Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Modificari in regulamentul sezonului 2010
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1 > History
Pages: 1, 2
FAR EASTERN
Hey, man, tocmai ma intrebam ce mai faci, ca nu te vazui de mult pe aici...
Oana
Hispania Racing (ex Campos)... cu cea mai urata masina din acest sezon. Parerea mea


si ultima lansare

SLS AMG Safety Car, prezentata la salonul de la Geneva

de ce este nevoie de o masina atat de rapida in conditiile in care atunci cand iese pe pista nu merge mai repede decat o caruta? masina medicala inteleg, desi pe aia nu au schimbat-o...
20krpm
in ultima saptamina incepusem sa ma plictisesc sa mai citesc articole despre formula 1. parca toate comentariile erau scrise de indivizi exaltati. toti si-au pus dioptriile alea mari ca sa vada ce-o sa produca michael, si-au pregatit pumnii sa si-i bata unu de altu cind or sa-nceapa sa se certe lewis cu jenson, si isi studiaza in oglinda o figura relaxata pentru cind o sa devina clar ca alonso alearga mai bine decit massa. bine fac: ziaristi cum sint, oricare din subiectele astea le va oferi suficient material ca sa isi poata scrie articolele saptaminale.

intre timp pe circuit sint doua echipe cu masini bleumarin, despre care cu greu auzi ceva. le recunosti usor, pentru ca pentru ele circuitul pare ca n-are curbe, parca are numa unghiuri, coltzuri, asa de bine-s lipite de asfalt. mai sint doua masini albe care n-au avut vreme nici de abtibilduri, nici de un website, nici macar sa-si schimbe numele. daca vreti sa purtati tricouri cu "vote for pedro", sau sa gustati spectacole a la takuma sato, uitati-va bine dupa ele. mai sint masinile de la fifi, cum le spun eu, force india formula 1, care au inceput sezonul asta numa bine din pozitia in care l-au incheiat anul trecut: party spoilers. williams pare a fi prins viata, iar renault nu pare a fi decazut mult fata de forma de anul trecut. din cind in cind, robert kubica, the hulk, sau rubens, oricare dintre ei se pot instala pe lista de surprize.

din pacate restul echipelor sint o trista proiectie a ceea ce inseamna sa nu ai suficienti bani sa pregatesti o masina, si sa n-ai suficienta vreme sa-i faci testele. pot spune ca azi dimineata ii tineam pumnii lui bruno senna, nu ca sa scoata un timp rezonabil, nici ca sa nu i se strice masina, ci ca atunci cind o fi sa i se strice, sa poata sa o tirasca cumva inapoi la garaj. pentru ei, o mare pierdere ar fi fost sa ramina cu masina in cimp, si sa piarda ore pretioase de teste. e destul de trist cind te gindesti ca de la lotus, hrt sau virgin nici macar nu te poti astepta la surprize.

sint 8 soferi pe care toata lumea ii priveste ca pe un fel de abonati la podium. dar mi-e teama ca anul asta spectacolul cel mai savuros o sa vina din alta parte.
Oana
nu ar fi o surpriza ca barrichello sau kubica sa castige o cursa, doua (ca mai multe nicio sansa). de fapt, cam la asta s-a rezumat cariera lor din ultimii ani. pentru mine ar fi o surpriza sa castige alguersuari, buemi sau chiar kovalainen...
insa sezonul va fi foarte interesant vazut prin prisma noilor piloti. sper din tot sufletul ca bruno sa nu aibe o cariera ca a lui piquet si kobayashi sa nu se intimideze din primele curse.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.