Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Femei vs Barbati (cand e vorba de masina!!!)
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Patratele rosii
Pages: 1, 2, 3
alina100434
hai noroc!

Imi pare rau ca te-am dezamagit, dar ce sa-i faci, mie-mi place BMW-ul, chiar am avut unul (ai mei, adica), luat la mana a doua din germania si nu ne-a fost rusine cu el pana l-am vandut.
E o marca de tinuta, de un lux sofisticat, retinut, elegant. Am observat ca, in mare parte, oamenii bogati care chiar au trudit pt banii lor isi iau BMW, iar cei care dau tunuri, Mertaaaaane!
Daca eu as avea bani sa-mi pot alege masina care-mi place, probabil ar fi ceva de la BMW. (poate un X3 ca-i mai micut)

In rest, tipologia masculina de care vb tu mi se pare ca se potriveste mai degraba cu masinile care mie nu-mi plac, toate sportivele turtite, cu 2 locuri, lipite de asfalt si neaparat rosii!

Da hai ca acum chiar am deviat si napadesc moderatorii responsabili cu mutarile. biggrin.gif

PS: pentru cine mai vrea articole asemanatoare cu cel ales de mine ii recomand sa lectureze Top Gear si sa se opreasca asupra art scrise de Simona Catrina (cel de mai sus nu e scris de ea si nu e din Top Gear).
Poate voi posta alta data unul de-al ei, cand o sa am timp.
air_wolf
asta citeste nevasta-mea si se distreaza de minune biggrin.gif si eu pe linga ea biggrin.gif important e sa te intelegi cu cel de linga tine wink.gif
mike.omega
Halba: Sa inteleg ca daca nu e Touareg nu e bun?! biggrin.gif

@Alina: de obicei, cei cu masinile imprastiate la nivelul astfaltului si rosii pe deasupra, stiu ce vor de la masina si stiu sa aprecieze acea masina cu adevarat! Pe cand cei care isi cumpara SUV din ala de iti trebuie scarita sa te urci nu o fac decat din grandomanie, majoritatea! sunt si acei cativa care au nevoie de 4 roti motrice, garda la sol si altele, dar deja trecem la alte povesti smile.gif
f1anatic
Alina,

Mi-ar face deosebita placere sa o invit pe domnisoara la o terasa, undeva, la un pahar de vin si vorba cind mai trec prin Braila data viitoare. Poate totusi lamurim lucrurile.

f1anatic.
alina100434
F1anaticule, multumesc de invitatie, dar eu sunt din Bucuresti, nu din Braila. Poate vroiai s-o inviti pe Oana, cea care a postat un piculet mai sus. Ea e din Braila si ti-a tinut partea in aceasta polemica, dar cu ea nu vad ce ar mai fi de lamurit, se pare ca sunteti in aceeasi barca (pardon, masina) blush.gif
air_wolf
lvu is in the air... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
f1anatic
QUOTE(alina100434)
F1anaticule, multumesc de invitatie, dar eu sunt din Bucuresti, nu din Braila. Poate vroiai s-o inviti pe Oana, cea care a postat un piculet mai sus. Ea e din Braila si ti-a tinut partea in aceasta polemica, dar cu ea nu vad ce ar mai fi de lamurit, se pare ca sunteti in aceeasi barca (pardon, masina) blush.gif


Gata va invit pe amindoua. Am rezolvat problema.
booneK9
Prea bunilor acu' chiar ca sunteti off-topic la off-topic.
Se vede treaba ca vine primavara...
Hai sa-ncercam sa-i luam apararea Alinei ca macar zice ce are de zis. Daca alege beemer de-ala mare, se vede treaba ca Alina isi doreste un barbat de succes (deci copt), stapan pe el, putin extravertit, aproape de "showing off". mmm, care sa fie ordinea calitatilor?
drabisan
Femei vs barbati (cind e vorba de masina):...
Citi barbati ati vazut voi agatati de o mindra pentru ca ea are o MASINA?
Nu e o propozitie "bijectiva"!
QED - DA, imi place matematica!
air_wolf
QUOTE(drabisan)
Femei vs barbati (cind e vorba de masina):...
Citi barbati ati vazut voi agatati de o mindra pentru ca ea are o MASINA?
Nu e o propozitie "bijectiva"!
QED - DA, imi place matematica!


