Help - Search - Members - Calendar
Full Version: emisiuni auto
Masini.ro Forum > Discutii generale > Mass Media
Pages: 1, 2
C Z R
pai topgear de pe bbc transmisa si pe antena3, Fifth Gear care era pe explorer, o emisiune de pe m6 turbo parca, roata de rezerva, promotor si autorun cand exista a lui lazarus!
Nonn
Tampitii astia de la Antena3 iar au comis-o! Auzi la ei: Lamborghini Gallardo = Lamborghini "GUIDO"!!!!! blink.gif Si de vreme ce nu putea sa fie singura ocazie de dat cu batul in balta, au taiat sfarsitul emisiunii si il vor difuza dupa stirile de la 23:00! Dar oare cine e de vina ca nu se incadreaza emisiunea in ora alocata? Ei, bineinteles, cu cele 3 intreruperi pentru publicitate! :bandit: Nu stiu cum le permit astia de la TopGear sa-si bata joc in halul asta de emisiunea lor! Eu nu le-as mai vinde drepturile pentru ea! :minigun: O adunatura de imbecili fara pic de respect pentru telespectatori! :bash:
gabi4
daca tot suntem la capitolul antena x, ce parere aveti despre emisiunea roata de rezerva? blink.gif .sincer eu la aceasta emisiune m-am saturat sa vad prezentari facute pe diapozitiv si drive-test-uri efectuate in restaurante :bash:
Watcher
Dar la A3 problemele nu apar numaila emisiunile auto smile.gif
La o stire despre salonul de la Geneva, prezentatoarea citi de pe prompter:
"au fost prezentate si noile modele mercedes : CLS 65 AMeGe si varianta cu 2 portiere CLK 55 AMeGe"
Is that cool or what?
Andrei Suzuki
Saracii aia de la A3 se vede ca n-au nici o treaba cu prezentatu.N-ai ce sa le ceri.
Cat despre roata de rezerva,chiar imi place.E printre singurele emisiuni facute chiar de specialisti,care stiu ce vorbesc. Cele mai idioate mi se par "la limita" de pe B1(parca asa ii zice) si pro motor.La limita cel putin e....varza.Am vazut Samabata asta...doamne,ce cadre,ce filmari....niste efecte de nu mai intelegeai nimic.Oribil.
guerilla
scuzati-mi ignoranta, dar ce e B1? e post tv? :angel:
gabi4
QUOTE(guerilla)
sdar ce e B1?:angel:


e post xxx laugh.gif
mike.omega
B1 TV sunt unii cu sediu pe calea victoriei al caror program nu starneste interesul nimanui aproape tongue.gif
Emisiunea lor auto se numeste La limita si in afara de vremurile in care prezentau reportaje de pe la competitiile de off-road si retromobil club ro si actiunile sale nu a iesit in evidenta cu nimic
gabi4
ciudat ca astia de la b1tv au o groaza de prezentari auto, fata de altii care se uita la videoproiector tongue.gif
Andrei Suzuki
Ce rost are sa faci o groaza de prezentari auto daca sunt niste porcarii? Calitate sau cantitate?
mike.omega
QUOTE(gabi4)
ciudat ca astia de la b1tv au o groaza de prezentari auto, fata de altii care se uita la videoproiector tongue.gif


Adica sa ma uit la B1 tv cum cica testeaza nu stiu ce asa zisa masina de teren pe un drum accidentat pe unde poti trece cu o masina normala?! blink.gif
gabi4
QUOTE(mike.omega)
Adica sa ma uit la B1 tv cum cica testeaza nu stiu ce asa zisa masina de teren pe un drum accidentat pe unde poti trece cu o masina normala?! blink.gif

si sa ma uit cum mananca si beau aia 2 intr-un restaurant uitandu-se la ce frumos au parcat c6-le afara? blink.gif
Andrei Suzuki
Fiecare cu optiunile lui.
Dar sunt 90% sigur ca daca aia de la TopGear ar fi facut asa,considerai ideea....cool. biggrin.gif
Atar
Mai tineti aminte emisiunile de la Prima de acum 3-4 ani?
Tineti minte "poeziile" alea de comentarii?
Mie alea mi-au placut. Erau ca un omagiu adus automobilului.
Emisiunea nu spunea nimic tehnic, practic, numai poezie. Impecabila.
(dupa parerea mea)

