Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
bogdan90567
salutare oameni buni,
am o mare problema/dilema, poate s'a mai confruntat cineva cu asa ceva:
de vreo cateva zile urca acul la temperatura peste 90, cat tin eu minte ca ar trebui sa stea. ajunge la 95 grade, iar daca aprind blocul de lumini (pozitie sau faza scurta) urca pana la 100 grade. Daca nu am lumini aprinse, acul "se joaca" intre 90-95, daca am lumini, acul se stabilizeaza intr'un final la 95, dar nu coboara mai jos.
ventilatorul porneste, si functioneaza, am verificat.
Eu as zice ca e un scurt undeva, dar poate totusi e din alta parte...ma ajuta cineva?

Masina mea e o vectra A din '95, motor 1,8 benzina.

Mersi,
BogyM.

PS:, nu stiu daca conteaza, dar in noiembrie trecut am schimbat radiatorul cu unul pentru motor de 2000 (eu am pe masina 1800).
Mihai98076
din cite stui eu(cel putin modelele mai vechi de Opel)lucrau la 95 de grade.Daca zici ca face fite cind aprinzi luminile inseamna ca e scurt.Sau sa nu fi inceput sa te lase garnitura de chiulasa
florin58588
In privinta radiatorului nu cred ca sunt probleme doar daca l-ai luat SH si exista posibilitatea ca parte din faguri sa fie infundati ceea ce ar explica temperatura ridicata.Daca zici ca este nou radiatorul mai ales daca zici ca este pt 2000 cand tu ai 1,8 teoretic ete mai mare deci implicit ar trebuii sa raceasca mai bine.Curios este ce sa fie in scurt si sa iti dea semnalul asta in ceasu...Intrebare...doar la ceasul de tempertura ai anormalitatea asta?
sau se intampla si la alte aparate de bord???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.