ce nu-mi plac mie inchizatorii astia de topice... :harhar: pai dupa el mai poti zice ceva? chiar, fetele, alooo, voi de ce nu ne claxonati pe strada?!??! sau sa ne luati din statia de tramvai cind ne vedeti zgribuliti la -15 grade? :rant: :scratchchin: :naughty:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Oana
QUOTE(alina100434)
Si acum, ca sa raspund pe bune la intrebare, recunosc ca-mi plac masinile frumoase si apreciez daca un barbat poseda una, pentru ca e o dovada de succes.

succesul cui?al parintilor?al fetelor pe care le are prin spania?
nu vreau sa intelegeti ca generalizez, pentru ca nu asta e intentia mea...dar mi se pare destul de simplist spus ca daca are masina frumoasa, e automat un barbat de succes...desi in cazul unuia cu fete prin tarile calde tot succes e, ca stie sa le convinga... :bash:
pai hai sa-ti dau un exeplmu, ca sa nu zici ca am ceva cu tine...am vazut acum vreo 2 saptamani o inmormantare...a unui interlop...si erau cam 30 de masini (numai mertzane si bmw-uri)...la volan persoane cu varste de la 20 la 50 de ani...si nu erau numai dinaia pe care ii recunosti de la o posta ca n-au nimic in cap...astia sunt tot barbati de succes?
eu cred ca succesul nu se masoara in masina pe care o ai...adica daca eu n-am masina inseamna ca nu am succes in meseria mea?

daca mi se permite un mic OFF TOPIC (sau vorba unui moderator, drept la replica)
oameni buni, sa nu ii luati cumva apararea lui F1anatic ca va baga si pe voi in aceeasi barca si apoi o sa ne scufundam cu totii...
booneK9
QUOTE(drabisan)
Femei vs barbati (cind e vorba de masina):...
Citi barbati ati vazut voi agatati de o mindra pentru ca ea are o MASINA?
Nu e o propozitie "bijectiva"!
QED - DA, imi place matematica!

Functia este injectiva da, este surjectiva nu, este, deci, bijectiva nu, cum corect ai constatat.
Intrebare de 100 de puncte. Cine dintre voi (ca eu nu) si-a luat masina "ca e cool/trendy"?
Adica, intelegeti voi...
Acu' sa vedem, cand ai o oarecare suma disponibila, ce criteriu primeaza?
Da' ne mentinem in zona "sa dea bine la gagici" sau nu.
serginho
proba de microfon blush.gif
Mariustom
QUOTE(zahiu95518)
proba de microfon blush.gif