Cea mai proasta a fos Auto Run.(Lazarus)

Si UrsaMare ma enerveaza.
Luka
UrsaMare apare la aia de pe National?
Este cea mai proasta emisiune pe care am vazut-o vreodata, cu cel mai slab prezentator. Slab din pct de vedere al televiziunii, n-are nici o treaba, cred ca-i emotiv smile.gif
Bineinteles, nu luam in calcul Promotor...
Florin-414
Ala de la National e Heimann, e o vedeta a lumii auto romanesti.
UrsaMare e super-starul de la Roata de rezerva de la Antena 1

De ce nu iti place emisiunea de la National, numai saracu Heimann stie cat s-a uitat la alte emisiunii ca sa faca si el ceva mishto, si i-a iesit un kitsch.
Luka
Aha, m-am desteptat biggrin.gif
Ce sa zic, s-o fi chinuit el, dar nu i-a iesit deloc. Nu are talent de TV, asta-i viata.
boty
Fratilor a aparut o noua emisiune "auto". :wave: roata la roata pe tvr 2 sambata pe la 11. E realizata de baietii de la vita de vie si e mai mult o emisiune de divertisment decat una strict auto ,dar oricum foarte funny cu niste subiecte de toata caterinaca ex: top cea mai manea masina dacia taxi sau mert 600 sel sau basculanta. biggrin.gif .
Oricum e mai bune decat celelalte care imi arata filmele de prezentare de la producatorii :boxing: si oricum aceleasi masini le gasesti toata sambata. :evil: :minigun:
Watcher
Are cineva inregistrata (ripuita) emisiunea TOP GEAR de aseara?
Sau are cnieva idee de unde as putea-o gasi? Ca am vazut numai bucatele si mi-ar placea foarte tare sa o vad pe toata smile.gif blush.gif
Maff
A fost haioasa emisiunea de aseara cu race-ul intre Aston Martin si patinator............
mike.omega
Bietu Aston era un XK8 nou dar asa e cand au acelasi designer tongue.gif
HalbaSus
Eu am toate emisiunile top gear din 2002 pana in prezent... le poti lua de pe site-uri cu torrente (si presupun ca nu e ilegal sa distribui inregistrari TV... deci va rog nu cenzurati asta biggrin.gif).

pentru cei care nu sunt familiarizati cu torrente-le le recomand urmatoarea treaba:
downloadati si instalati bitcomet de pe www.bitcomet.com
dupa ce ai instalat bitcomet mergi pe www.mininova.org si cauti "Top Gear" gasesti acolo cam toate emisiunile facute vre-odata... numai sa ai net bun (presupun ca nu esti pe dial-up).
Maff
Heh, eram in trecere prin dormitor si n-am vazut prea bine, tocmai plecam la tipografie.Oricum era funny.
Luka
QUOTE(boty)
Fratilor a aparut o noua emisiune "auto". :wave: roata la roata pe tvr 2 sambata pe la 11. E realizata de baietii de la vita de vie si e mai mult o emisiune de divertisment decat una strict auto ,dar oricum foarte funny cu niste subiecte de toata caterinaca ex: top cea mai manea masina dacia taxi sau mert 600 sel sau basculanta. biggrin.gif .
Oricum e mai bune decat celelalte care imi arata filmele de prezentare de la producatorii :boxing: si oricum aceleasi masini le gasesti toata sambata. :evil: :minigun:


