IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Sare CD-ul la anumite piese... de ce ?

This topic is about Sare CD-ul la anumite piese... de ce ?, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down

> Sare CD-ul la anumite piese... de ce ?
HalbaSus
post Feb 12 2007, 06:27 PM
Post #1


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Atat la fostul mp3 player (Sony) cat si la noul mp3 player (tot Sony) se intampla un fenomen ciudat, exista CD-uri pe care le reda impecabil (fie ca sunt audio, fie mp3), pe cand la alte CD-uri "sare" cate o secunde la anumite piese... ceea ce e ciudat e ca sare tot timpul in acelasi moment din piesele respective, deci nu se poate datora drumului cu gropi sau altor factori externi.
Azi am scris un CD cu mp3-uri pe un CD no-name, cam jumatate din piesele scrise au "sarituri", am ajuns la birou am copiat de pe CD-ul respectiv piesele (deci CD-ul nu avea probleme, cel putin nu parea sa aiba) si le-am scris din nou de data asta in format audio CD si cu viteza mai mica (in loc de 52x, 24x) pe un alt CD (de data asta un TDK), aceasi problema, respectiv usor atenuata (parca nu mai sare chiar asa de des) :bash: .
A mai intalnit cineva aceasta problema ? stie cineva de la ce e ? ceea ce ma mira e ca sunt CD-uri scrise tot de mine pe care nici din greseala nu sare odata CD-ul.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2024 - 05:52 AM