Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme kilometraj skoda
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
florin106444
de cand am luat masina mi a iesit pe tester ca am probleme la kilometraj si anume:cand masina imi arata la bord ca eu am 85 km/h,la tester a iesit ca de fapt are 70km/h.l -am intrebat pe inginerul de la service si mi a spus ca aceasta problema poate fi rezultatul a mai multor cauze,si anume:ceas defect,sa fi umblat cineva la computerul de bord(am fost la reprezentanta skoda si mi au spus ca e posibil asa ceva dar persoana care face treaba asta trebuie sa stie un cod fara de care nu ar putea umbla la kilometraj iar acest cod il iei numai de la skoda)si o alta cauza ar fi cauciucuri necorespunzatoare,intradevar eu am pe masina 205/55/16 in loc de cele originale care sunt:195/65/15.dar am inteles ca exista o formula prin care poti afla cu ce alte dimensiuni de cauciucuri poti echipa masina fara sa afecteze caracteristicile din fabrica.ma poate ajuta cineva cu aceasta formula,o stie cineva?eu stiu ca daca ai alte gume iti arata mai putin la bord decat viteza reala,dar la mine e invers
onet_bogdan
Poti incerca aici --> http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg2.html si vei gasii pe la inceputul paginii A tyre size calculator unde poti calcula diferenta. Problema e ca e in mile/ora. Vei gasii si alte informatii, zic eu utile despre cauciucuri si nu numai. Succes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.