Am vazut-o si eu sambata asta. Au comparat un Impreza cu un Mustang GT.
Probele erau parcurgerea unui mic circuit conducand un sofer amator si un pilot, iar o alta era de atractivitate a masinii. Mai precis, se asezau primii la un semafor, asteptau sa se faca verde si cronometrau in cat timp ii claxonau ceilalti smile.gif Care era claxonata mai tarziu, castiga proba asta (a castigat Impreza)
llorry
reclama. ban pt totdeauna. daca mai intri si postezi asa ceva, vei avea ban pe IP.
Watcher
In ultima vreme tot nimeresc la tv 'emisiuni' auto.
Saptamana trecuta pe ZEROtv doamna lazarus@gmail.com citea niste texte despre noul mercedes 'sele' AMG si nu puteam sa pricep de ce e atata spatiu inauntru.
Pana au filmat din afara unde scria clar 'CL 63 AMG'. Buun. La naiba, nici sa stii sa citesti nu trebuie ca sa prezinti la 0tv.

Azi nimeresc pe ProMotor la prezentarea noului Accord, si raman acolo.
Merge bine emisiunea. Se termina segmentul cu Accord si
ZDRANG se duce totul de rapa:
'sunt miss venezuela si va prezint nu-prea-stie-nimeni-ce: se plimba intr-un Colt prin parcare pe la Casa Presei, in mod evident pornind PROST motorul: adica dand de cheie si tinand-o acolo vreo 10 secunde biggrin.gif:D
Pe parcursul intregului segment am vazit cum isi da cu gloss pe buze, cum isi aranzeaza parul in olinda, etc.
Si apoi vine interviul, pune Cihulescu niste intrebari inutile, si in sfarsit intrebarea esentiala pentru orice emisiune auto: 'care e fotbalistul tau preferat' ninja.gif

Urmatorul segment prezentare Smart MHD - cu sistem care opreste si porneste motorul la fiecare frana la semafor. Si zic ei sa faca testul daca nu ar fi mai bine sa opresti singur motorul din cheie, citez 'cum ar trebiu sa faca orice sofer responsabil pentru a reduce poluarea' ninja.gif

MAMA DRACULUI DE TREABA teehee.gif
laurentiu
Mie cel mai mult imi place emisiunea lui Ursa Mare pentru ca este altceva. M-am saturat sa vad la emisiuni de masini fotbalisti sau femei care se cred mari vedete scotandu-si la vedere "balcoanele", au foarte multi bani si nu stiu sa lege doua vorbe. Emisiunea lui Ursa Mare se adrseaza altei categorii de telespectatori. Imi place ca face haz de necaz la o masina si modul in care prezinta o masina este unul mai simplist, pentru tot poporul. M-am saturat sa vad niste reportaje sau descriei "a la Heimann" care nici nu stie sa vorbeasca.
Deci din partea mea Ursa Mare are o bila alba. thumbsup.gif
adi.mitrea
Daca tot ne-am apucat de dezgropat topicuri, treaba cu emisiunile auto sta asa:

1. Bugetele sunt mici
2. Daca faci misto de o masina sau o dai in negativ, nu mai ai contracte, nu mai primesti masini la drive-test, bugetul devine si mai mic
3. Nu poți testa o mașină pe bune pentru ca:
- piste nu exista si aia care e (amckart) costa 300 de euro pe ora de inchiriat
- daca bagi un SUV sau un 4x4 pe coclauri si ramai cu el pe acolo, ce te faci? cu ce-l scoți din nămol?

Și până la urmă toate sunt legate de bani...

Ursa Mare e meseriaș. Și mie îmi place de el. La B1 apreciez că măcar merg cu mașinile (alții gen pro tv cică au testat nu știu ce mașină, iar aia are numere de germania, austria sau mai știu eu ce. alea sunt filme de la importatori, peste care e adăugat comentariul).
Bestia_vera_nera
promotor
StefanVVTi
Niciuna! ... Masini.ro!
laurentiu
Stefane, asta mi-a placut frate! thumbsup.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.