Probă de urechi blink.gif

D-le Zahiu, deoarece nu este singurul mesaj postat la mișto, vă avertizez că la următorul aveți un avertisment. :evil:
ozz86651
Vai ce urit... acum inteleg misoginismul tongue.gif. X5 :puke: :puke: :puke: :puke: succes=masina bicycle.gif blink.gif . Nici nu-ti spun citi oameni cunosc eu care au o multime de succes, conturi in banca de la 1 la 10 milioane si umbla cu echivalentul loganului. Ba mai stiu si un miliardar, e patron la mine, are un Prius amarit. Mai sint multi altii cunoscuti pentru asta (Buffet care avea un lincoln towncar). Sa mai spoun citi cunosc care au toata averea bagata intr-o masina "aspirator de gagici"... e evident ca stiu ei ce stiu. Tzeapa!
Si masina daca nu sta turtita si apropiata d epamint cum trebuie sa stea? dreapta in sus? ca un turn? simbol falic? vise, maica biggrin.gif
HalbaSus
ozz, zi-i ca zici bine... biggrin.gif SUV-ul e simbol falic... dar compenseaza lipsa nu reflecta marimea tongue.gif
Alina, Imagineaza-ti urmatoarea situatie: mergi cu masina la munte brasov/sinaia/whatever... la o conferinta, seminar unde trebuie sa sustii o disertatie... esti imbracata elegant (logic)... la un moment dat dai cu roata intr-o groapa si faci pana. Daca schimbi roata singura te murdaresti inevitabil si nu te mai poti prezenta la conferinta, iti suni partenerul sa vina repede sa te recupereze si sa te duca cat mai repede la conferinta pentru a recupera timpul pierdut. Drumul e plin de serpentine si mai e si suficient de aglomerat. Cu ce crezi ca ai ajunge mai repede la conferinta: cu X5-ul sau cu un Z3 ?
James Kilowatt
Intrebarea 2
Care ajunge mai repede in pom, M3 sau X5?
alina100434
Deja se cunoaste ca s-a spus cam tot ce se putea spune despre articolul care a facut subiectul acestui topic si acum, orice as mai scrie, sau orice ar mai scrie oricine, ar isca numai zanzanii lipsite de orice profunzime.
Ce ma amuza e ca cei care au combatut cel mai vehement articolul s-au dovedit a fi si cei mai plini de prejudecati atunci cand vine vorba de relatia masina-posesor.
I-am raspuns unuia dintre voi care m-a intrebat, haios de altfel, ce portiera mi-ar placea sa mi se deschida. La o intrebare simpla, am raspuns simplu, am dat ca exemplu o masina care-mi place. Cine ar fi citit pe de-a-ntregul mesajul respectiv cred ca ar fi observat si fraza in care am afirmat ca, orice masina ar fi, nu renunt la CARTE, la CARACTER, la IUBIRE cand e vorba sa-mi aleg perechea.
Dar vad ca-i mai usor sa scoti din context, sa dai in cap omului ca-i place X5, pt ca stii tu un manelist care are, un prost care-l conduce, un destept care merge cu tramvaiul, un geniu in Logan. Putem abera asa in continuu, exemple sunt cu duiumul, fiecare are argumentele lui, bazate pe experiente personale, pe ce a trait, a auzit sau a vazut el.
Puteam sa scriu ca-mi place orice masina, aceleasi ar fi fost replicile primite, s-ar fi schimbat, poate, personajele. Daca scriam ca vreau un barbat sarac cu suflet de poet, sa citim Esenin zgribulindu-ne in zdrente, sa mancam la cantina sociala, sa dormim in corturi si sa ne iubim sub poduri, ati fi sarit ca arsi sa-mi lipiti stampila cu IPOCRITA pe frunte.
Revenind la topic tot ce s-a scris nu face decat sa-mi dovedeasca, inca o data, ca articolul ce face subiectul lui descrie, in opinia mea, pornind de la relatia noastra cu masina mai mult sau mai putin personala, cateva tipologii umane existente. Asta nu inseamna ca nu mai exista si altele, asta nu insemana ca toti ne regasim in ele si mai ales, nu inseamna ca, daca nu ne regasim, trebuie sa le negam, ca-n bancul ala cu Bula care cand a vazut o girafa a zis "animalul asta nu exista"(Cu toate ca eu cred ca, dimpotriva, cei care s-au regasit in frazele negative si "rautacioase" au fost si cei mai vehementi in a le combate) blush.gif
air_wolf
culmea, n-a zis nimeni ca-i place masina cu sofer sau "masina cu aripi" (10x arheopterix) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif astea 2 masini definesc in mod clar succesul biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
HalbaSus
Nimeni nu are nimic cu tine, cel putin eu sigur nu, in schimb am ceva cu posesorii de SUV-uri si cu SUV-urile in general. Astfel incerc pe toate caile sa ii conving ca SUV-ul e o optiune proasta. Incerc cu argumente logice: sunt lente, consuma mult, sunt instabile, in accidente nenorocesc victimele, etc... Incerc sa le demonstrez cand am ocazia ca sedanurile si hatchbackurile sunt mai rapide... acum incerc sa conving fetele sa nu-si aleaga parteneri cu SUV-uri deoarece in general reflecta un caracter urat al posesorului. Vorba aia daca tot ne ocupa locurile de parcare macar sa ramana fara femei biggrin.gif Sunt convins ca daca de maine toate femeile ar considera ca a conduce un SUV e la fel de scarbos ca si scobitul in nas numarul posesorilor de monstrii 4x4 ar scadea dramatic. Stiu ca nu o sa reusesc... dar pot si eu sa incerc ?

