IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Automonza Craiova sucks

This topic is about Automonza Craiova sucks, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> Automonza Craiova sucks
Stefan107904
post Jun 8 2007, 11:37 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 5
Joined: 7-June 07
From: Craiova (Dolj)
Member No.: 107.897



:puke:
Incopetenti ca astia eu nu am mai vazut.
Mai ales fetele de la showroom.
M-au pus sa merg inapoi la Remat ca nu se vedea stampila bine ( pe un act legalizat la un Notar care se presupune ca ar autentifica faptul ca, copia tine loc de original) , cand i-am zis ca ma pus degeaba pe drumuri ami zice domnisoara sau doamna de la showroom ca doar umblati pentru masina dvs. (pai da de parca as primi masina cadou )am zis OK, las .
Ma intorc la showroom si ami zice ca tre sa am adeverinta de nomenclatura stradala, act pentru care facusem un drum special pana la showroom atunci cand m-am inscris pentru programul rabla, si asta nu pentru ca mi-au cerut ele.
Asta stiam de la un alt dealer mai cu capu pe umeri care a verificat actele necesare foarte atent , dealer fff cunoscut in Craiova, Daew00.
Aveam nevoie de adeverinta de nomenclatura stradala pentru ca difera adresa din certificatul de inmatriculare al rablei fata de C.I.
Si inca o chestie, cand m-am inscris am vrut cu AC. mi sa zis ca nu mai au pe stoc Albea cu A/C, am zis OK iau fara, ma grabeam sa iau masina am renuntat si la A/C.
Dupa ce a inceput programul Rabla pe 25, dupa 2 saptamani de asteptari nu ma contactat nimeni sa-mi dea nota de acceptare m-am dus peste ei si am inceput sa intreb care e treaba. Raspuns ---- pe stoc nu mai sunt masini fara A/C, daca vreti masina mai repede tre sa luati una cu A/C , varianta Dinamic , mai scumpa , am zis OK, o iau pasta ca doar de la inceput am vrut cu A/C ( se para ca-si comunica stocurile prin telegraf).
Si alta chestie, ami ajunge masina o iau dar nu-mi da nimeni manualul de utilizare, ami zice baiatu care mi-a predat masina sa merg la showrom ca stie el sigur ca acolo mai sunt manuale, cand am auzit de showroom am inebunit , sa nu mai aud de astea.
In fine am trimes pe nevastamea ca eu sunt ocupat cu serviciu si ce credeti ,,,,,canci manual, ai zice nevestimi ca ele nu mai au treaba cu noi ca manualul il primim odata cu factura .
Acum am o intrebare,? daca apare Doamne fereste o defectiune sa zicem din cauza mea sunt de vina eu sau cel care mi-a predat masina fara manual de utilizare. Cred ca OPC-ul o sa-mi raspunda cel mai bine.
Si mai este si un papagal chelios la showroom care nu stia ce nivel de poluare are Panda.(profesionalism).
Si asta nu e tot, ar mai fi de spus dar nu am timp.
Sper ca cei de la Service sunt mai de treaba asa cum mi-au lasat impresia.

This post has been edited by Stefan107904: Jan 6 2008, 10:06 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2024 - 11:11 AM