IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

ce considerati grav pt odraslele dvs

This topic is about ce considerati grav pt odraslele dvs, the author, James Kilowatt, wrote about: @Azazel Daca e la orizontala pentru ca-i place, si o face si cu cap, treaba ei. Foarte bine, are un libido sanatos /biggrin.gif" style="vertical-align ... To read more just scroll down

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> ce considerati grav pt odraslele dvs
de neacceptat... si de dezmostenit
V-ati "renega" copilul daca:
... a fi alcoolic [ 2 ] ** [5.26%]
...a fi dependent de droguri [ 3 ] ** [7.89%]
...a fi fumator de tutun [ 0 ] ** [0.00%]
... a fi consumator de droguri usoare [ 0 ] ** [0.00%]
...a fi homosexual, in cazul unui baiat [ 5 ] ** [13.16%]
... a fi lesbiana, in cazul unei fete [ 1 ] ** [2.63%]
...preacurvia, in cazul unei fete [ 4 ] ** [10.53%]
...infractiuni minore, totusi necompatibile cu legea [ 2 ] ** [5.26%]
...infractiuni majore(talharie, viol, furturi) [ 8 ] ** [21.05%]
...sa obtina ocazional unele lucruri la scoala si/sau serviciu facand unele favoruri sexuale-in cazul unei fete fie si ajunsa la varsta majoratului [ 4 ] ** [10.53%]
...sa isi schimbe partenerii de viata cand are chef in situatia in care numarul acestora devine mare(peste 10 sa spunem), in cazul unei fete( a nu se confunda cu preacurvia, ci pur si simplu odrasla nu reuseste sa se hotarasca asupra viitorului) [ 0 ] ** [0.00%]
NU l-as renega indiferent ce ar face [ 9 ] ** [23.68%]
Total Votes: 20
Guests cannot vote 
James Kilowatt
post Mar 9 2011, 08:30 PM
Post #21


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



@Azazel
Daca e la orizontala pentru ca-i place, si o face si cu cap, treaba ei. Foarte bine, are un libido sanatos biggrin.gif Important e sa aiba grija ce face si sa aiba parteneri de calitate. Sunt sigur ca mie nu mi s-ar parea de calitate pentru ea niciunul, insa asta e previzibil

Prefer de departe sa aiba 25 parteneri buni decat unul sau doi prosti. Iar atunci cand se hotaraste sa se limiteze la unul singur, sa stie foarte bine ce pierde... si ce castiga. E de preferat sa aiba deja ceva experienta. Eu as interzice casatoria virginilor biggrin.gif Asta ca masura de protectie si pentru ei, si pentru partenerii/partenerele lor.

Daca e la orizontala pentru ca n-are alte calitati la verticala, atunci problema e complet diferita.


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Mar 9 2011, 09:05 PM
Post #22


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



QUOTE (Mircea104901 @ Mar 9 2011, 07:46 PM) *
Ai putea incerca metoda din Inception (filmul in sine nu mi-a placut, dar ideea in sine e ok) whistling.gif

Momentan incerc metode de indoctrinare old-school, deja stie sa zica "e ulâtă mașina ata" cand trece pe langa SUV-uri si dube (eu am incercat sa o invat doar cu suv-urile, dar cred ca i s-a parut firesc sa o extinda si la dube sau diverse utilitare). Desigur s-ar putea ca la un moment dat toate astea sa se intoarca impotriva mea, si sa isi ia ceva dodge ram de neam prost doar ca sa imi faca in ciuda... Moment in care probabil voi avea nevoie de o echipa ca cea din Inception biggrin.gif

Revenind la topic, eu nu sunt misogin, dar parafrazand expresia "antisemit e ala care uraste evreii mai mult decat e cazul" as zice ca misogini sunt doar aia care fac misto de femei mai mult decat e cazul, in mod obiectiv m-as situa la limita misoginismului. Cu toate astea chiar mi se pare culmea ipocriziei ca dupa o viata in care ai incercat sa convingi fetele ca sexul e bun, distractiv, sanatos, face bine la inima si reduce colesterolul sa impui restrictii pentru fiica-ta. Dupa cum zicea si JKw (care e in aceasi pozitie de "tata de fata") nu e asa grav sa aiba 25 sau 50 de parteneri atat timp cat stie ce face. Si aici se aplica principiul "decat unul si prost mai bine multi si buni". Pana la urma tu ca parinte ce vrei ? Sa ai un copil fericit sau sa ai un ormas care sa iti faca onoare ?
Nu as fi de acord niciodata cu ceva care o face nefericita (spre exemplu consum de droguri grele, sau o relatie heterosexuala cu un barbat abuziv) in schimb daca ea va fi fericita alaturi de o femeie (gen ellen de generes sau cum naiba se cheama lesbiana aia urata - ca sa nu credeti ca ma gandesc acum la filme), sau se va simti bine schimband partenerii mai des decat isi spala masina atunci este treaba ei, sau (Doamne fereste) isi va gasi fericirea in bratele unui conducator de Q7 ascultator de manele... e OK. Atat timp cat e fericita de ce m-ar privi pe mine cum ?

