Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masina anului 2007. Versus intre candidate.
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
Pages: 1, 2
alcris01
Acest clasament imi miroase a subiectivism. blush.gif Este o alaturare de masini din clase diferite, pe care nu prea le poti compara. Cum sa pui S-max langa Honda sau Corsa? Intelegeti ceva, ca pe mine m-a ametit acest top biggrin.gif
_Constantin_
Razvan, florin a zis mai inainte ca el crede ca S max nu e nici macar cel mai bun monovolum, cu atat mai putin car of the year. In schimb eu cred ca s-max este cel mai atractiv monovolum de pe piata. Sper sa ma fi inteles.
R a z v a n
FYI
http://en.wikipedia.org/wiki/European_Car_of_the_Year

http://www.caroftheyear.org/

normal ca e subiectiv, uite si autorii votului. dar pe de alta parte e numai un titlu, nu inseamna ca i-a mai crescut un volan...
http://www.caroftheyear.org/pages/Voting07.htm
florin55503
constantin sa iti spun de ce s-max nu e cel mai bun monovolum: pt ca are 5 locuri in timp ce concurenta are 7, pt ca de exemplu zafira e cea mai modulabila si are motoare mai bune si mai multe.

ceea ce vreau sa spun este faptul ca serveste mai bine scopului pentru care a fost creata
_Constantin_
S-MAX are 7 locuri si spre deosebire de verso si zafira accesul e foarte bun, scaunele au un sistem de rabatare ingenios si chiar cu toate cele 7 locuri in pozitie ramane destul loc in portbagaj.
HalbaSus
Inca o dovada ca aproape de fiecare data "they get it wrong"... cel putin castigatorul "lor" a iesit penultimul in clasamentul nostru, iar castigatorul nostru a iesit pe locul 5 la ei... in schimb ne intelegem asupra faptului ca opel corsa merita locul 2.

P.S: sincer e o surpriza placuta, eu ma asteptam sa castige oribilitatea aia de roomster biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.