IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

dvd si xenon la Tribeca - help

This topic is about dvd si xenon la Tribeca - help, the author, oliwer112145, wrote about: cine stie pe cineva care stie pe altcineva care, la randul lui, sa stie sa monteze ecrane in tetiere racordate la un dvd si .... xenon la SUBARU B9 TR ... To read more just scroll down

 
Reply to this topicStart new topic
> dvd si xenon la Tribeca - help
oliwer112145
post Aug 20 2007, 01:00 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 7
Joined: 15-August 07
From: Bucuresti
Member No.: 112.138



cine stie pe cineva care stie pe altcineva care, la randul lui, sa stie sa monteze ecrane in tetiere racordate la un dvd si .... xenon la SUBARU B9 TRIBECA.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nicu_s1961
post Nov 30 2009, 01:56 PM
Post #2


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 1
Joined: 29-November 09
Member No.: 122.363



Xenoane am montat eu, dar nu te sfatuiesc. Am dat o gramada de bani pe ele pt ca sunt bi-xenon, deci patru becuri si am mari probleme pt ca cele de pe faza scurta se sting mereu. Mi s-a explicat ca nu se pupa cu computerul si de aia se sting. Trebuie mereu sa inchid si sa deschid intrerupatorul si isi revin. Pentru un timp pt iar se sting si iarasi o iau de la capat cu intrerupatorul. E f neplacut mai ales noaptea. Am fost la firma care le-a montat de cateva ori. Ultima data mi-au schimbat amorsele si mi-au pus unele de generatie noua care cica imita consumul unui bec normal pe halogen, ca asta ar fi problema. Aiurea tot la fel se intampla. Cand ti-e lumea mai draga se stinge ba unul ba altul ba amandoua. Pe faza lunga nu am probleme. Asa ca am hotarat sa revin la halogenele originale. Cineva care a avut experiente bune sa ne spuna si noua, poate exista o rezolvare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GLC120
post Nov 30 2009, 03:11 PM
Post #3


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.445
Joined: 12-January 09
Member No.: 118.958



Nu sunt un specialist dar am analizat problema pentru ca am avut si eu intentia.... dar am renuntat.

Din cate am aflat, cauze remediabile ar putea fi:
- defectiune a balastului care poate fi inlocuit
- daca masina are computer care detecteaza orice bec ars se poate ca din cauza consumului mai redus sa considere Xenon-ul un bec ars si sa intrerupa alimentarea. Se poate rezolva prin montarea unor adaptoare.

Poate KIT-ul este defect si ar trebui inlocuit.
Exista si posibilitatea de incompatibilitate, dar ar fi ceva foarte rar sa nu se poata face nimic.

Poate ne spui doua vorbe despre tine si masina pe topicul Welcome....


--------------------
Subaru Outback Diesel, Landcruiser 120 D4D + 2 average
Halbasus, moderator, despre SUV-uri, masini nominalizate Toyota Landcruiser (cei saraci) si BMW X5 (cei bogati): "toti care si-au luat SUV-uri de 2.5 tone ca sa mearga pe asfalt sunt fie cretini fie nu sunt cretini dar in mod sigur nu au nici cea mai mica cultura auto.... atunci trebuie sa fii fie un cretin veritabil, fie un incult in domeniul automobilistic sa iti cumperi un tractor lent, care consuma mult, si nu isi poate tine banda pe serpentine. nu toti sunt in mod obligatoriu idioti, dar in mod sigur au o cultura auto extrem de limitata sau chiar inexistenta.... berlina mea nu deranjeaza pe nimeni, nici cand parcheaza, nici cand merge pe serpentine, in schimb un SUV o va face inevitabil."
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2024 - 12:24 PM