Apropo de lesbianism, mi-am adus aminte de un banc si mi lene sa il pun pe topicul dedicat: Janos, un secui din Harghita merge cu trenul la Bucuresti, la un moment dat in compartiment intra o tipa buna rau, aceasta intra in vorba cu el, se prezinta, ii spune ca e studenta la sociologie, si il intreaba si pe el de unde vine. Janos raspunde cu o romana stricata: Eu este Janos, si sunt secui, vin din Harghita. Tipa ii raspunde: - Ah, interesant, vedeti deja avem ceva in comun Dvs. faceti parte dintr-o minoritate etnica, sunteti secui, iar eu fac parte dintr-o minoritate sexuala, sunt lesbiana. - Ce este aia "lesbiana" ? intreaba Janos. - Adica mie imi plac mai mult femeile decat barbatii, raspunde studenta... Dupa cateva minute de tacere Janos continua: - Stiti, m-am gandit acuma, cred ca si eu sunt mai mult lesbiana decat secui.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post Mar 9 2011, 09:37 PM
Post #23


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



QUOTE
Mie nasoale mi se par numai alcoolismul, dependenta de droguri (sper ca nu vorbim de iarba aici), infractiunuinile majore si favorurile sexuale


Sa rectific cum a zis KLM.
Daca e vorba de renegare, numai infractiuni majore.
Daca e vorba de ce mi s-ar parea foarte nasol, evident alcoolismul si dependenta de droguri distrug vieti, deci e nasol. Dar sint boli, nu motive de renegare.
Aia cu favorurile sexuale mi se pare o problema de caracter dar nici pe departe la fel de grava.

25 de parteneneri la 23 de ani? pai asta e calugarita. Sint destule care trec de numarul asta la liceu. Destule, adica o multime. Educatia si familia evident joaca rolul principal aici.



--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Titi1988
post Mar 9 2011, 10:24 PM
Post #24


disperat..dupa masini
******

Group: Membri
Posts: 1.395
Joined: 4-November 07
From: Cluj
Member No.: 115.339



OMFG!!!!!


--------------------
Nissan Primera Acenta 1.6i 109 cp 2007
Dacia Logan MCV Ambiance 1.5 dCi 70 cp 2007
Dacia Logan MCV Laureate 1.5 dCi 85 cp 2009
Dacia Lodgy Laureate 1.5 dCi 110 cp 2014
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post Mar 9 2011, 11:59 PM
Post #25


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



Eu am votat ca nu l-as renega pentru niciuna dintre nenorocirile supuse poll-ului. Sper din tot sufletul sa nu existe niciuna in viata lui dar mi-ar fi ingrozitor de greu sa gandesc sa-l reneg. Aproape toate presupun nevoia unui ajutor si daca nu i-l pot da eu atunci de la cine sa-l astepte? De la straini?


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Mar 10 2011, 09:28 AM
Post #26


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.551
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



Cred ca merge adaugat la poll "sa-ti vina acasa cu un tigan/tiganca (cred ca merge si varianta homo), si sa te inrudeasca cu toti tiganii din cartier". Sunt unii care ar accepta drogurile, homosexualitatea dar in ruptul capului n-ar inghiti asta.

Cred ca problema nu este cat de socat esti de alegerea accidentala, genetica sau nu ... ci de cat timp ai nevoie sa te impaci cu ideea!

This post has been edited by solmar: Mar 10 2011, 09:29 AM


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
20krpm
post Mar 10 2011, 10:30 PM
Post #27


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009



e foarte trist ca nici unul dintre voi nu-si da seama cit de discriminator suna citeva puncte din poll-ul asta. cum adica, sa consideri grav daca al tau copil are prea mult sex - DAR asta se aplica numai pentru fete?? adica baietii au voie cit vor ei dar fetele nu? cum adica sa consideri grav daca e homosexual sau lesbiana, in asa fel incit sa ajungi ca propriul tau copil sa devina o problema incomoda? cum puteti sa judecati ORICE oameni in functie de felul in care i-a inzestrat natura? si mai ales cum sa va discriminati propriul copil? si discutia aluneca incet in latura rasista (sincer, dupa tot ce s-a discutat pina aici, ma tem cumplit ca postul dinainte e posibil sa nu fie o gluma). ginditi-va o clipa ca prietenul copilului vostru e tigan. sau negru. sau ungur, sau roman. ati simtit ceva, cea mai mica umbra de discomfort? pentru ca daca ati simtit, ar fi cazul sa dati copilul in grija cuiva care n-are prejudecati.

