Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MERS NEREGULAT
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lada
REMUS69209
Salutare, am o mica problema:la turatii joase,numai atunci cand motorul e cald,motorul are un mers neregulat.Am schimbat platina,condesatorul,capac delco,bujiile,fisele ,am reglat avansul-degeaba.Cand trece de 2500 de tur/min merge bine.Sa fie oare de la reglajul supapelor(nu am mai reglat culbutorii de 50000km)?A mai patit cineva asa ceva?
gabriel cretu
n-am mai patit..........invers ,da........... biggrin.gif ........ :wave:
Horia49540
de 50 000 km?! ar fi bine sa le reglezi, nu e complicat...
dar nu cred ca e de la asta, la rece ar face la fel...
e de la carburator...mai ales ca ralantiul influenteaza mersul motorului tocmai pana pe la 2500 rot, exact cum ai tu... :wave:
REMUS69209
Horia,dar si pe gaz face la fel.Cand o accelerez parca ar merge in trei bujiisi da un pic in "nas"asta timp de o fractiune de secunda.Multumesc!
dan93141
Remus am aceleasi simptome pe un mondeo din 97(benz 1.6) si nu reusesc sa i dau de capat am schimbat bujiifiltre tester si niet.La mine are perioade cand numi face dar cu siguranta nu uita sa si ,,revina"

Daca rezolv te anunt fa si tu la fet
salve
cosmin - constantin88637
Salut prietene wink.gif , ca si tine eu am aceeasi problema, imi da in nas, mai ales daca vreau sa plec de pe loc, cu scartzait , sau makar sa o pisc umpic, shi la fel toata lumea mi-a zis ca e din carb sau din avans sad.gif, despre cutie am v cu omu, dar nu poate sa tzi-o trimita, daca ai sa veri tu, fa un drum pana aici, potzi sa o si probezi......., omul e f treaba, e shi mecanic, el tzi-o pune ....., deci daca te mai gandesthi ai nr, iar in leg cu problema ta, daca o rezolvi, zi-mi si mie
Horia49540
remus, poti sa incerci sisa vezi cum e cu un alt capac sau rotor de delco, cauze pot fi multe
uneori un rotor sau capac se fisureaza asa outin incat nu se vede...
dar probabil e din alimentare totusi...la gaz marturisesc ca nu ma pricep deloc... :wave:
REMUS69209
Salutare,pana la urma se pare ca a fost capacul de la delcou(Horia ai avut dreptate)desi il schimbasem,asta era nou nout.Chiar avea urme in interior,a frecat un pic rotorul in el(cred ca a avut un defect de fabricatie).CRACIUN FERICIT !
eugen93201
QUOTE(REMUS69209)
... la turatii joase,numai atunci cand motorul e cald,motorul are un mers neregulat.Am schimbat platina,condesatorul,capac delco,bujiile,fisele ,am reglat avansul-degeaba...

Cu toate ca sunt afon am auzit multe, dar asa ceva inca nu auzisem : schimbi toate piesele si efectul este zero barat! Tu, cu manuta ta ai schimbat sau "specialistii" ? (Nu am nimic cu meseriasii; am toata stima pentru acesti artisti sau doctori in auto !!! Craciun fericit si multa sanate !!!) Pentru mine capacul delco este bun ori nebun, indiferent de turatia sau de temperatura motorului. Cat traiesti inveti; mi-am notat. Cam scumpa distractia : cumperi la capace pana nimeresti unul bun. Traim in Romania ...
Sarbatori fericite !!!
Mihai103235
QUOTE(REMUS69209)
la turatii joase,numai atunci cand motorul e cald,motorul are un mers neregulat

aceeasi problema o am si eu...nu merge rotund motorul care are numa 6500 de km dupa RK si culbutorii reglati la 5000
si cand schimb vitezele sau plec de pe loc masina zmuceste foarte tare...apoi se intinde tare bine la drum.
Am citit mesajele deja existente si pot sa afirm ca au fost schimbate si platina si restul de acareturi de pe acolo
tzo99516
mihai,ia incearca sa dai capacu de la filtru de aer jos,cand masina e pornita,si vezi cum se comporta si ce consum are? ca mersul balbait al masinii(la ralanti) poate fi cauzat si datorita faptului ca jigloarele sunt decalibrate(sunt patit) si cand plecam de pe loc imi rupea fundul in spatarul de la scaun si mergea super tare(acceleratie puretnica), la 90 la ora daca ii dadeam blana ma lovea sapatarul de la scaun in cocoasa biggrin.gif,ai grija si de avans sa nu fie cam mare(asta iti dai seama daca se incinge motorul)
Mihai103235
s-a rezolvat problema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bicycle.gif
era din carburator. Nivelul era sub cota
si la jicloare era problema ; cuiul pontou nu inchidea bine .
halea ca o disperata ...peste 22%
acum dupa toate reglajele facuta merge ceas si consumul este foarte bun pentru o lada , aproximativ 10% in oras blush.gif , la un stil de circulat foarte calm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.