Help - Search - Members - Calendar
Full Version: frane a4 1995
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi > A4/A5
mihai1983
acum maxim 1000 km am schimbat toate placutele de frana, atunci cand pun frana se duce pedala pana jos si daca apas mai tare (cand pedala este deja la podea ) incepe sa intre abs (trepideaza pedala ) si bineinteles ca nu franeaza cum trebuie. In schimb daca ridic piciorul de pe frana si calc frana inca o data frana prinde cum trebuie. Problema asta am avut-o si inainte sa schimb placutele. Lichidul de frana nu l-am schimbat ( este tot acelasi ca si la placutele vechi ). Daca ma puteti ajuta sa imi spuneti care este problema?
iulian_1976
Trebuie verificat sistemul abs nu e normal sa intre ,asta daca nu era polei si eventual o aerisire a sistemului de franare. Lichidul de frana daca are culoare ,,murdara ,, trebuie schimbat. Un mecanic bun te rezolva nu este ceva dificil.
mihai1983
Nu mi se pare ca lichidul este murdar, insa am observat ca este peste nivelul maxim ( probabil ca fostul propriatar a pus lichid mai mult sau a crescut nivelul din alte cauze... ). Poate sa creasca debitul lichidului din alte cauze??, sau este vreo problema daca este peste nivelul maxim?
iulian_1976
1.Lichidul de frana este Dot 4 ,poti pune Dot 4 + dar niciodata inferior de 4 , culoarea trebuie sa fie clara la mine e albastru , sa nu aiba impuritati , culoare spre negru de exemplu.
2.Da ,,poate creste,, cand sunt uzate placutele lichidul de frana scade in borcan, desigur se completeaza ,dar atunci cand se schimba placutele,lichidul revine in pozitia initiala + ce ai adaugat (cand scazuse in borcan) .Daca chiar e mult peste scoatel cu o seringa. Lichidul de frana este coroziv din cate stiu sa nu dea pe afara din trepidatii.
3.Du-te la un mecanic sa verifice sistemul de franare,nu e nevoie reprezentanta ,sistemul de franare e acelasi
la toate masinile ca principiu.
-poate fi abs cu problema
-furtun gaurit ce prinde aer
-servofrana cu garnituri terminate
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.