This post has been edited by 20krpm: Mar 10 2011, 10:31 PM


--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post Mar 10 2011, 10:45 PM
Post #28


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.551
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



20krpm,
reprezinta o realitate, dar sub nici o forma nu ma caracterizeaza. hint - e o mica capcana in enunt. am scris-o inainte de a pleca la bucuresti cu gandul de a reveni asupra subiectului la intoarcere si sincer ma bucur ca n-a comentat nimeni.


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post Mar 11 2011, 11:28 PM
Post #29


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



QUOTE
adica baietii au voie cit vor ei dar fetele nu?


Asta nu e asa de neinteles... stii, fetele sint la capatul de primire si baietii la ... capatul alalalt smile.gif. Barbatii nu fac copii sau anumite STDuri nu sint o problema pentru ei decit ca le imprastie smile.gif.
Era gluma aia ca daca cheia mea deschide toate usile e o cheie buna dar daca yala ta se deschide cu orice cheie e o yala proasta smile.gif.
E oarece rationament practic in spatele trebii asteia, inteleg discutii in familie dar nu inteleg renegarea.


--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
20krpm
post Mar 12 2011, 06:03 PM
Post #30


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.278
Joined: 22-February 07
From: in traffic
Member No.: 100.009



vag de acord cu tine, dar ce spui tu e mai mult de domeniul sanatatii decit de domeniul naravurilor. din moment ce un barbat poate sa imprastie fara sa sufere, teoretic aceeasi mustruluiala i se aplica si lui ca si unei fete.


--------------------
allinol IS EVIL!

2011 Subaru Outback --- 2012 Acura TL
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krondet_new
post Mar 13 2011, 05:47 PM
Post #31


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 8
Joined: 15-October 09
Member No.: 121.122



primele 4 "porunci" incalcate, pot fi comise si din culpa - aspect pentru care datoria mea ca parinte ar fi sa incerc remedierea situatiei nu aruncarea la cos a nefericitei (dat fiind faptul ca am fiica whistling.gif ) tatal meu a murit de cancer la plamani, dar nu s-a lasat de fumat (mai mult de 2-3 sapt) decat in ultima luna de viata...asa ca, iertam si ajutam.
am votat, la fel ca cei mai multi dintre votanti - aspectul intentional, al infractionalitatii majore. Caci presupune o intentie directa in a face tampenii.
si, oricum, nu cred ca ar fi o renegare/dezmostenire pentru forever, ci - pana da dovezi temeinice de indreptare. thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Mar 14 2011, 05:14 AM
Post #32


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE (ozz86651 @ Mar 11 2011, 04:28 PM) *
QUOTE
adica baietii au voie cit vor ei dar fetele nu?


Asta nu e asa de neinteles... stii, fetele sint la capatul de primire si baietii la ... capatul alalalt smile.gif. Barbatii nu fac copii sau anumite STDuri nu sint o problema pentru ei decit ca le imprastie smile.gif.
Era gluma aia ca daca cheia mea deschide toate usile e o cheie buna dar daca yala ta se deschide cu orice cheie e o yala proasta smile.gif.
E oarece rationament practic in spatele trebii asteia, inteleg discutii in familie dar nu inteleg renegarea.



QUOTE (20krpm @ Mar 12 2011, 11:03 AM) *
vag de acord cu tine, dar ce spui tu e mai mult de domeniul sanatatii decit de domeniul naravurilor. din moment ce un barbat poate sa imprastie fara sa sufere, teoretic aceeasi mustruluiala i se aplica si lui ca si unei fete.



Si care sint bolile astea sexual transmise de care se "bucura" doar fetele si baietii nu ?

In rest, toate aceste optiuni care pot fi bifate, nu indica decit prejudecata. Mai ales prin prisma ultimului enunt. A ITI RENEGA COPILUL ? Pai bine ma: daca copilul vostru s-ar naste cu Sindrom Down sau mai stiu eu ce nenorocire gen Spina Bifida; hidrocefal ce faceti ? il renegati pt ca nu este complet uman ? il duceti la orfelinat ? il avortati daca aflati la timp?

