Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intretinere bord
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Radu114307
Sint proaspat posesor al unui Astra G 1.4 Twinport...de fapt o am de 2 zile. band.gif Un prieten mi-a spus ca ar fi ceva probleme cu plasticul de pe bord.......capata un aspect scorojit.....i s-a intimplat cuiva..???? In rest...plutesc....P.S. Ca sa-mi intelegeti incantarea fost posesor Dacia 1300 (decedata program Rabla fie-i reincarnarea intr-un LOGAN)
ion95129
Bine ai venit intre noi, sa stapanesti sanatos masina fara evenimente neplacute.
Nu pot sa-ti raspund la intrebare pentru ca astra mea are piele pe bord si nu prea ma ocup de curatenie, asta o face fiul meu si baietii de la spalatorie. Inca o data, bine ai venit intre noi!
florin58588
Daca este noua nu vad ce sa aibe...daca este SH este posibil ca desteptul de dinainte sa o fi dat cu silicon de te miri unde.....de regula se inretine cu o carpa moale de bumbac si solutie de curatat dar daca tot vrei sa ia ochii celui din fata exista silicon parfumat dar nu spray ci lichid pulverizat care merge bine...bafta si sa o stapanesti sanatos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.