Mi se pare ca tu ai interpretat gresit anumite chestii, nu ma deranjeaza ca vrei un partener cu masina frumoasa si scumpa, daca ziceai SL65AMG (masina care costa cat 2 X5-uri) nu as fi zis nimic.
alina100434
Tu n-ai fi zis nimic, halba sus, dar ar fi zis altul.
Exact ce spuneam mai devreme: s-a stors totul din topicul asta, a ajuns fara vlaga, o discutie gen "ba pe-a ma-tii"

Sau poate am obosit eu, sunt si ff racita si ciufuta si in loc sa fiu in pat sa bolesc sau sa ma uit pe o revista frumoasa cu masini, stau la birou ca cica ar fi zis unii ca munca-i bratara de aur.
Mariustom
Îți doresc sănătate, Alina. Și spor la lucru. biggrin.gif
Despre subiectul topicului, nu mă pronunț blush.gif
drabisan
QUOTE(HalbaSus)
Nimeni nu are nimic cu tine, cel putin eu sigur nu, in schimb am ceva cu posesorii de SUV-uri si cu SUV-urile in general. Astfel incerc pe toate caile sa ii conving ca SUV-ul e o optiune proasta. Incerc cu argumente logice: sunt lente, consuma mult, sunt instabile, in accidente nenorocesc victimele, etc... Incerc sa le demonstrez cand am ocazia ca sedanurile si hatchbackurile sunt mai rapide... acum incerc sa conving fetele sa nu-si aleaga parteneri cu SUV-uri deoarece in general reflecta un caracter urat al posesorului. Vorba aia daca tot ne ocupa locurile de parcare macar sa ramana fara femei biggrin.gif Sunt convins ca daca de maine toate femeile ar considera ca a conduce un SUV e la fel de scarbos ca si scobitul in nas numarul posesorilor de monstrii 4x4 ar scadea dramatic. Stiu ca nu o sa reusesc... dar pot si eu sa incerc ?

Mi se pare ca tu ai interpretat gresit anumite chestii, nu ma deranjeaza ca vrei un partener cu masina frumoasa si scumpa, daca ziceai SL65AMG (masina care costa cat 2 X5-uri) nu as fi zis nimic.



Credeam ca sint singurul "aurolac" (Halba - nu e o jignire) care considera suv-urile o timpenie completa. Daca vrei porc, iti iei porc. Daca nu vrei porc iti iei sedane (sau hatchbackuri - desi am o retinere, daca nu ai ciine care sta in cusca in portbagaj).
Nu poti sa le ai pe amindoua. M-am dat in mai multe rinduri cu un LandCruiser MAREEEEEEEEEEEE. Da, ala e un porc respectabil. Pe linga care un X5 e o porcarie plina de fitze neimportante, dar fara potenta de porc. =>o porcarie inutila care compenseaza lipsuri. Daca ai nevoie de masina care se plimba pe drumuri inexistente iti iei un porc. Daca vrei viteza, nu. La mijloc nu exista decit surogate care consuma prea mult si nu ofera nici una nici alta.
Lexy
Interesant topicul...pacat ca l-am descoperit tarziu.
HalbaSus
QUOTE (Lexy @ Jun 19 2009, 11:01 AM) *
Interesant topicul...pacat ca l-am descoperit tarziu.

Pai hai sa-l revitalizam: ce masina ai prefera sa aiba partenerul/prietenul/sotul tau ?

Presupunem ca e bogat (nu ca te-ar interesa pe tine aspectul material, pur si simplu s-a nimerit ca "Mr Right" sa aiba o situatie financiara buna) deci isi poate permite aproape orice masina vrea.
FAR EASTERN
QUOTE (air_wolf @ Mar 15 2007, 10:00 PM) *
QUOTE (drabisan)
Femei vs barbati (cind e vorba de masina):...
Citi barbati ati vazut voi agatati de o mindra pentru ca ea are o MASINA?
Nu e o propozitie "bijectiva"!
QED - DA, imi place matematica!


ce nu-mi plac mie inchizatorii astia de topice... :harhar: pai dupa el mai poti zice ceva? chiar, fetele, alooo, voi de ce nu ne claxonati pe strada?!??! sau sa ne luati din statia de tramvai cind ne vedeti zgribuliti la -15 grade? :rant: :scratchchin: :naughty:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


Chiar ar fi interesant un raspuns la intrebarile astea...
Lexy
@Halba- "nu ca te-ar interesa pe tine aspectul material, pur si simplu s-a nimerit ca "Mr Right" sa aiba o situatie financiara buna"

Sincer nu ma pricep deloc la scenarii d'astea stiintifico-fantastice rolleyes.gif ....