Ca parinte trebuie sa ierti si sa ajuti. Si daca nu ierti, macar sa ajuti.



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post Mar 14 2011, 06:31 AM
Post #33


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



QUOTE
il avortati daca aflati la timp?


Evident. Asta e scopul testelor si scanarilor. Amniocenteza de exemplu.


QUOTE
Si care sint bolile astea sexual transmise de care se "bucura" doar fetele si baietii nu ?


HPV, clamidia. Nu neaparat ca nu se bucura, dar efectele si consecintele sint foarte diferite.


--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
f1anatic
post Mar 14 2011, 12:04 PM
Post #34


Subaru Anti-Hero
******

Group: Moderator
Posts: 5.323
Joined: 13-May 04
From: F 1 World
Member No.: 25.368



QUOTE (ozz86651 @ Mar 13 2011, 11:31 PM) *
QUOTE
il avortati daca aflati la timp?


Evident. Asta e scopul testelor si scanarilor. Amniocenteza de exemplu.



Vezi tu, nu aflii mereu la timp. Spre exemplu, acest sindrom de autism sau asperger. Bineinteles, nu ma astept ca romanii din RO sa fi fost expusi la acest fenomen des intilnit in America. Nimeni nu stie exact care-i cauza si nu prea se poate depista pre-natal. Sa nu o dam in OB-GYN si Pre-Natal Care si Family Planning aici; in factori de mediu si meritul vaccininarii copiilor. Indiferent de faptul ca si eu sint de acord in aceasta "filtrare"; sa raminem insa la ideea renegarii copilului post natal.

Sa zicem ca pe la 2-3 ani doctorul da copilului diagnosticul cu Autism. Ce optiuni ar considera AZAZEL pt a le putea introduce pe lista lui de purificare familiala ?



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post Mar 14 2011, 12:35 PM
Post #35


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



In Evropa riscul de Down se evalueaza in perioada in care avortul e legal. Unii intrerup sarcina pentru un risc oricat de mic al unei probleme oricat de minore, iar altii isi asuma orice riscuri si duc sarcina la termen.... ai tot spectrul, de la o extrema la alta... Probabil ca la asta se referea ozz, nu la autism. Un cuplu la 45 ani care au facut tratament de fertilitate 10 ani pentru sarcina aia o sa aiba probabil alta atitudine decat unul de "accidentati" de 19 ani.

Eu din cate stiam copiii pana pe la 3-4 ani oricum sunt toti autisti, nu stiu daca se pot diagnostica la 2 ani, mai ales ca o parte mare dintre ei se dezvolta normal sau chiar mai repede decat ceilalti... nu au prea multe simtome atat de repede si nu stiu cat de fiabil e un diagnostic la 2 ani.

totusi, nu stiu cat tre' sa fii de tampit incat sa iti renegi copilul pentru o boala. E ca si cum ar fi alegerea lui sa aiba down sau sa fie autism.
In continuare, homosexualitatea nu as incadra-o la boala, si nici "preacurvia". Nu tot ce e neobisnuit (ca sa nu zic anormal) e gresit. O caracteristica aparent handicapanta care totusi nu dispare, e prezenta la o groaza de specii mai mult sau mai putin evoluate si inteligente, si ramane prezenta de-a lungul generatiilor indiferent de eforturile facute pentru a o elimina ma face sa cred ca de fapt e un avantaj darwinian care noua ne scapa. Nu neaparat pentru individul "purtator", ci pentru grupul din care face parte.

Maimutele folosesc sexul ca metoda de comunicare si "negociere".
Pura speculatie : poate un grup in care un procentaj "optim" din populatie e gay si exista si un procentaj semnificativ de "curve", in sens de nimfomane, e mai unit decat unul 100% hetero si monogam si la maimutele inteligente biggrin.gif
Poate un grup 100% hetero si cu femei exclusiv monogame e unul in care frustrarea sexuala duce la dezbinare. Barbatii trebuie sa fie nitel "frustrati", asta fiind unul din motoarele competitiei si deci a evolutiei, inclusiv motivul pentru care au aparut SUV-urile.... insa nu prea mult ca sa nu se omoare intre ei, ca tigrii, noi fiind totusi animale sociale.

