceri 12, el zice "stai sa vorbesc cu shephoo' ", se duce, bea niste apa, se intoarce si zice "ma scuzati, e penibil - stiu, dar shephoo nu vrea in ruptul capului sa oferim mai mult de 9 lei.

Eu am vandut o Mazda 6, ei mi-au oferit 11500, eu le-am cerut minim 12000, tipu a plecat s-a intors si mi-a oferit 11000.

Am plecat si eu, nu m-am mai intors si am vandut-o cu ( ati ghicit ) 12000 "direct la client", care sper ca o foloseste cu mare placere si astazi.

Nu va duceti la AAAAuto. Dar daca va duceti, nu va enervati!
BandiT
adevarul e ca nu m-am enervat tare, mai mult am fost dezamagit(adus cu picioarele pe pamant)...
m-a deranjat faptul ca nici macar nu au facut test drive...
s-au uitat un pic la ea si de la 8300 euro , mi-au oferit 7000...
ma rog
am pus-o pe site-uri de specialitate si sper sa o vand cu un pret decent.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.