Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Servodirectie Opel Vectra A
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Andrei53842
Cand invart de volan pe loc (cand o solicit) cateodata imi scartie cureaua de la servodirectie. Iar daca invart maxim de volan, chiar daca nu solicit servodirectia scartie. Eu am scos cureaua de la pompa si am observat ca se invarte usor pompa.
Ma gandesc ca poate trebuie aerisita. Stie cineva care e procedura...si pe unde se aeriseste? Este vreun robinet ceva? smile.gif E asemanatoare cu aerisirea servofranea?
Sebastian39516
De aerisit nu am auzit sa se aeriseasca circuitul de ulei al servodirectiei. Daca vrei sa-ti bati capul cu asa ceva trebuie doar sa desfaci unul dintre furtunele care intra in caseta de directie si sa pornesti foarte putin timp motorul. O sa se scurga imediat lichidul din furtune si bidonas. Totusi, eu cred ca de fapt ai o problema cu cureaua de transmisie. Nu prea am inteles la tine cum vine treaba cu pompa de servo insa in mod normal, cel putin asa am vazut eu pe la alte masini, cureaua de transmisie pune in miscare si pompa de servo. Probabil ca atunci cand rotesti de volan pe loc sau te duci cu cursa la maxim, cureaua de transmisie incepe sa alunece. Verifica daca aceasta curea este suficient de intinsa.
Daca la tine exista curea separata pt pompa de servo...atunci asta-i alta mancare de peste si nu stiu ce as putea sa-ti spun ca e....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.