This post has been edited by James Kilowatt: Mar 14 2011, 12:40 PM


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adrian_flavius
post Mar 15 2011, 09:26 AM
Post #36


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.230
Joined: 4-January 08
From: Pitesti
Member No.: 115.965



Din punctul meu de vedere, nu-ti poti renega copilul in niciun fel...l-ai facut, l-ai crescut, ai incercat sa-l educi in cel mai bun mod posibil (aici ma gandesc numai la membrii forumului de fata, nu discutam despre "carnea de tun" sociala care-i pe toate drumurile, copii nedoriti si facuti la prostie/betie...), daca se intampla vreuna din chestiile alea de mai sus, si tu crezi/stii ca ai facut tot ce ti-a stat in puteri sa fie o persoana responsabila, integra, cu anumite valori, nu vad de ce nu ai putea accepta faptul ca odrasla stie sa ia niste decizii...

Nu pot fi de acord cu ideea drogurilor de mare risc sau cu crimele in serie, dar restul optiunilor nu mi se par a fi (daca se respecta ce am scris mai sus) motive de a nu-ti mai iubi progenitura si de a nu o mai considera drept copilul tau...iubire neconditionata va spune ceva?

PS Nu poti discuta despre chestia asta decat DUPA ce ai un copil...DUPA ce ii vezi ochisorii in fiecare dimineata, dupa ce il tii in brate, il hranesti, il schimbi, ii asculti respiratia noaptea in somn, esti atent la cel mai mic zgomot mai neobisnuit pe care il face, te duci cu el la doctor, etc, etc, etc...iti re-traiesti propria copilarie prin el...incerci sa fii cel mai bun parinte pentru pruncul tau, asa cum stii tu cel mai bine...

Si inca o intrebare: din tot ce ati pus voi acolo, cate din variante au la baza un mediu social dezaxat? Cati copii ajung alcoolici, FARA ca in familiile lor sa fi existat alti alcoolici? Sau cati devin infractori, atunci cand familia din care provin a fost una normala (sa nu ne raportam la una habotnica...sau obsedata de morala/etica...)?

Cu sexualitatea e o problema...si problema pleaca din mentalitati invechite si din neputinta noastra de a scapa de niste stereotipuri si prejudecati tampite...sunt tatic de fetita, dar si eu inclin spre parerea lui Erwin: daca ei ii place, daca stie sa ALEAGA, nu vad unde e problema...problema apare daca curvia devine un mod de viata, o metoda de avansare profesionala/sociala, daca e folosita prost...


--------------------
Adrian Flavius

Toyota Avensis 2.0 D-4D Luna Gri Inchis Metalizat - un Totos sexos!!!
Logan 1.6 MPI 8v Ambition

Am sufletul rupt in doua...cu un ochi plang si cu unul rad...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
adrian_flavius
post Mar 15 2011, 09:33 AM
Post #37


specialist
******

Group: Membri
Posts: 2.230
Joined: 4-January 08
From: Pitesti
Member No.: 115.965



Am votat DUPA ce am scris mesajul de mai sus...am vrut sa scriu ce credeam inainte sa vad ce si cum cred ceilalti...acum am votat pentru ultima varianta, si vad ca aproape un sfert din ceilalti sunt la acelasi nivel...

Despre altceva vreau sa discut: homosexualitatea (la baieti...), prea-curvia (probabil inteleasa ca si nimfomanie in poll...), prestarea de servicii sexuale pentru obtinerea de diverse foloase sunt optiunile care au intrunit cele mai multe voturi, chiar mai multe decat infractiunile...interesant...asa cum spuneam, e greu sa scapi de anumite mentalitati...greu de tot...

Ca sa vorbesc in cimilituri, sa va spun un banc:

Maria, mare amatoare de barbati, dupa ce vreo 10 ani a schimbat aproape toti barbatii din sat, se marita cu Ion, din alt sat...totul mergea de minune, pana cand cativa binevoitori il anunta pe Ion ce si cum, si cam cate procente din populatia masculina a satului a trecut prin patul nevesti-sii...omul, furios, se duce acasa pus pe fapte mari, si o ia pe Maria la intrebari...
Maria: Ioane, iti place cum gatesc?
Ion: Da, mancarea e foarte buna...
M: Iti place cum spal, calc, tin curat in casa?
I: Da, esti foarte harnica...
M: Iti place cum ma f...t?
I: Nimic de zis, esti buna rau la pat...
M: Pai si, buey fraiere, tu crezi ca toate chestiile astea se invata la fara frecventa?

Orice alt comentariu cred ca este de prisos...


--------------------
Adrian Flavius

Toyota Avensis 2.0 D-4D Luna Gri Inchis Metalizat - un Totos sexos!!!
Logan 1.6 MPI 8v Ambition

Am sufletul rupt in doua...cu un ochi plang si cu unul rad...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2024 - 03:13 PM