IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Servodirectie Opel Vectra A

This topic is about Servodirectie Opel Vectra A, the author, Andrei53842, wrote about: Cand invart de volan pe loc (cand o solicit) cateodata imi scartie cureaua de la servodirectie. Iar daca invart maxim de volan, chiar daca nu solicit ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> Servodirectie Opel Vectra A
Andrei53842
post Jan 18 2006, 12:57 AM
Post #1


novice
**

Group: Membri
Posts: 27
Joined: 21-August 05
From: Iasi (Iasi)
Member No.: 53.835



Cand invart de volan pe loc (cand o solicit) cateodata imi scartie cureaua de la servodirectie. Iar daca invart maxim de volan, chiar daca nu solicit servodirectia scartie. Eu am scos cureaua de la pompa si am observat ca se invarte usor pompa.
Ma gandesc ca poate trebuie aerisita. Stie cineva care e procedura...si pe unde se aeriseste? Este vreun robinet ceva? smile.gif E asemanatoare cu aerisirea servofranea?


--------------------
Opel Vectra A 1.8i C18NZ, '91, 90 HP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sebastian39516
post Jan 23 2006, 07:19 PM
Post #2


sofer profesionist
****

Group: Membri
Posts: 156
Joined: 30-January 05
From: Bucuresti
Member No.: 39.509



De aerisit nu am auzit sa se aeriseasca circuitul de ulei al servodirectiei. Daca vrei sa-ti bati capul cu asa ceva trebuie doar sa desfaci unul dintre furtunele care intra in caseta de directie si sa pornesti foarte putin timp motorul. O sa se scurga imediat lichidul din furtune si bidonas. Totusi, eu cred ca de fapt ai o problema cu cureaua de transmisie. Nu prea am inteles la tine cum vine treaba cu pompa de servo insa in mod normal, cel putin asa am vazut eu pe la alte masini, cureaua de transmisie pune in miscare si pompa de servo. Probabil ca atunci cand rotesti de volan pe loc sau te duci cu cursa la maxim, cureaua de transmisie incepe sa alunece. Verifica daca aceasta curea este suficient de intinsa.
Daca la tine exista curea separata pt pompa de servo...atunci asta-i alta mancare de peste si nu stiu ce as putea sa-ti spun ca e....


--------------------
Opel Corsa 1.3 CDTI
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2024 - 11:33 AM