Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Triunghiuri reflectorizante,trusa medicala,extinctor,vesta
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Pages: 1, 2
Mariustom
Oarecum simplu.
EL să pună întrebările, nu să răspundă. Înseamnă să "domine" discuția laugh.gif
Ca la interogatoriu whistling.gif :naughty:
TLS-09
[quote=booneK9][quote]sa stapaneasca dialogul[/quote]
E adanc de tot. Cum naiba vine asta?[/quote][/quote]

Pai sa stapaneasca dialogul nu "arta dialogului".
booneK9
...ai de noi... arta dialogului e prea mult. Nu cred ca scrie in fisa postului ... si nici nu cred ca se studiaza Platon si Socrate.
Ideea e ca de acolo s-ar putea trage concluzia ca trebuie sa aiba o "pozitie dominanta" fiindca reprezinta autoritatea. Problema e ca multi, prea multi nu inteleg ca asta vine la pachet cu faptul ca e functionar public (adica public servant). Adica trebuie sa fie in slujba omului de rand. Prea des se face abuz de haina oficiala si prea rar gasesti pe cel care se intreaba cum sa te ajute, nu cum sa te penalizeze.
Doar asa ... off topic ... sorry.

Despre trusa medicala, eu unul am grija sa fie inauntru cam ce trebuie. Iar cand mai consum cate ceva, completez. Dar sa nu vina careva la mine sa ma intrebe de ce am trei tipuri de fasa de la trei producatori diferiti si cu date diferite de expirare ca fac urat. Despre calitatea celor in trusa medicala se poate pronunta maxim Ministerul Sanatatii, nu politia rutiera. S-avem rezon.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.