IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Sudez metal (Wig/Tig-argon) si plastic Timisoara

This topic is about Sudez metal (Wig/Tig-argon) si plastic Timisoara, the author, Gigi_Tm, wrote about: Executam : -sudura profesionala in mediu protector de gaz (Argon) WIG/TIG pentru diferite domenii : Auto/Moto (Jante aluminiu, Baie ulei,Blocuri motor ... To read more just scroll down

> Reguli de poastare anunturi

Reguli de postare in sectiunea de Vanzari / Cumparari

1. NUMAI persoanele fizice pot posta anunturi pe forum dar numai ale unor produse/servicii personale, la scara mica. Aceasta inseamna vanzarea de obiecte proprii, nu comert cu produse noi si mai multe ca numar !

2. Titlul fiecarui topic va incepe OBLIGATORIU cu unul din cuvintele VAND CUMPAR SCHIMB bunul x.

3. Continutul topicului va contine OBLIGATORIU o descriere a produsului respectiv, pretul, eventual si poze.

4. Este recomandat ca anunturile auto/moto sa fie postate si pe www.bestauto.ro / www.bestbike.ro

5. Persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele pe acest forum o pot face doar dupa ce au acordul administratorului. (MP la Admin)

6. Atentie! Anunturile postate nu vor fi activate decat dupa ce sunt verificate de un moderator.

Masini.ro nu este responsabil de veridicitatea anunturilor postate in aceasta arie!

ATENTIE - RESPECTATI regulile sau anunturile vor fi sterse fara explicatii!

 
Reply to this topicStart new topic
> Sudez metal (Wig/Tig-argon) si plastic Timisoara, Execut sudura aluminiu , sudura inox timisoara , sudura aluminiu Timis
Gigi_Tm
post Jan 24 2013, 09:09 PM
Post #1


perioada de proba


Group: Membri
Posts: 4
Joined: 26-February 12
Member No.: 137.349



Executam :

-sudura profesionala in mediu protector de gaz (Argon) WIG/TIG pentru diferite domenii : Auto/Moto (Jante aluminiu, Baie ulei,Blocuri motor,Chiulasa,Carcase cutii viteza ,etc.), Confectii metalice , Obiecte casnice si altele .


Sudarea prin procedeul WIG (wolfram inert gaz) este considerat cel mai dificil procedeu de sudare din industrie dar si cel mai precis . Se realizează sub protecție de gaz inert si se poate face cu sau fără metal de adaos. Prin curgerea continuă a gazului inert se obține protejarea electrodului (realizat din wolfram) și a băii de metal topit împotriva influenței nefavorabile a gazelor din aer.


-sudura profesionala in plastic printr-un procedeu termic (sudura) si nu chimic (lipire), pentru diferite obiecte : bara masina,urechi rupte faruri ,carene dar si alte elemente si obiecte din plastic .



Sudurea in plastic este un procedeu foarte eficient pentru ca se pot repara crapaturi si rupturi din materialele plastice la un cost avantajos,evitand inlocuirea complete si scumpa a piesei deteriorate .Prin aplicarea acestui procedeu zona reparata este mult mai stabila decat inainte mai ales ca in zona fisurata se adauga o sita din otel superior , acest lucru este autentificat si de catre TUV .Prin aplicarea acestui procedeu zona reparata poseda in continuare o flexibilitate si rezistenta foarte mare la aparitea rupturilor in urma torsiunii

Exemple preturi : 50 lei sudura janta , baie ulei , chiuloasa . (Pretul poate sa cresca daca este fisurat in mai multe locuri si dimensiunea fisurii este mai mare )

Atelierul se afla la intersectia Bl-d Cetatii cu Calea Bogdanestiilor ( zona liceului UCECOM ) Timisoara
Solicitarile se fac telefonic la:
0730173001 (Vodafone) 0755392493 (Orange)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2024 - 04:08 AM