Si da, sa stiti ca si fetele claxoneaza smile.gif)..nu asa de des ca voi asta este clar!Cat despre luat in masina..sa nu exageram teehee.gif
klm
CITAT(Lexy @ Jun 22 2009, 09:27 AM) *
pur si simplu s-a nimerit ca "Mr Right" sa aiba o situatie financiara buna"

Of, of, coincidentele astea whistling.gif !
HalbaSus
Lexy, ai evitat sa raspunzi la intrebare... Deci, reiau scenariul:
- E prima intalnire cu un tip, el vine sa te ia cu masina, LA CE MASINA AI PREFERA SA TI SE DESCHIDA PORTIERA ?

Variante posibilie (dar nu obligatorii):
- Toyota Avensis
- Mercedes SL (decapotat)
- Audi A4
- BMW X5
- BMW M3
- mini
Alex-F1
Lexy, io zic sa-i raspunzi cat de cat omului, ca asta-i in stare sa te traga de limba pana ti-o lungeste/rupe!!!!! biggrin.gif
Lexy
smile.gif) smile.gif) Alex

Pai Halba..nu pot sa-ti raspund deoarece la primele intalniri ma duc cu masina mea.
HalbaSus
QUOTE (Lexy @ Jun 22 2009, 12:07 PM) *
smile.gif) smile.gif) Alex

Pai Halba..nu pot sa-ti raspund deoarece la primele intalniri ma duc cu masina mea.


Ok... atunci la prima intalnire la care vine cu masina dupa tine...

@Alex, hai mai, chiar asa de rau sunt ? eu intrebam ceva inocent, de dragul divertismentului si al stiintei... nu am nici cea mai mica intentie sa-i lungesc/rup limba.
Lexy
Hmmm..daca deja s-a ajuns la intalnirea la care vine el sa ma ia atunci teoretic nu mai conteaza.
Multumit ? tongue.gif

HalbaSus
QUOTE (Lexy @ Jun 22 2009, 11:29 AM) *
Multumit ? tongue.gif


Nu, dar nu o sa mai insist, cu toate ca mii de barbati care vor sa-si ia masina pentru a-si spori sansele in fata domnisoarelor vor ramane profund dezamagiti si dezorientati...
klm
Poate trebuie pusa intrebarea in alt mod: Daca dă chiouzân oan (adica barbatul care e exact cum ti-l doresti) insista sa conduca un Lastun cu tapiserie de lana care te inteapa te urci la el in masina?
FAR EASTERN
Nu cred ca in ziua de azi, "calitatea" de a avea masina(si nu orice masina) a acelui barbat lipseste din lunga lista de must-uri... si aici ma refer la listele fetelor/femeilor care inca nu l-au gasit. wink.gif
Lexy
QUOTE (klm @ Jun 22 2009, 10:53 AM) *
Poate trebuie pusa intrebarea in alt mod: Daca dă chiouzân oan (adica barbatul care e exact cum ti-l doresti) insista sa conduca un Lastun cu tapiserie de lana care te inteapa te urci la el in masina?

tongue.gif tongue.gif tongue.gif Tu ar trebui sa te iei de mana cu HalbaSus si sa faceti scenarii.Ca el e la o extrema, tu la cealalta.
Raspunsul este ca nu cred ca exista "dă chiouzân oan" din povestile voastre.

StefanVVTi
Nu se deschide nici o portiera...se vine cu motorul! 36182451.gif
Diesel
Se numeste "Alesul" buey... ca e mai scurt in romana decat in engleza.

Si cum zice Fane, pe un cal, pardon, motor alb.

