Executam :

-sudura profesionala in mediu protector de gaz (Argon) WIG/TIG pentru diferite domenii : Auto/Moto (Jante aluminiu, Baie ulei,Blocuri motor,Chiulasa,Carcase cutii viteza ,etc.), Confectii metalice , Obiecte casnice si altele .


Sudarea prin procedeul WIG (wolfram inert gaz) este considerat cel mai dificil procedeu de sudare din industrie dar si cel mai precis . Se realizează sub protecție de gaz inert si se poate face cu sau fără metal de adaos. Prin curgerea continuă a gazului inert se obține protejarea electrodului (realizat din wolfram) și a băii de metal topit împotriva influenței nefavorabile a gazelor din aer.


-sudura profesionala in plastic printr-un procedeu termic (sudura) si nu chimic (lipire), pentru diferite obiecte : bara masina,urechi rupte faruri ,carene dar si alte elemente si obiecte din plastic .



Sudurea in plastic este un procedeu foarte eficient pentru ca se pot repara crapaturi si rupturi din materialele plastice la un cost avantajos,evitand inlocuirea complete si scumpa a piesei deteriorate .Prin aplicarea acestui procedeu zona reparata este mult mai stabila decat inainte mai ales ca in zona fisurata se adauga o sita din otel superior , acest lucru este autentificat si de catre TUV .Prin aplicarea acestui procedeu zona reparata poseda in continuare o flexibilitate si rezistenta foarte mare la aparitea rupturilor in urma torsiunii

Exemple preturi : 50 lei sudura janta , baie ulei , chiuloasa . (Pretul poate sa cresca daca este fisurat in mai multe locuri si dimensiunea fisurii este mai mare )

Atelierul se afla la intersectia Bl-d Cetatii cu Calea Bogdanestiilor ( zona liceului UCECOM ) Timisoara
Solicitarile se fac telefonic la:
0730173001 (Vodafone) 0755392493 (Orange)