Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dvd si xenon la Tribeca - help
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Subaru > Tribeca
oliwer112145
cine stie pe cineva care stie pe altcineva care, la randul lui, sa stie sa monteze ecrane in tetiere racordate la un dvd si .... xenon la SUBARU B9 TRIBECA.
nicu_s1961
Xenoane am montat eu, dar nu te sfatuiesc. Am dat o gramada de bani pe ele pt ca sunt bi-xenon, deci patru becuri si am mari probleme pt ca cele de pe faza scurta se sting mereu. Mi s-a explicat ca nu se pupa cu computerul si de aia se sting. Trebuie mereu sa inchid si sa deschid intrerupatorul si isi revin. Pentru un timp pt iar se sting si iarasi o iau de la capat cu intrerupatorul. E f neplacut mai ales noaptea. Am fost la firma care le-a montat de cateva ori. Ultima data mi-au schimbat amorsele si mi-au pus unele de generatie noua care cica imita consumul unui bec normal pe halogen, ca asta ar fi problema. Aiurea tot la fel se intampla. Cand ti-e lumea mai draga se stinge ba unul ba altul ba amandoua. Pe faza lunga nu am probleme. Asa ca am hotarat sa revin la halogenele originale. Cineva care a avut experiente bune sa ne spuna si noua, poate exista o rezolvare.
GLC120
Nu sunt un specialist dar am analizat problema pentru ca am avut si eu intentia.... dar am renuntat.

Din cate am aflat, cauze remediabile ar putea fi:
- defectiune a balastului care poate fi inlocuit
- daca masina are computer care detecteaza orice bec ars se poate ca din cauza consumului mai redus sa considere Xenon-ul un bec ars si sa intrerupa alimentarea. Se poate rezolva prin montarea unor adaptoare.

Poate KIT-ul este defect si ar trebui inlocuit.
Exista si posibilitatea de incompatibilitate, dar ar fi ceva foarte rar sa nu se poata face nimic.

Poate ne spui doua vorbe despre tine si masina pe topicul Welcome....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.