Asa:


sau asa:


dupa gusturi
Lexy
@VVTi Cine stie, stie! tongue.gif

Diesel nu se vede varianta a 2-a.Plus ca choperele ma lasa cam rece. Doar cele de viteza ma infierbanta(si gripa porcina dupa spusele unora 36182451.gif )

Si ca sa raspund la intrebare... ceva peste 170cp - stock si un cuplu cat mai nesimtit daca se poate 36182451.gif

Nah am zis-o.E bine ? tongue.gif

Uite asa sa vina..calare pe un armasar negru, evident fara cocoasa smile.gif), sau cu daca-mi da mie cheile whistling.gif
StefanVVTi
QUOTE (Lexy @ Jun 22 2009, 02:34 PM) *
@VVTi Cine stie, stie! tongue.gif

Diesel nu se vede varianta a 2-a.Plus ca choperele ma lasa cam rece. Doar cele de viteza ma infierbanta(si gripa porcina dupa spusele unora 36182451.gif )

Si ca sa raspund la intrebare... ceva peste 170cp - stock si un cuplu cat mai nesimtit daca se poate 36182451.gif

Nah am zis-o.E bine ? tongue.gif

2007 Yamaha R1 192HP 178 kg! biggrin.gif Good enough?
Lexy
Mhm, postez adresa mea aici sau pe privat? 36182451.gif 36182451.gif 36182451.gif
T u d o r
Hai mai Lexy... Cum sa preferi o bazaitoare in locul lui "the real thing"?!?!

Off... fetele din ziua de azi... Cata superficialitate! rolleyes.gif
pmhoria
Am vazut o emisiune pe unul din posturile discovery si era o femeie la vre-o 28, 30 de ani sa zicem care participa in state la competitia similara Dragsterelor (nu stiu cum se scrie ..si mi-a lene sa caut pe net). Cand a fost intrebata ce-i place la acele curse scurte si intense... ghiciti ce-a raspuns??
Ca e cel mai tare orgasm pe care poate sa-l aiba vre-o femeie vre-o data!!
Combinatia de adrenalina si smucitura aia continua ... produce tot felul de efecte... biggrin.gif
E devarat ca tine maxim 10 secunde ..dar na.. nimeni nu-i perfect.. smile.gif)
Lexy
Un motor puternic forjat tine loc cu succes de-o partida buna de sex, asta zic&cred si eu....da,da, da stiu ce-o sa spuneti. Da va raciti de pomana gura!
pmhoria
thumbsup.gif Touche ! thumbsup.gif whistling.gif
klm
CITAT(Lexy @ Jun 22 2009, 02:56 PM) *
Raspunsul este ca nu cred ca exista "dă chiouzân oan" din povestile voastre.

Iote ce frumos se evita un raspuns; chiouzanu' ala il reprezinta pe cel potrivit acum.
CITAT(Lexy @ Jun 22 2009, 04:23 PM) *
Un motor puternic forjat tine loc cu succes de-o partida buna de sex

woot.gif no fokin' way!
HalbaSus
QUOTE
E devarat ca tine maxim 10 secunde ..dar na.. nimeni nu-i perfect..


Pai si cat ai vrea sa tina ? 30 de minute, ca la porci ?
pmhoria
QUOTE (HalbaSus @ Jun 22 2009, 02:01 PM) *
QUOTE
E devarat ca tine maxim 10 secunde ..dar na.. nimeni nu-i perfect..


Pai si cat ai vrea sa tina ? 30 de minute, ca la porci ?


Pai ma gandeam si eu la un minut macar... Sau vreau prea mult??? whistling.gif rolleyes.gif
Alex-F1
Se pare ca, pe langa deja celebra Oana, mai avem o domnisoara {destul de} versata pe-aici, care nu de ieri-alaltaieri pe lume si "se stie" cu-ale vietii hatisuri, dovada fiind faptul ca baietilor nu le prea merge cu ea cum ar vrea ei! biggrin.gif Din punctul asta de vedere, R.E.S.P.E.C.T. Lexy, esti tare yes.gif Dar din alt punct de vedere, Doamne fereste, io unu n-as vrea asa o nevasta, sa fie ea mai versata ca mine ohmy.gif .....tocmai de aia am ales una care se afla la polul opus si ma felicit pt. alegerea facuta, caci ma pot declara {inca} cel mai fericit barbat!!! yup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.